- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Sevgilimdi canım ama 2 yillikSevgilin mi nisanlin mi kocan mi?ona gore yorum yapacagim
Yaptıklarına üzüldügum için dünyaya beni güvensiz kendimi değersiz hissettirdiği için batıyorum ama!? Hirsizin hiçmi suçu yok??Seni aldatan adami bekliyosun niye mutlu hayatin olsun ki kendi kendini camura batiriyosun sucu baskalarinda arama
Unutmaya çok çalıştım ne hali varsa görsün dedim .ama herkesin keyfi yerinde ve ben hala kendimi değersiz hissedip mutsuz kalınca böyle oluyormutlu olmak bir anlık olay,misal sevgiliniz/eşiniz sizi aldatmadığı eski günlerde mesela size sevgi dolu bakmıştır bi an, o an mutluluğu hissetmişsinizdir... saçınıza okşamıştır ya da size bir sürpriz yapmıştır mutlu olmuşsunuzdur...
kötülük yapanlar da uzun vadede ettiğini bulur muhakkak, ama sizi aldatmış olan birini hala bekliyorsanız, özlüyorsanız asıl kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz demektir.
İyi olmaktan nefret ediyorum çoğu zaman.evet ilahi adalet var.ama söyle bir bakıyorum hep kurnazlar aldatanlar islerini götürüyor. Aldatildim aylar once bekledim bekliyorum..Ben arkasindan agladigimla kaldım ve kaliyorum.ordan oraya gününü gün ediyor adam.
Silmeye unutmaya çalıştım olmuyor olmuyor. İlla kazık atıp vicdanı sizlamayan insanlardanmi olcaksin bu dunyada kafayı birseye takmamak icin.bunlar ne zaman cezasını cekicek de biz mutlu olucaz! !?
Unutmaya çok çalıştım ne hali varsa görsün dedim .ama herkesin keyfi yerinde ve ben hala kendimi değersiz hissedip mutsuz kalınca böyle oluyor
Unutmaya çok çalıştım ne hali varsa görsün dedim .ama herkesin keyfi yerinde ve ben hala kendimi değersiz hissedip mutsuz kalınca böyle oluyor
Zaten hiç mutlu olamasin değil derdim sadist değilim yani.ama hatasıni anlasaydi biraz vicdani sizlasaydi bari.herkes başkalarıyla mutlu mesut devam ediyorMutluluk kendi icinde sakli, onlarin mutsuzlugunda degil.
Ayrica mutsuz olsa bile insanlar herzaman bunu herkese belli etmezler.
Bana kalsaydı unuturdum zaten kendi kendime acı cekmekten zevk almıyorum. Ama bir insanın hayatini dagitmanin bir bedeli olmalı. Bu kadar vicdansizlik fazla .herkes baskalariyla mutlu mesutsizi aldatan adamı unutamadıysannız ilahi adalet sizin için ne yapsın?
Allah size o kişinin gerçek yüzünü göstermiş işte, gerisi kusura bakmayın da size kalmış artık.
Yahu isterse 22 yillik olsun,bag yok birsey yok yol ver gitsin ne yoruyorsun kafaniSevgilimdi canım ama 2 yillik
Zaten hiç mutlu olamasin değil derdim sadist değilim yani.ama hatasıni anlasaydi biraz vicdani sizlasaydi bari.herkes başkalarıyla mutlu mesut devam ediyor
İyi olmaktan nefret ediyorum çoğu zaman.evet ilahi adalet var.ama söyle bir bakıyorum hep kurnazlar aldatanlar islerini götürüyor. Aldatildim aylar once bekledim bekliyorum..Ben arkasindan agladigimla kaldım ve kaliyorum.ordan oraya gününü gün ediyor adam.
Silmeye unutmaya çalıştım olmuyor olmuyor. İlla kazık atıp vicdanı sizlamayan insanlardanmi olcaksin bu dunyada kafayı birseye takmamak icin.bunlar ne zaman cezasını cekicek de biz mutlu olucaz! !?
Yaptıklarına üzüldügum için dünyaya beni güvensiz kendimi değersiz hissettirdiği için batıyorum ama!? Hirsizin hiçmi suçu yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?