Yeter artık normal değil bunlar

Normal mi

  • Normal

    OY: 1 2,3%
  • Normal değil

    OY: 43 97,7%

  • Ankete Katılan
    44
Dün açtığınız bilmece gibi konuda hiç ayrıntı vermemiştiniz. Bugün açtığınız konuda bağıran çağıran birinden bahsediyorsunuz. Dolayısıyla dün açtığınız konunun cevabı otomatik olarak ortaya çıkıyor. Üzgünüm sizin için.
 
Gerçekten eşinizin sizi sevmediğini anlamıyor musunuz yoksa anlıyorsunuz ama yine de olsun diye idare mi ediyorsunuz?
 
Hep böyle bir adam mı?
İyi bilirim böylelerini, ayda yılda bir ailesiyle vakit geçirecekler onun da içine s.çarlar!
Görmeniz lazım ama abartma yeter artık diyor.Yanasmaya çalışıyor hiçbir şey olmamış gibi
 
Kullanmadığım için sanırım bileziklerimi takınca (ki çok nadirdir düğünlerde sadece) eve gider gitmez çıkarıp atasım geliyor, nasıl unutuyorsunuz bileginizde. Ayrıca denize gidiliyor yani bilezikle gidilir mi? Bağırması yanlış ama sizde biraz dikkatli olun. Ben olsam bende kızardım.

Eşinizle ilgili yazılan yorumları okudum, eşiniz size karşı hep bu tavırda sanırım. Neden sabrediyorsunuz?
 
Bütün konularını okudum. Eşin olacak odun seni sevmiyor arkadaşım. Arabasını, saatini senden daha çok seviyordur hatta bahse girerim. Çalışan para kazanan bir kadınsın, niye bu adamı çekiyorsun? Yazık değil mi sana, yıllarına?
 
Bileklik falan düşer de bilezik çok bol değilse düşer mi ya ? Adamın davranışına yorum dahi yapmayacağım. Sizin yerinizde olsam araba kullanmayi öğrenir o bileziklerle bir araba alır her yere çocuklarımla tek giderdim. Hazır piyasada durgun.
 
Allah kocana Eda Taşpınar gibi birini vermemiş ki. Süreyya da olabilirdi. Bulduğunu takıp takıştıran ikoncanlardan.
Unutmuş olabilirsin ne var yani millet kocaman tuğra bilekliği takıp giriyor tamam abes mi evet abes ama unutmuşsun insanlık hali. Ay bu erkekler çok hanzo
 
Siz kullanmiyorsunuz diye başkası da normal zamanda kullanmayacak diye bir şey yok ayrıca günlük kullanılmayacak bişeyler olmadığını nerden biliyorsunuz .Ayrıca eminim ki siz de bilezik olmasa da başka şeyleri illaki unuttuğunuz oluyordur
 
Canım dusecek bişeyler değil .Zaten sorunumuz düşmesi değil rezil olmamızmis
 
Bilezikle denize girince ne oluyor ki? Anlamadım ben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…