Yeter artikk !! Napacam ben böyle?!

Unutkanlar için vermiş olduğunuz teknikler gerçekten güzel.şu kodlamayi bende deneyim inş.sagolun

Canım ben seni okadar iyi anliyorumki ama 2 yaşına filan gelsin daha duzelicek inş durumun. Bende aşısını unuttum hemşire aradı sagolsun.peki birşey sorucam evinizi toplayabiliyormusunuz? Düzen intizam icindemi

B 12 eksikligi olabilir. Bende de vardi. B12 cok dusuk cikmisti. Ama isterseniz bi nöroloji bolumune gidin

hangi bölüme gitti ?
Annemin dişleri çekilmee baslandı, en son cekilen dişleri bir damla bile kanamyınca acık dahiliyeye gönderdiler orda kan testi istendi öyle çıktı biz şeker hastalığından şüpheleniyorduk meğer alakası yokmuş

Oncelikle cok gecmis olsun lutfen basite almayin gercekten onemsenmeyecek bir hastalik degil Allah korusun sonu ciddi boyuta gidebilir

B12 eklsikligide olabilir o doktor onemsemediyse baska doktora gidin ama kesinlikle ihmal etmeyin

Canım ben seni okadar iyi anliyorumki ama 2 yaşına filan gelsin daha duzelicek inş durumun. Bende aşısını unuttum hemşire aradı sagolsun.peki birşey sorucam evinizi toplayabiliyormusunuz? Düzen intizam icindemi

Evet canim evimin düzenine özen gösteriyorum. Önceden cok gec yatar gec kalkardim evimde hic bi isimi bitiremezdim sonrada kendi kendime sinir olurdum.

Artik sag olsun kv min tavsiyesi üzerine erkenden kalkiyorum, kizimla birlikte sabah yürüyüsümü yapiyorum, eve gelip kahvaltimi yapip evimin isini hallediyorum ögleden sonrada yemegimi yapiyorum. Aksam bi saat falan kendime vakit ayiriyorum sonrada erkenden yatmaya calisiyorum.

Hayatim düzene girdi o konuda sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…