- 28 Aralık 2014
- 41
- 21
- 13
- 40
- Konu Sahibi cerenimo21
-
Arabada iki kişi varsa ikinci kişinin arkaya oturması ayıptır, görgü kurallarına aykırıdır, diper kişiye şoför muamelesi yapmaktır ciccim.Bütün hemşirelerin kocanıza aşık olduğunu sanmıyorum ..Kocanız arkaya buyurun niye dememiş
Bu ne çirkin bir uslup...Ya ben Esim çok yakisikli herkes eşime hayran demiyorum ki olan olayları anlayiyorum 2. Calistigi yerdeki kadin dul ve baya axmis herhalde . Esim çok dindar ve agir başlı biri ama bu kadinin yaptigi densizlukleri her seferinde eşime mal edip ondan cikariyorumm offf offf bi cikmazdayim yanlis meslekten biriyle evlendim . hemşirelerin doktor manyagi olduğunu bilseydim keşke...
Ya ben Esim çok yakisikli herkes eşime hayran demiyorum ki olan olayları anlayiyorum 2. Calistigi yerdeki kadin dul ve baya axmis herhalde . Esim çok dindar ve agir başlı biri ama bu kadinin yaptigi densizlukleri her seferinde eşime mal edip ondan cikariyorumm offf offf bi cikmazdayim yanlis meslekten biriyle evlendim . hemşirelerin doktor manyagi olduğunu bilseydim keşke...
Arabada iki kişi varsa ikinci kişinin arkaya oturması ayıptır, görgü kurallarına aykırıdır, diper kişiye şoför muamelesi yapmaktır ciccim.
Ya ben Esim çok yakisikli herkes eşime hayran demiyorum ki olan olayları anlayiyorum 2. Calistigi yerdeki kadin dul ve baya axmis herhalde . Esim çok dindar ve agir başlı biri ama bu kadinin yaptigi densizlukleri her seferinde eşime mal edip ondan cikariyorumm offf offf bi cikmazdayim yanlis meslekten biriyle evlendim . hemşirelerin doktor manyagi olduğunu bilseydim keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?