• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık sinir hastası oldum. Bu ne biçim bayram :(

Bu bayram güzel geçmiyor. Sebebi ise tabiki tahmin etmişsinizdir, eşim. Bana araba kullanma konusunda baskı yapıyor. Eskiden kullanırdım suan cok ciddi boyutta anksiyetem var anlamıyor. Araba diyince kalbim agzimda atmaya başlıyor. Bu durumu anlatmaya çalışıyorum anlamak istemiyor. Zamanla kullandikca gecer diyor. Ama ben arabaya oturunca kimseyi, hicbir sesi duymuyorum o kadar ciddi boyutta bir anksiyete. Sonra kızıyor bana yine bir ton laf söylüyor duymadın sana şuradan dön dedim diyor. Dün araba kullan diye ısrar etti hayır dedim durumu anlattım. Bana salaksın kullanmazsan, kuzenlerin kullanıyor, arkadasların kullanıyor senin onlardan eksigin yok, eger kullanmazsan salaksın,eziksin diye sesini yukseltti. Ben de sözlerine dikkat et beni gaza falan getirmeye çalışıyorsan ben ozguvensiz biri degilim bu sekilde gaza gelmem dedim. Aksine senden soğurum dedim. Sinirlendim odaya geçtim. Bir yere gitmek gerekiyordu. Yine bana kullan dedi ve hayır dedim. Yol boyunca ısrar etti. Israrla hayır dedim. Durdu yolda ve surekli hayır cevabını aldı. Hayır ise hayırdır. Ben neden birilerinin canını tehlikeye atayım. Zaten korkuyorum, panik oluyorum... Esimi gormeniz lazimdi yolda yürürken önden yürümeler, geriden geliyorum diye bana bağırmalar. Eve girmeden kapiyi ac diye bağırdı. Bende tüm gün birikti, birikti. Yeter diye bağırdım artik sabrım taştı çünkü resmen cinnet geçirdim. Bayram bayram demediği kalmadı b.k ye, bir seyin b.knu ye gibi laflar bile söyledi. Bayram bayram hayatımda duymadığım şeyler işittim. Yeter dedim kendime yetsin artık gitmem lazim bu evden. Ama kapanma var... Nasıl ne şekilde gidecegim ayın 17 sinde kapanma açılır mı acaba. 17 sine kadar ne yapacağım aynı evin içinde :KK43:
Oncelikle gecmis olsun diyorum siz duruma duyarli yaklasip trafige cikmayip dogru da yapiyorsunuz.
Kocaniza gelince tek soyleyecegim ne mallar var ya😒
Bir de yasaklarda niye evde degilsiniz?

Ezik salak derken🤔 krndisi salak ve ezik.. araba kullanmak
Ogrenilir ama yaptigi bu edepsizligin donusu yok.. ya sonrada seni koynuna alip yatiyo bu ezik kocan oyle mi?

Sizi asla anlamayan ve saygı duymayan bir eş. Çok üzüldüm sizin adınıza. Yalnız gerçekçi olmak da fayda var. Erkekler bu işi basit gördükleri için nasıl yapamıyor diye sinir krizi geçiyordur eminim. Şimdi düşünün sizden matematiği kötü olan birine matematik çalıştırırken bile anlatsanız ve o sevmiyorum korkuyorum yapmayacağım diye ısrarla devam etse ona bile sinirleniyoruz. Çünkü bahane geliyor. Hele anksiyete yaşamayan insana anksiyetik korkular iyice saçma gelir. Kendimde bir dönem yaşadım.Ama bu maalesef eşinizin iğrenç hakaretlerini haklı çıkarmıyor. Asla muhattap olmayın.

