yeter artik hemsirelerden nefret ediyorum

Ben yokken oturdu o kasar kari aylatdir sinirlerim yiprandi bu kafin yuxunden
Sinirlerinizin yıpranmas için başka sebepler var mı hayatınızda?

Yani bence önce sinirleriniz yıpranmş, sonra algılarınız bozulmuş, sonra da paranoyaklaşmışsınız gibi geliyor.

Eşinizi göndermeyin işe en iyisi

Konunun hemşirelerle alakası ne? Bunun kişilikle alakası var! Attığınız başlık bile bana abarttığınızın göstergesi gibi geldi bu benim şahsi fikrim. Arkaya oturunca ne oluyor, öne oturunca ne oluyor?

Düzgün yazı yazamıyor olsanız bile siz abartıyorsunuz, ne öğretmen ne hemşire olduğum için rahat rahat yazıyorum. Kafamdaki kategorilerin alt dallarının birinde nevi şahsına münhasır farklı bir yer kazandınız ama, o kesin.

Eşin iş arkadaşlarıyla mesafe koyamıyor onlarda laubali olma hakkını kendilerinde buluyor.bir değil iki değil suçlu daha çok eşin.

hemşireler bitti dullaradamı laf geldi şimdi

Ya tamam derdimi anlatamiyorum herhalde diyorum ki bukadin sörf Esim arabaya binmesini istemedi diye aylatdir esinle ugradiyo calistigi yerdeki insanlara saglik hattini aratip şikayet ettiriyor halk sagligi müdürlüğüne gidip eşime iftira atiyo.

Saçmaladiniz

Ya meslek grubu olarak sinirlandirmak yanlis da zaten sizin oyle bir niyetiniz olmadigini dusunuyorum. Ama bazi kadinlar hafif gevsek oluyorlar hani boyle kiritik mi derler bilemedim bence esinizle konusun sonucta o saglam durursa siz de sakinlesirsiniz...

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

XIV) Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.

Gözünü sevdiğimin site kuralları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…