- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi cerenimo21
-
Sinirlerinizin yıpranmas için başka sebepler var mı hayatınızda?Ben yokken oturdu o kasar kari aylatdir sinirlerim yiprandi bu kafin yuxunden
Ben yokken oturdu o kasar kari aylatdir sinirlerim yiprandi bu kafin yuxunden
hemşireler bitti dullaradamı laf geldi şimdiYa ben Esim çok yakisikli herkes eşime hayran demiyorum ki olan olayları anlayiyorum 2. Calistigi yerdeki kadin dul ve baya axmis herhalde . Esim çok dindar ve agir başlı biri ama bu kadinin yaptigi densizlukleri her seferinde eşime mal edip ondan cikariyorumm offf offf bi cikmazdayim yanlis meslekten biriyle evlendim . hemşirelerin doktor manyagi olduğunu bilseydim keşke...
SaçmaladinizYa ben Esim çok yakisikli herkes eşime hayran demiyorum ki olan olayları anlayiyorum 2. Calistigi yerdeki kadin dul ve baya axmis herhalde . Esim çok dindar ve agir başlı biri ama bu kadinin yaptigi densizlukleri her seferinde eşime mal edip ondan cikariyorumm offf offf bi cikmazdayim yanlis meslekten biriyle evlendim . hemşirelerin doktor manyagi olduğunu bilseydim keşke...
Ya bu hemşirelerin hepsimi ayni olur ya da bize denk gelenler öyle.Esim aile hekimi olarak calisyor ve biz daha nisanliyken beni calistigi sağlık ocagina götürdü ve o salak hemşiresi beni görünce kiskanclik krizine girmiş olsa gerek benim yanimda eşime doktorcummm diye seslendi ve ben günlerce bunun şokunu atlatmaya calistim derken ben öğretmen olduğum için tayin olayından dolayı Esim yer değiştirdi ve başka saglik ocagina geçti oradan kurtulduk derken daha beterine denk geldik yeni geldiği yerdeki hemşire daha ilk gün laubali salakca hareketlerde bulunmaya basladi yok kara doktor yok şişko doktor ( bu arada kendisi esimden daha kilolu ve kara) ya neyse bu kadim esimden daha 2. Gün merkeze gelirken kendisini de birakmasini istemiş ve öne oturdu bende eşime bi daha o kadinin arabamiza binmesini istemediğimi söyledim.benim abattiyorum siz olsaniz yeni tanisyiginiz bi adamin arabasına 2. Gün hemen yanina oturur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?