yeter artik hemsirelerden nefret ediyorum

cerenimo21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
41
21
13
40
Ya bu hemşirelerin hepsimi ayni olur ya da bize denk gelenler öyle.Esim aile hekimi olarak calisyor ve biz daha nisanliyken beni calistigi sağlık ocagina götürdü ve o salak hemşiresi beni görünce kiskanclik krizine girmiş olsa gerek benim yanimda eşime doktorcummm diye seslendi ve ben günlerce bunun şokunu atlatmaya calistim derken ben öğretmen olduğum için tayin olayından dolayı Esim yer değiştirdi ve başka saglik ocagina geçti oradan kurtulduk derken daha beterine denk geldik yeni geldiği yerdeki hemşire daha ilk gün laubali salakca hareketlerde bulunmaya basladi yok kara doktor yok şişko doktor ( bu arada kendisi esimden daha kilolu ve kara) ya neyse bu kadim esimden daha 2. Gün merkeze gelirken kendisini de birakmasini istemiş ve öne oturdu bende eşime bi daha o kadinin arabamiza binmesini istemediğimi söyledim.benim abattiyorum siz olsaniz yeni tanisyiginiz bi adamin arabasına 2. Gün hemen yanina oturur musunuz?

Daha sonra bu kadin yine binmek istiyor arabaya benim bagirma ve cagirmalarim sonucu Esim benim bu durumdan rahatsız olduğumu söyledi ve kadin o günbbugündür düşman oldu bize ve yaklasik 6 aydir eşime ve bana yapmafigi kalmadı. Şikayet edip eşime iftira atip durdu yok ise geç gidiyormuş yok öğlen arasi saglik ocaginda durmuyormus yok telefonla sürekli eşiyle konusuyor falan falan...

Öncelikle belirtmek isterim ki size adını telaffuz etmek istemediğim bir peynir türüne benzer kadınlar denk geldi diye bütün bir meslek grubuna bu kadar nefret kusmanızı tasvip edemeyeceğim.

Özellikle şu son hatun baya sinirlendirirdi beni sanırım. Keşke izin verirsen eşimin yanında oturayım diye laf soksaydınız. Tam yeri gelmiş aslında...

Ben yokken oturdu o kasar kari aylatdir sinirlerim yiprandi bu kafin yuxunden

Bütün hemşirelerin kocanıza aşık olduğunu sanmıyorum ..Kocanız arkaya buyurun niye dememiş

valla ben önce bi meslektaşımın bütün hemşirlerden nefret ediyorum dememesini umardım!

konuya gelirsek bence kıskançlıklarınız çok yersiz,son hemşirenin tavrı çirkin.

Merhaba haklisiniz fakat karakter meselesi bu. ..bende hemsireyim
Her hemsireyi ayni kilifa sokamayiz. .
Esinize guveniyorsaniz esinizin yanina gittigimiz de mutlu huzurlu rahat tavir lar sergilerseniz siz kazanirsiniz. ..
Arabasina almasin hatta mesafe koysun senli konusnadigi surece cok cesaret te edemez hemsire bayan

Ya ben Esim çok yakisikli herkes eşime hayran demiyorum ki olan olayları anlayiyorum 2. Calistigi yerdeki kadin dul ve baya axmis herhalde . Esim çok dindar ve agir başlı biri ama bu kadinin yaptigi densizlukleri her seferinde eşime mal edip ondan cikariyorumm offf offf bi cikmazdayim yanlis meslekten biriyle evlendim . hemşirelerin doktor manyagi olduğunu bilseydim keşke...

Bu ne çirkin bir uslup...

Ilk basta size biraz hak vermistim ama uslubunuz cok cirkinlesmeye basladi.

bu konu uçar..

1- bütün hemşirelerden nefret ediyorum

2- kadın dul ve azmış

3- eşim dindar

valla buradaki arkadaşlar ağzınıza kürekle vursalar az gelir,yorumlara dikkat biraz ya bide öğretmensiniz

benim teyzemde hemşire lütfen bütün hemşireleri kapsayarak söylemeyin . ar namus yoksa insanda meslek ne olursa olsun . ayrıca her gittiği yerde her hemşire böyleyse biraz da eşinize bakın . Siz yüz vermezseniz kimse gelipte ön koltuğa oturmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…