yeter artık diye haykırmak istiyorum....

derin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.352
27
108
arkadaşlar ne olur bana akıl verin ne yapcağımı şaşırdım köşeye sıkıştım kıpırdayamıyorum kafayı yicem yakında.Daha önce 2 tane başarısız aşılama deneyimim oldu geçengün fsh la e2 ölçtürdüm yine fsh 28 e2 de 5 den küçük çıktı doktor erken menepoz dedi acil tüp bebek dedi ama gelin görünki şuan tüp bebeğe ayıracak bütcemiz yok yeni ev aldım onun borçları var bitmesini beklesek çok geç kalabiliriz kimseye durumuda söyleyemedim offffff ne yapcağımı şaşırdım siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Canim Allah yardimciniz olsun insallah.
Dilerim tez zamanda,hayirlisi ile bebegini kucagina alacagin gunleri gostersin mevlam.
sevgiler

Canim Allah yardimciniz olsun insallah.
Dilerim tez zamanda,hayirlisi ile bebegini kucagina alacagin gunleri gostersin mevlam.
sevgiler

sağol canım şuan araştırma yapıyorum daha önce smyra art a gitmiştik muayene için ama orda 5000 i geçiyodu masraflar bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Hakkinizda ne hayirlisi ise o olsun insallah
Dilerim...
Allah gonlunuze gore versin canim.. uzulme sen bir hayirli kapi acar mevlam..

sevgiler

ekkredi çekmek borç bulmak ailelerden yardım istemek gibi şeyleri düşünmüşsünüzdür sanırım allah yardımcınız olsun

düşündük canım ama zaten 2 tane kredi ödüyoruz şuan ailede de zaten yok olsada haberleri yok

ben seninle aynı durumdayım cnm..1 yıl oldu fsh yüksekliği ve rezerv azlığı ile uğraş vereli..yeni yeni birşeyler düzene giriyor..2 aşılama 3 tüp...2 aşılamada terslikler oldu işlem olmadı spontan devam kararı alındı..2 tüpte fsh yüksekti onca iğneye rağmen yumi gelişmedi iptal..3. tüpte 1 yumi kendiliğinden gelişti büyüdü 2-3 gün iğne az doz toplandı döllenme olmadı..Sonraki aylarda sayısız yumurta kontrollerii..

Yani diyeceğim o kii.Hayat zorr...bizim için çarpı 5 zor..Yaşamla mücadele aynı zamanda bebek hasreti..Sosyal durumlar derken herşey büyük bir karöaşa içerisinde ilerliyor maalesef..

Sana tavsiyem nacizane şu olabilir..En az 3 ay ver kendine..Yediğine içtiğine dikkat etmeye çalışarak geçir..İncir kürü vb şeyler dene..Fsh düşürücü kürlerde olabilir..Bu arada da yumurta takibini en azından devlet hastanesinde yaptır..Olduya hanii 1 den fazla yumruta göründüğü ay olabilir..eğer öyle olursa zaten mecburen borç harç dene derim..Ama yumiler kendine gelen vücudun yumurta çıkarmaya başlayana kadar en azından kendince elinden geleni yapabilirsin arkadaşım..

Olumlu düşünmeye çalışarak başla..yüksek fsh yenerek anne olanlar neler yapmışlar netten bir bak..Bende bir dosya var istersen bana mail adresini ulaştır sana yollayayım..

Kim bilir sen umut edip çabalarken belkide meleğin kendiliğinden gelir cnm..

Sabır gerekli evet biliyorum zor bir yol..Ama başaracağımıza inanalım..Gerisi Yaradanın takdiri tatlım..

Seni olumlu düşünen kararlı güçlü bir hatun göreceğiz biliyorumm ve istiyorum bunu..

Sevgiyle kal..

sağol canım benim devamlı gittiğim bir doktorum var yumurta kontrolümüde yapıyor ama hep 1 yumurta bazen kendiliğindende çatlıyor ama döllenme olmuyor çünkü bende sorun bir değilki iki tane çünkü eşimde de problem var 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu hareketli sperm sayısı çok düşük diye ama bu sene yine tekrarlamış 1 ay önce yine ameliyat oldu yani anlıyacağın ikimizde birden problem var ayrıca soğan kürünüde denedim fsh ı biraz düşürdü ama yumurta kalitesi kötü ve az aşılama olurkende puregon kullandım onda bile 1 yumurta oldu offfff böyle işte

ne kadar benzerlik varmış aramızda..bizde 4 sene erkek infertilitesi yüzünden vakit kaybettik cnm..eşim varikosel ameliyatı oldu..Bizimde ileri hızlımız hiç yok morfolojide kötü..Aynen dediğin gibi yani ikimizde de yok yok..

Yalnız sen kendiliğinden adet görür haldesin büyük ihtimalle o yüzden bekleyecek zaman kaybedecek çok vaktin yok..Ben daha yeni yeni adet görmeye başladım ilaçsız..27 yaşındayım..26 yaşında laparoskopi olduktan tek tüpüm alındıktan sonra fsh 77 fırladı..aylarca uğraştımm..şimdi en son 17 de idi.. son 4 aydada 3 kere ilaçsız kendiliğinden adet oldum ama yumurta olduğu için oldu bunlar..bazende stresten mecbur cyclo kullanarak adet gördüğüm oluyor..
Arısütü bal polen falan kullandınmı..bende yumurta kalitemin iyi olduğunu düşünmüyorum yada bilmiyorum diyebilirim..Bir sürü vitamin var bu konuda.. sende araştırırsın ama maalesef hepsi maddi külfet..hemde oldukçaa..Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

canım azda olsa 24 günde bir adet oluyorum hemde sancılı oluyo baya her ay 1 yumurtam var ama bi işe yaramıyo malesef

sigortadan rapor aldınız mı? yol yöntem bilmiyorum açıkçası ama fiyat oldukça fark ediyor.

yok canım almadık rapor işleriyle uğraşamıyorum çalışıyorum zamanım yok devlette deneyelim dedik ama oda devamlı çağırcak öğleden sonra olsa giderim ama sabahtanmış kontroller

malesef seninle şu an bende aynı durumdayım, yalnız değilsin merak etme ben 6 yıldır bu fsh ile savaşıyorum , yapacağın bişey yok ben yapamadım, benim durumumda olanlar da yapamadı biliyorum.stres yapma fsh öyle bişey ki sen daha nolacak diye düşünürken zıplayıp gidiiyor.stresi , üzüntüyü çok seviyor birden boy atıyor. sen sakin ol bi önce bizde aynı durumdayız.allah yeterki ol desin ne engeller aşılır,..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…