Bu bayram güzel geçmiyor. Sebebi ise tabiki tahmin etmişsinizdir, eşim. Bana araba kullanma konusunda baskı yapıyor. Eskiden kullanırdım suan cok ciddi boyutta anksiyetem var anlamıyor. Araba diyince kalbim agzimda atmaya başlıyor. Bu durumu anlatmaya çalışıyorum anlamak istemiyor. Zamanla kullandikca gecer diyor. Ama ben arabaya oturunca kimseyi, hicbir sesi duymuyorum o kadar ciddi boyutta bir anksiyete. Sonra kızıyor bana yine bir ton laf söylüyor duymadın sana şuradan dön dedim diyor. Dün araba kullan diye ısrar etti hayır dedim durumu anlattım. Bana salaksın kullanmazsan, kuzenlerin kullanıyor, arkadasların kullanıyor senin onlardan eksigin yok, eger kullanmazsan salaksın,eziksin diye sesini yukseltti. Ben de sözlerine dikkat et beni gaza falan getirmeye çalışıyorsan ben ozguvensiz biri degilim bu sekilde gaza gelmem dedim. Aksine senden soğurum dedim. Sinirlendim odaya geçtim. Bir yere gitmek gerekiyordu. Yine bana kullan dedi ve hayır dedim. Yol boyunca ısrar etti. Israrla hayır dedim. Durdu yolda ve surekli hayır cevabını aldı. Hayır ise hayırdır. Ben neden birilerinin canını tehlikeye atayım. Zaten korkuyorum, panik oluyorum... Esimi gormeniz lazimdi yolda yürürken önden yürümeler, geriden geliyorum diye bana bağırmalar. Eve girmeden kapiyi ac diye bağırdı. Bende tüm gün birikti, birikti. Yeter diye bağırdım artik sabrım taştı çünkü resmen cinnet geçirdim. Bayram bayram demediği kalmadı b.k ye, bir seyin b.knu ye gibi laflar bile söyledi. Bayram bayram hayatımda duymadığım şeyler işittim. Yeter dedim kendime yetsin artık gitmem lazim bu evden. Ama kapanma var... Nasıl ne şekilde gidecegim ayın 17 sinde kapanma açılır mı acaba. 17 sine kadar ne yapacağım aynı evin içinde :KK43:
yaa bu erkekler ne kadar tuhafff... benim adama ne kadar yalvardımsa araba kullanmayı öğretmiyor... oda kaza yaparım diye korkuyor... :D :D bende gıcıklığına 500 mt. öteye bile onu çağırıyorum...

yaa bu erkekler ne kadar tuhafff... benim adama ne kadar yalvardımsa araba kullanmayı öğretmiyor... oda kaza yaparım diye korkuyor... :KK70: :KK70: bende gıcıklığına 500 mt. öteye bile onu çağırıyorum...
Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor 😃benim esimde bana cokisrar etmişti ben o şekilde öğrendim. Arkadaşımın eşi ise ogrenip ne yapacaksin gerek yok demisti. Ben ogrendikten sonra arkadaşıma destek oldum o da ehliyetini aldı arabasını da aldırdı dünya varmış dedi. Bir kadının kesinlikle araba kullanması gerekiyor diye düşünüyorum. En önce çocukların sorumluluğu yüksek oranda bizde.

Evliliğinde başka sorunlar var mı? Neden hemen gitme isteği hissettiniz?

Adam saygısız. Neden bu kadar takıntı haline getirmiş?

Her birimizin araba kullanmaya başladığımızda farklı cesaretsizliklerimiz oldu, olmuştur. Bende kullanırken bir anda şeridi gördüğüm halde yamuk gidiyordum. Eşimle tartıştık, sonrasında trafiğe tam anlamıyla girmeden doktora gittim gözlük sonrasında çok şükür rahat ettim. Sorun sadece astigmattı ve tedavisi gözlük.

Anksiyetesi olan birisi olarak tek çözümün ilaç ve sizi kaygılandıran insanlara karşı düzgün cevap verebilme yetisi olduğunu söyleyebilirim. Kendinizi hazır hissedene kadar da kimsenin laf söyleme hakkı yok.

Su hastane mahallendeyse neden arabayla gittin olayına takıldım benim etrafımdaki tüm özel ve devlet hastaneleri bir biri ile dip dibe araba ile 6 dakika olan özel hast mesela 35 dakika devlet yürüyerek 2 saat araçla 20 dakika ama baktığında mahallemde görünüyor. Benim mahalle sağlık ocagim mesela 35 dk yürüyerek..bende anksiyete sorunu olduğu icin kapıya çöp bile koyamasam da nolur su biz çıkmıyoruz siz geziyorsunuz diyenler bi dursun düşünsün dünden beri 10 kere kapım çaldı bayram şekeri icin yolluyor site bahçesinde oynatıyor ama sorsan biz kafamızı çıkarmıyoruz..

Su hastane mahallendeyse neden arabayla gittin olayına takıldım benim etrafımdaki tüm özel ve devlet hastaneleri bir biri ile dip dibe araba ile 6 dakika olan özel hast mesela 35 dakika devlet yürüyerek 2 araçla 20 dakika ama baktığında mahallemde görünüyor. Benim mahalle sağlık ocagim mesela 35 dk yürüyerek..bende anksiyete sorunu olduğu icin kapıya çöp bile koyamasam da nolur su biz çıkmıyoruz siz geziyorsunuz diyenler bi dursun düşünsün dünden beri 10 kere kapım çaldı bayram şekeri icin yolluyor site bahçesinde oynatıyor ama sorsan biz kafamızı çıkarmıyoruz..
İnsanlar şuna takıldı bence
Acile gidiliyorsa acil bi hastalık durumu olmalı
Onda da hangi insan yarı yolda durur da hadi sen sür diye karısını dener? 🙄
Ben bi cevap buldum:
Aslında acile gitmiyorlarsa 😯

