- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Artık yoruldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Konuşacak kimsem kalmadı.Bir tek buraya yazınca rahatlıyorum.Annem benim derdim.Hayatım boyunca tek derdim annem oldu.Hala da öyle.23 yaşına geldim halen aynı davranmakta.Sürekli beni azarlıyor.Sürekli dövmese ile kolumu cimcikliyor.Aşağılayıcı laflar söylemekte.Ne yapsam yaranamıyorum.Ne yapsam,beceriksiz,salak oluyorum onun gözünde.Keşke benimle beraber üniversite okuyacağım yere gelmeselerdi.Belki bu kadar çok üzülmezdim.Psikolojim bozulup sürekli aklımdan saçma düşünceler geçirmezdim.Sürekli ağlamazdım.Sürekli ellerimi yıkmazdım sinirden.Keşke okul bitse de alıp başımı gitsem diyorum.Ben çok yoruldum.Ben istemediğim halde zorla peşimden geldiler.Bunu istemedim.Okulum bitecek halen yapmak isteyip yapamadığım o kadar çok şey var ki.Kendilerinden soğutuyorlar iyice.Ne yapacağımı bilmiyorum.Annedir diyorum ama bu kadar da insanın üstüne gelinmez ki.İş yapıyorum yaptığım şeyi beğenmiyor.Bazen resmen bana bakarak sinirlendiğinde bana aynı şeytan gibisin diyor.Yeter artık çok yoruldum.Okul olmasaydı belki bir dakika bile durmazdım.Elim kolum bağlı birşey yapamamak çok zor.Konuşsan anlamıyor.Bir gün iyi bir gün kötü.Benim psikolojimi de bozdu.