- Konu Sahibi sarisinprenses
Benimde sevgilim senin gibiydi şimdi evlendik eşim oldu 10 ay oldu ama boşanmak üzereyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm canimBenimde sevgilim senin gibiydi şimdi evlendik eşim oldu 10 ay oldu ama boşanmak üzereyim.
Sevgiliyken her aramız bozulupta ayrılma noktasına yaklaştığımızda hemen birilerini bulurdu ayrılınca yalnız kalmamak için onla bunla gezer tozar yatardı bana donerdi ben barıştıktan sonra duyardım genelde o zaman ayrıydık sen yoktun derdi..en son sağlam vurdum kıçına tekmeyi bitirdim bu seferde peşimi bırakmadı şehir dışına bir yere gittim 2 ay donmedim yine önüne gelen ile yapmış yapacağını ama hiç goruşmedim konuşmadım barışmadım en son yolumu kesti ayaklarıma kapandı evlenme trklif etti asla vazgecmicem dedi kabul etmedim ama aylarca yalvardı en son evlendim ama şartlarımıda söyledim bir bir sadece ihanet değil bir daha yapmaması gereken herşeyi.ilk zamanlar iyiydi sonra başladı yine saygısızlıkları anlayışsızlıkları ihanet etmedi ama hiç.ve işin içine ailemin arkasından kufur etmelerde başladı ve ailelerde karıştı olayın içine.şuan ben onun ailesi ile o da benim ailem ile görüşmüyoruz ve benimle ilgilenmemeye hatta eve geç gelmelere başladı kardeşi ile dışarda takılıyor yada arkadaşları ile.ve ben artık haklı iken haksız muamelesi görmekten bıktım.eve gelmiyorsun boşanmakmı istiyorsun boşanalım diyorum sonra iki gün eve geliyor bişey olmamış gibi davranıyor sarılıyor konuşuyor falan sonra dışarı çıkıyor yine.iki kere avukata gidelim dedim tamam dedi ama kaçıyor bu arada 10 aylık evliyiz boşanmamızda zor bir yıl dolmadanÇok üzüldüm canimaldatmismiydi
![]()
İnşallah duzelirisniz canım kıymetini anlar huylu huyundan vazgeçmiyor diyosun yaniSevgiliyken her aramız bozulupta ayrılma noktasına yaklaştığımızda hemen birilerini bulurdu ayrılınca yalnız kalmamak için onla bunla gezer tozar yatardı bana donerdi ben barıştıktan sonra duyardım genelde o zaman ayrıydık sen yoktun derdi..en son sağlam vurdum kıçına tekmeyi bitirdim bu seferde peşimi bırakmadı şehir dışına bir yere gittim 2 ay donmedim yine önüne gelen ile yapmış yapacağını ama hiç goruşmedim konuşmadım barışmadım en son yolumu kesti ayaklarıma kapandı evlenme trklif etti asla vazgecmicem dedi kabul etmedim ama aylarca yalvardı en son evlendim ama şartlarımıda söyledim bir bir sadece ihanet değil bir daha yapmaması gereken herşeyi.ilk zamanlar iyiydi sonra başladı yine saygısızlıkları anlayışsızlıkları ihanet etmedi ama hiç.ve işin içine ailemin arkasından kufur etmelerde başladı ve ailelerde karıştı olayın içine.şuan ben onun ailesi ile o da benim ailem ile görüşmüyoruz ve benimle ilgilenmemeye hatta eve geç gelmelere başladı kardeşi ile dışarda takılıyor yada arkadaşları ile.ve ben artık haklı iken haksız muamelesi görmekten bıktım.eve gelmiyorsun boşanmakmı istiyorsun boşanalım diyorum sonra iki gün eve geliyor bişey olmamış gibi davranıyor sarılıyor konuşuyor falan sonra dışarı çıkıyor yine.iki kere avukata gidelim dedim tamam dedi ama kaçıyor bu arada 10 aylık evliyiz boşanmamızda zor bir yıl dolmadan
Yani bir müddet değişim gosteriyordu ama sonra yine aynı ama şimdi sorunlar daha büyük duzelecek gibi değil.İnşallah duzelirisniz canım kıymetini anlar huylu huyundan vazgeçmiyor diyosun yani
Yok canım yanlış anlamadım. ... o evrede geldim galiba artık. Kendim mutlu olmak istiyorum ama iş aşk hayatim berbatAkıllı insanlar biten ilişkilerinin ardından hayatlarını durdurup yas yaşamıyorlar çok uzun süre.
Sakın yanlış anlama bende duygularımı kontrol edemem kabullenemem olayları kolay kolay. o yüzden çok acı çekerim.
Yani salak değiliz de tamda akıllı değiliz bu konuda sanırım.
Bence beklentisiz bir hayat mutluluk getiriyor insana...
Onun pişman olmasını ve acı çekmesini bekleme mesela yavaş yavaş öfken azalacaktır..
Yok canım yanlış anlamadım. ... o evrede geldim galiba artık. Kendim mutlu olmak istiyorum ama iş aşk hayatim berbat
Hayatım durmuş gibi ve yıllarım boşa geçiyo
İşini bırakma bence canım inan evde oturdukca dibe batiyosun daha çok kuruyosunBenimde iş hayatım çok kötü çok yakında işimi bırakıcam işimi bırakmak yeterli gelmiyor sudan çıkmış balık gibi olucam çünkü. Tam bir asosyelim arkadaşım hiç yok. Evde durmak beni korkutuyor ama yapmam gereken en doğrusu bu değişiklik korkutsa da daha iyi olacak zamanla alışıcam eve diye düşünüyorum.
Sana neden anlattım bunu hemen söyleyeyim hayatında seni üzen şeyleri çıkartman radikal değişiklikler yapman zihninde de değişikliklere sebep olur otomatik olarak.
İşini bırakma bence canım inan evde oturdukca dibe batiyosun daha çok kuruyosun
İnşallah böylesi daha iyi olur sizin için. meslegin ne merak ettim :)Mutluluk haberlerimizi paylasiriz birgun insallahBiliyorum evde yaşayabileceğim gelgitleri ama önemli olan bunları aşmak zaten ya da tekrar iş bulana kadar dinleneceğim şimdi ki işim beni mahvetti çünkü.
Sağol canım benim .2yildir hayatima bakiyorum mutlu hissettigim bir an yok.sagligim yerinde çok şükür sevdiklerim. Ama isssizim, sürekli evdeyim ailemle sorunlarim var. Kendimi unutulmus hissediyorum günler biran önce geçse yaslansam ölsem diye bekliyorum resmen zaman gecmiyorbende aldatıldım seni anlayabiliyorum kaldıramıyor insan ama boşvereceksin ilahi adalete güven benim 1 yıl oldu aldatıldığım henüz cezasını bulmadı ama inşallah rabbim bir yerden çıkaracak sen mutlu olmana bak mutlu olmak istedikten sonra her şeyle mutlu olabilirsin bunu onun cezalanmasına bağlama bende ilk başlarda öyleydim şuan başka şeylere yöneldim gayet mutluyum o yüzden sende başka şeylere yönel