İnsanlar şuna takıldı bence
Acile gidiliyorsa acil bi hastalık durumu olmalı
Onda da hangi insan yarı yolda durur da hadi sen sür diye karısını dener? 🙄
Ben bi cevap buldum:
Aslında acile gitmiyorlarsa 😯
Bayramda aciller acik sadece dediginizde haklisiniz ama o mantıkta olan bir insan anksiyetesi olan birine arabayı sur diye zulüm de etmez.diye düşünüyorum belki de dediginiz gibidir ama hastane mahallede denince yürüyerek gidilemiyor çoğu semtte iyi bayramlar:)

Genelde erkekler eşlerine araba vermek istemez şaşırdım , ilk defa böyle saçma bir baskı ile karşılaştım, araba sürmeni niye bu kadar mesele yapmış anlamadım, acaba birileriyle mi yarışıyor kendince ..

Bana salaksın kullanmazsan, kuzenlerin kullanıyor, arkadasların kullanıyor senin onlardan eksigin yok, eger kullanmazsan salaksın,eziksin diye sesini yukseltti.

Eve girmeden kapiyi ac diye bağırdı. Bende tüm gün birikti, birikti. Yeter diye bağırdım artik sabrım taştı çünkü resmen cinnet geçirdim. Bayram bayram demediği kalmadı b.k ye, bir seyin b.knu ye gibi laflar bile söyledi.

Kaygilarinizi hice sayip baski yapmasina, yasakta acile gitme gitmeme mevzusuna hic girmeyecegim.

Sadece su kisimlara yorumum var, bu adamla mutlu olabilme ihtimaliniz var mi ki?

Ya yollari ayirin, ya da ne derse susup kabullenin. Diger turlusu sizi yorar. Bu adamin mali, kumasi, cinsi belli. Olamamis bir sey var karsinizda, insan yok. O yüzden bununla insan gibi bir hayat sürmek imkansiz.

bu konuyu cozmen lazim. araba kullanmak demek ozgurluk demek kendi kendine yetmek demek. bir suru bildigim kisi var, esine araba kullanmayi ogretmiyor bile. esin uslubu yanlis olsa da iyiligini istiyor. gerekirse hoca tutun, o ogretsin.

Bazı insanlar böyle; kaygının üzerine gidildikçe yok olacağını sanır. Ama bunu kavga edecek seviyeye getirmek saygısızlık artık. Belli ki eşiniz halden anlamayan biri, 2 gün kaldı kapanmanın bitmesine, çok kararlıysanız 2 gün içinde toplanın çıkın evden.

Bende de yan koltukta oturunca anksiyete azıyor, ille de ben kullanıcam arabayı uzun yolculuklarda. Yoksa kalp atışım hızlanıyor, tansiyonum yükseliyor. Eşim ilk başta abartma, kemerimiz takılı hız yapmıyoruz derdi. Sonra tansiyonumu görünce vazgeçti, kabullendi :)

Üslup
Şu yasakta dışarı çıkan herkesin allah belasını versin.İnşallah hepiniz coronadan geberirsiniz.Araba kullanamıyormuş pehhh.millet ölüyor ölüyorrrrrrrrrr. geberinde sizin gibi cahiller bitsin artık.banlanacagımı bile bile yazıyorum.

Araba kullanmayınca ne oluyor ben anlamadım. Kullanmayıver. Herkes araba mı kullanıyor neden bu kadar ısrar kıyamet? Arabam var ,13 yıllık aktif şöförüm, tabiri caizse köpek gibi araba kullanırım ama boyum uzamadı, biri çıkarıp madalya vermedi. Annelerimiz biliyor mu , yoo, bu onları ezik mi yapıyor. Eşinin kafası süper iyi bence.

Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor 😃benim esimde bana cokisrar etmişti ben o şekilde öğrendim. Arkadaşımın eşi ise ogrenip ne yapacaksin gerek yok demisti. Ben ogrendikten sonra arkadaşıma destek oldum o da ehliyetini aldı arabasını da aldırdı dünya varmış dedi. Bir kadının kesinlikle araba kullanması gerekiyor diye düşünüyorum. En önce çocukların sorumluluğu yüksek oranda bizde.
valla 40 yaşından sonra uğraşamam, gelecek beni alacak istediğim yere götürecek, kapımıda açacak... haa buna da şimdiye kadar hiç itiraz etmemiştir. adamın işi rast gitsin. benimde canıma minnet. :D :D :D

Başka zaman mı bulamamış yasak yasak nereye gidecekmişsiniz ki arabayla? Anksiyete bu kadar ileri ise ilaç kullanıyor musunuz?

Back
X