YETER ARTIK!!BİZ NE ZAMAN MUTLU OLUCAZ

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
İyi olmaktan nefret ediyorum çoğu zaman.evet ilahi adalet var.ama söyle bir bakıyorum hep kurnazlar aldatanlar islerini götürüyor. Aldatildim aylar once bekledim bekliyorum..Ben arkasindan agladigimla kaldım ve kaliyorum.ordan oraya gününü gün ediyor adam.
Silmeye unutmaya çalıştım olmuyor olmuyor. İlla kazık atıp vicdanı sizlamayan insanlardanmi olcaksin bu dunyada kafayı birseye takmamak icin.bunlar ne zaman cezasını cekicek de biz mutlu olucaz! !?

mutlu olmak bir anlık olay,misal sevgiliniz/eşiniz sizi aldatmadığı eski günlerde mesela size sevgi dolu bakmıştır bi an, o an mutluluğu hissetmişsinizdir... saçınıza okşamıştır ya da size bir sürpriz yapmıştır mutlu olmuşsunuzdur...
kötülük yapanlar da uzun vadede ettiğini bulur muhakkak, ama sizi aldatmış olan birini hala bekliyorsanız, özlüyorsanız asıl kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz demektir.

mutlu olmak bir anlık olay,misal sevgiliniz/eşiniz sizi aldatmadığı eski günlerde mesela size sevgi dolu bakmıştır bi an, o an mutluluğu hissetmişsinizdir... saçınıza okşamıştır ya da size bir sürpriz yapmıştır mutlu olmuşsunuzdur...
kötülük yapanlar da uzun vadede ettiğini bulur muhakkak, ama sizi aldatmış olan birini hala bekliyorsanız, özlüyorsanız asıl kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz demektir.
Unutmaya çok çalıştım ne hali varsa görsün dedim .ama herkesin keyfi yerinde ve ben hala kendimi değersiz hissedip mutsuz kalınca böyle oluyor

İyi olmaktan nefret ediyorum çoğu zaman.evet ilahi adalet var.ama söyle bir bakıyorum hep kurnazlar aldatanlar islerini götürüyor. Aldatildim aylar once bekledim bekliyorum..Ben arkasindan agladigimla kaldım ve kaliyorum.ordan oraya gününü gün ediyor adam.
Silmeye unutmaya çalıştım olmuyor olmuyor. İlla kazık atıp vicdanı sizlamayan insanlardanmi olcaksin bu dunyada kafayı birseye takmamak icin.bunlar ne zaman cezasını cekicek de biz mutlu olucaz! !?

Kazık atmana gerek yok.
Hakkını aramak gerekir ama.

Unutmaya çok çalıştım ne hali varsa görsün dedim .ama herkesin keyfi yerinde ve ben hala kendimi değersiz hissedip mutsuz kalınca böyle oluyor

allah daha iyisini çıkarsın karşınıza...
o size geri dönse bile geçmez bu değersizlik hissi, o zaman da bu duygularınızı-aldatılmışlığı unutamazsınız. kötü bi olay yaşamışsınız, ama geride bırakmanın çarelerini bulmalı, aramalısınız... inşallah geçer...

sizi aldatan adamı unutamadıysannız ilahi adalet sizin için ne yapsın?
Allah size o kişinin gerçek yüzünü göstermiş işte, gerisi kusura bakmayın da size kalmış artık.

sizi aldatan adamı unutamadıysannız ilahi adalet sizin için ne yapsın?
Allah size o kişinin gerçek yüzünü göstermiş işte, gerisi kusura bakmayın da size kalmış artık.
Bana kalsaydı unuturdum zaten kendi kendime acı cekmekten zevk almıyorum. Ama bir insanın hayatini dagitmanin bir bedeli olmalı. Bu kadar vicdansizlik fazla .herkes baskalariyla mutlu mesut

Daha öncede yazmıştım sana. Başkalarının getirdiği mutluluk her zaman geçici olacaktır. Sen kendini mutlu etmez ve onu dert etmeye devam edersen, bir pişmanlık beklerken bakacaksın ki en büyük pişman sensin. En güzel yılların gitmiş. O adamla mutlu olamayacaktın o yüzden bunları yaşadın bence şukret haline ve yoluna devam et

Neyi bekliyorsun ?

Yaptıklarına üzüldügum için dünyaya beni güvensiz kendimi değersiz hissettirdiği için batıyorum ama!? Hirsizin hiçmi suçu yok??

Tatile giderken kapını açık bırak..ondan sonra hırsızın hiçmi suçu yok..sen önce kendi hayatının sorumluluğunu üzerine almalı ve şu kurban psikolojisinden çıkmalısın.Bende çok üZüldüm ama hepimiz KENDİ seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz

Back
X