Yeter artık normal değil bunlar

Normal mi

• Normal

OY: 1 2,3%
  • Normal değil

OY: 43 97,7%

• Ankete Katılan
    44

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
377
138
53
39
Merhaba dün bir konu bugün ayrı bir konu maalesef çok üzgünüm.Kimseye bişey anlatamayinca soluğu burda aldım .Denize gidelim dedi beyefendi bugün.Hazirlandik çıktık bir sekilde yolu yariladik yolun yarısında kolumdaki bilezikleri gördü çıkarmayı unutmuşum.Birden aşırı bir şekilde bağırmaya başladı arkada çocuklar korktu ama öyle böyle bagirmiyor.Carem olsa inip yarı yoldan evine doncen.Neymis efendim bilezikle denize mi gelinirmis ama nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor tamam dedim kaza yapcaz yolda neredeyse bırak dedim unutmuşum kalırsa kalsın ne demek dedi kalırsa kalsın sen beni rezil mi edeceksin ama tabi sadece tek taraflı bağırarak .anladım ben seni dedim girmem rezil olmazsın merak etme.Cocuklarim ayda yılda bir bir yere gidiyor kıyamet koparıp huzurlarini bozma.Hala bağırmaya devam ediyor.Yaklastik arabayı park etcek bırak dedi eşyalarını burda telefonu falan kastediyor sanıyorum hala .Bırak o bileziği in dedi birakamam arabada dedim çok kalabalık burası dedim girmiycem denize merak etme dedim pekiştirmeye başladı ne demek bırakamam bırakacaksın ve ineceksin hala inanılmaz bağırıyor çocuklar neyse indik ama bana olan oldu

Normal değil tabii ki çarpcan ağzının üstüne bi tane hadi yallah diyip boşican ama sen niye denize bilezikle gittin o da ayrı garip

Biz ne diyebiliriz bilemiyorum. Bilezikle denize gitmeniz kötü olmuş ama insanlık hali, unutmuş olabilirsiniz. Bu kadar bağırması normal değil tabii ki. Ama belli ki bunun altında yatan başka bir sebep var. O sebep üstünde düşünmeniz gerekiyor.

gerçekten bunu yazmak zorunda kalmak çok üzücü ama konularınızı dışardan okusanız ne derdiniz bi düşünün. Maalesef eşiniz sizi sevmiyor. Boşanmayacaksanız anlaşmaya bakın he diyin geçin. Bence boşanın o ayrı, çocukların önünde bağıran dağ ayısının biri belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…