Saç Uzatma Yöntemleri yeter artık ya çok canımı sıkıyolar

fatmanur38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
151
1
96
Konya
yeter artık yeter saçlarımı kökten kesecem artık o kadar bakım yapıyorum saçlarım baya düzeldiler ama uzamıyolar gerçi diplerim baya çıktı ama boyda bir degişim yok kestirecem kurtulacam artık ya çok sıkıldım biraz kessem canlanırmı kızlar saçım röfleli koyuya boyasam uzaması na bir fayda edrmi yaptıgım bakımlar şunlar;

sarımsaklı şampuan
muskat karışımı z.yagı susam yagı haş haş yagı ısırgan otu yagı çörek otu yagı
karanfilli su (bu yeni saç çıkarıyor)

bana önereceginiz bir bakım kürü varmı ve kestirsem uzamasına etki edermi :sinifsinif:

bence saçınla uğraşmaktan vazgeç, biraz kendi haline bırak hem kendini hem de saçlarını:)kafayı taktıkça uzamıyorlar inatçı bunlar inatçı:)

Bence gerçekten öyle bişeyi kafana takınca olmuyo, mesela ben de senin gibiydim, ama sonradan saçlarımın uzadığını farkettim . Bakım kürlerinin bi işe yaramadığını düşünüyorsan önce ara vermeyi dene:)

benden 2 tane daha varmış =) ben de öyleydim kafama takar da takardım..annem babam saç lafını duyunca çıldırırdı o derece.....ama sonra düşünmemeye ilgilenmemeye başladım...gördm ki aslnda saçım uzuyormuş ve yıpranmış hali o kadar da göze batmıyormuşş..biraz sabredin uzadığını göreceksiniz....bakımlara devam..ama saçı yormadan..:enbuyukkk:.

saçım sarı oldugu için turplu su saçımı kızarttı digerlerini denemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

bn hala takıntılıyım bu konuda şu foruma gireli 6 aya yaklaştı ozaman da uğraşıyordum hala uğraşıyorum
bakımı falan bıraktım artık, dökülmeye başladı saçım yada ben çok takıyorum eskisi gibi dökülüyor ama bana fazlaymış gibi geliyor,
bilmiyorum artık
ama tek karar verdiğim şey, biotin hapı kullanmak şuan için.
alıcam en kısa zamanda öğrenciyim gerekli bütçeyi ayıramadım daha :)

bugün kuzenim anlattı bi arkadaşı yılan yağını kullanmış acayip uzamış

saçım sarı oldugu için turplu su saçımı kızarttı digerlerini denemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

cnım benmde saçım sarıydı sarı saç gerçekten yıprtıor benmde aynı senn gibi saçım uzamıordu ve ben sarı yapmdan önce kestrmştm kısaydı yani arkdaşlarım senn saçın neden sarı diyince çıldırıordum o derece benm sana tavsiyem önce sarı saçtan vaazgeçççç bunu kesnlikle yp aynı şeyi bende yaşadım çünkü:sinifsinif: çikolata khveye boydım ki sarıdan dahada çok sevdim ve bidahada saçıma dokunmadm kendi saç rengime dönsün ve boyasz sağlılklı uzsn die sonra sana vericeğim karışmları uygularsn canm gayet basit benm saçım boyamyınca uzamaya bşladı zaten , şimdide bi kaç karışım kullanıorum saçlarım çok uzun olsun istiorum delikafadulden

cnım düzeltme yapıorum neden sarı değil aarkadaşlarım senn saçın neden uzamıor diyince çıldırıordum -tatlicadiarzu-

kizlar benimde gecen yaz degil ondan önceki yaz sariydi boyattim sonra gecen besinci ayda kahve yaptimki siritmsin ucundaki sarilar diye o zamandan beri boyatmadim uzuyorlar ama kuruyunca 3 kati kisa gözüküyolar cekiyo sacim kisacik kaliyo aksam banyodan ciktim omzuma yaklasmis simdi ise ensemi hafif kapatan bi sacim var niye büle oluyo kürlerde ise yariyo halbuki islakken farkettim veya düzletincede belli oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…