Ben herkeze demem,herkese derim,herkeze oluyor, insanlik hali" diceksiniz
Oda tamam dediyse ,mutfak buna ne dedi,merak ettim.Ben oda değil o da derdim,demezsem yazardım.Oda tamam dedi.
Vitamin eksikligi olabilir baktirdiniz mi bambaska bi sey de olabilir doktora gitmenizde fayda var
Doktora gitsene, b12 eksikliği olabilir
termin=randevu :)
b12 eksikligin olabilir ona bi baktirabilirsin
O zaman bir psikoloğa görünün ,yaşadığınız başka şeyler buna yol açıyor olabilir , elbet vardır bi sebebiDedigim gibi doktora gittim baktirdim Vitamin eksikligi varmi diye ama bisey cikmadi yani öyle bisey yokmus..
Bende anlamadim gitti yaa
Bebeginiz varmı gebelik ve lohusalık doğum sonrası durumlar unutkanlığa yatkın kişilerin unutkanligini tetikliyor..Bende çok unutkanim ve bu durum çok yıpratıcı.bir dönem bende bunama hastaligimi oluyor diye çok korkmuştum.kafama takmistim.bende ergenlik döneminde başladı bu durum. Aynen bende kvalidemde muhakkak birşey unuturum.Çantamı cuzdanimi ararim,hep evin içinde birseyi kaybeder ara ara deli olurum.Yalnız bendeki sanki dikkat dağınıklığı.mesela birseye çok uzulduysem unutkanligim daha da artıyor.Allah yardımcımız olsun.Çözümü bulursan banada soyle
hangi bölüme gitti ?Herkes gibi bende vitamin eksikliği diyorum kan testi yaptır. Anneme de doktor verdi gecen ay bir çıktı sonuclar depolar bosalmıs kadında. Üstelik bunun yuzunden buyuk bir psikolojik rahatsızlık gecirdi ve inci gibi dişlerini kaybetti. Siz siz olun vitamin diyip gecmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?