- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
Konuyu evcil hayvanlarami acmam gerekiyordu bilmiyorum ama tek derdim bu
Bi yardim umuduyla yaziyorum belki daha cok gorunmesini istiyorum yanlis actiysamda yonetimden ricam nolur kaldirmasinlar.
Gecen sene temmuz ayinda 5 yasindaki kopegim insan bile demeye el vermedigim biri tarafindan kim oldugunu bilmiyorum darp edilmis bi halde geldi ve evinde öldü. Kimin yaptigini bilmiyorum.
Biseyle vurulmusdu beli kirilmisdi.
Aralikta yeni bi kopek beslemeye basladim.
Mayis ayinda genclik hastaligindan kaybettim. Gunlerce aci cekti oglum son nefesini ben yanina gittigimde verdi
Birdaha beslememe karari aldim fakat bikac ay sonra evimin onunde yavru sahipsiz sokaga atilmis bir kopek buldum.
Kiyamadim onura sahiplendim.
hamile halimle ilk isim veterinere goturmekti. O halde defalarca arabaya kustu defalarca kusmugunu temizledim
Cocugum gibi baktim
Her asisini yaptirdim.
Suan 7 aylik.
Ve bu sabah gozumu acmamla onunda hasta oldugunu gordumm!
Ben ne yaptim ya ne suc isledim hepsine cok iyi baktim ignelerini kontrollerini eksik etmedim.
Diger iki kopegimin ardindan gunlerce kendime gelemedim yemeden kesildim.
Suanki belirtileri halsiz gece kusmus sadece ot yiyor.
Napcam ben bilmiyorum bunuda kaybedersem ne yapcamm.
Bu arada besledigim kopeklerim hepsinin cinsi kangal.
Artik dayanamiyorum kopeklerimin ellerimden kayip gitmesine neden ben neden benim kopeklerimm
((
Not olarak ekliyorumm hayvan sevmemenize bisey diyemem ama bi hayvana vuracak kadar aciz insanlar varsa Allaha havale ediyorummmm
Bi yardim umuduyla yaziyorum belki daha cok gorunmesini istiyorum yanlis actiysamda yonetimden ricam nolur kaldirmasinlar.
Gecen sene temmuz ayinda 5 yasindaki kopegim insan bile demeye el vermedigim biri tarafindan kim oldugunu bilmiyorum darp edilmis bi halde geldi ve evinde öldü. Kimin yaptigini bilmiyorum.
Biseyle vurulmusdu beli kirilmisdi.
Aralikta yeni bi kopek beslemeye basladim.
Mayis ayinda genclik hastaligindan kaybettim. Gunlerce aci cekti oglum son nefesini ben yanina gittigimde verdi

Birdaha beslememe karari aldim fakat bikac ay sonra evimin onunde yavru sahipsiz sokaga atilmis bir kopek buldum.
Kiyamadim onura sahiplendim.
hamile halimle ilk isim veterinere goturmekti. O halde defalarca arabaya kustu defalarca kusmugunu temizledim
Cocugum gibi baktim
Her asisini yaptirdim.
Suan 7 aylik.
Ve bu sabah gozumu acmamla onunda hasta oldugunu gordumm!
Ben ne yaptim ya ne suc isledim hepsine cok iyi baktim ignelerini kontrollerini eksik etmedim.
Diger iki kopegimin ardindan gunlerce kendime gelemedim yemeden kesildim.
Suanki belirtileri halsiz gece kusmus sadece ot yiyor.
Napcam ben bilmiyorum bunuda kaybedersem ne yapcamm.
Bu arada besledigim kopeklerim hepsinin cinsi kangal.
Artik dayanamiyorum kopeklerimin ellerimden kayip gitmesine neden ben neden benim kopeklerimm

Not olarak ekliyorumm hayvan sevmemenize bisey diyemem ama bi hayvana vuracak kadar aciz insanlar varsa Allaha havale ediyorummmm
Son düzenleme: