Genelde dışarı çıkınca sorun oluyor bugün bilezik örneğin dün çocuk bişey yaptı gibiHep böyle bir adam mı?
İyi bilirim böylelerini, ayda yılda bir ailesiyle vakit geçirecekler onun da içine s.çarlar!
Siz de gitmeyin onla bir yere.Genelde dışarı çıkınca sorun oluyor bugün bilezik örneğin dün çocuk bişey yaptı gibi
Neden biliyor musun bağırıp çağırdığı içinNormal değil. Muhtemelen insan da değil de dağ ayısı.
Sen neden inat ettim arabada bırakmamak için?
Neden biliyor musun bağırıp çağırdığı içinNormal değil. Muhtemelen insan da değil de dağ ayısı.
Sen neden inat ettim arabada bırakmamak için?
E inat edince hatasını anlayıp pişman oldu mu bari ?Neden biliyor musun bağırıp çağırdığı için
Normal değil tabii ki çarpcan ağzının üstüne bi tane hadi yallah diyip boşican ama sen niye denize bilezikle gittin o da ayrı garipMerhaba dün bir konu bugün ayrı bir konu maalesef çok üzgünüm.Kimseye bişey anlatamayinca soluğu burda aldım .Denize gidelim dedi beyefendi bugün.Hazirlandik çıktık bir sekilde yolu yariladik yolun yarısında kolumdaki bilezikleri gördü çıkarmayı unutmuşum.Birden aşırı bir şekilde bağırmaya başladı arkada çocuklar korktu ama öyle böyle bagirmiyor.Carem olsa inip yarı yoldan evine doncen.Neymis efendim bilezikle denize mi gelinirmis ama nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor tamam dedim kaza yapcaz yolda neredeyse bırak dedim unutmuşum kalırsa kalsın ne demek dedi kalırsa kalsın sen beni rezil mi edeceksin ama tabi sadece tek taraflı bağırarak .anladım ben seni dedim girmem rezil olmazsın merak etme.Cocuklarim ayda yılda bir bir yere gidiyor kıyamet koparıp huzurlarini bozma.Hala bağırmaya devam ediyor.Yaklastik arabayı park etcek bırak dedi eşyalarını burda telefonu falan kastediyor sanıyorum hala .Bırak o bileziği in dedi birakamam arabada dedim çok kalabalık burası dedim girmiycem denize merak etme dedim pekiştirmeye başladı ne demek bırakamam bırakacaksın ve ineceksin hala inanılmaz bağırıyor çocuklar neyse indik ama bana olan oldu
Bu adam benim babamHep böyle bir adam mı?
İyi bilirim böylelerini, ayda yılda bir ailesiyle vakit geçirecekler onun da içine s.çarlar!
Çıkarmayı unutmuşum canım özellikle yapılmış bişey değilNormal değil tabii ki çarpcan ağzının üstüne bi tane hadi yallah diyip boşican ama sen niye denize bilezikle gittin o da ayrı garip
Evet normal diyip geçeceksin.Yani bi şey desem hakaret olur banlanırım. Bakın Allah beyin vermiş. Bunu kullanmak zorundayiz. Aksi şekilde davranmak günah yani.
Ne diyelim mesela? Ne duymak istersiniz?
Unutmuşum kalmış anlattım zaten .Zaten normal olmayan bağırmasıBilezikle denize gidilir mi? Bağırması normal değil o ayrı.
Altını denize yutturmak da bir hırsıza çaldırmak da bir evde bırakmak da hırsıza davet. Kasaya bırakın.
Genelde dışarı çıkınca sorun oluyor bugün bilezik örneğin dün çocuk bişey yaptı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?