• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artıkkk

Eşiniz olmadan neden uyuyamiyosunuz anlamadım. Yani o geldikten sonra uyuyosunuz o ise gidince sabahta uyuyabilirsiniz gayet. Yatak ayırıp eve almamak pek mantıklı bi çözüm değil sanki

Evet kesinlikle öyle herşeyi baştan yazmadığım için insanlar yargıladi daha önce konu açığım için tekrar yazmak istemedim

Aylardır ilgileniyorum herşeyin dört dörtlük yapıyorum ama eşlik görevi desen hicbiseyi ni yerine getirmiyor sorumluluk desen yok evlendigimizden beri ailesine karşı hala çok sorumluyken arayıp eve birşey lazım mı diye sormuyor . Annesi özel yerlerden bişey isterken bi dediği iki olmuyordu ben örneğin domates alirmisin dediğimde çk kendin al oluyordu. Nereye gittiğinden kiminle çıktığından haberim yok aylarca sırtını dönüp yattı hep ben sarıldım arkasından ona yüzme bakmadi ilk 3 ay aramızda hiç bir kelime geçmedi ne söylediysem sustu azarladı terledi halada aynı . Evden çıkmam hickimsem yok çevremde bütün hayatım o bütün ilgim ona ama gösterdiğim ilginin değerin 100 de 1 ini bile görmedim. Göndermez aileme 2 haftada 3 haftada 1 gitmek isterim kıyamet kopar . Annem kanser hastası. Onla savaşıyor aynı şehirdeyiz ilgilenemiyorum onun yüzünden. Buda yetmezmiş gibi nasılsın annen hasta diyip bi gün destek olmadı. Ne zaman ihtiyacım olduysa ona hiçbir zaman destek olmadım adı asla kendinden taviz vermedi asla kendi hayatından taviz vermedi. Evlendigimizden beri ne düşünceme saygı nede bana saygı duyuldu . Bn hep verici taraf oldum. Artık ilgi istiyorum kendimi kadın gibi hissetmeye ihtiyacm var. Aylarca vajinismus la hatta yılı aşkın süredir vajinismus la uğraştım yine destek olmadı uzak kaldı bana tedavi olmak için yalvardım kulak asmadi durumumuz iyi olduğu halde . Sonra ailem karşıladı masraflarımı bi süre uyi giderkenbana göre iyi çünkü bana sevgisini verse öpse yeter asla fazlasını isteyenler iri değilimdir benimle zaman geçirmek istemeyen bi gün gezmeye götür derim istemiyorum isim var diyip bahane uyduran arkadaşlarına vakit ayıran bana ayırmayan ben her zaman susan ve başını yemeyen bi kadın olmamdan kaynaklı kaybettim . Bana yanasmadi aylarca iliski icin . Bi iki kere birlikte olduktan sonra ayni ilgisizlikle devam etti kendimi kotu kadin gbi hissettim evet es ama sevgisiz bi es sadece bebm sevdigim bi etls yuzumu opmeyen bi es .EVET İLGİ İSTİYORUM bu çok mu ? Bir kadın olarak kadın olduğumu hissetmek istiyorum size soruyorum bunca yaptıklarından sonra o geldikten sonra uyumuşum çok mu ?
Boyle bi koca icin anneni gormeye gitmiyosun ya sana gercekten cok kizdim. Aman bosama aman ilgi icin yalvar kocana. Orda annen kanser ayda 1 gidersin.

Boyle bi koca icin anneni gormeye gitmiyosun ya sana gercekten cok kizdim. Aman bosama aman ilgi icin yalvar kocana. Orda annen kanser ayda 1 gidersin.
Gidiyorum tartışıp kavga etsemde gidiyorum 2 haftada bir mutlaka, ah haklısın hemde çok zaten oyuzden kendime çok kızıyorum

Kim ki o? Karar mercii mi? En iyi koca bile anneni goz ardi etmene degmez. Gerek yok onun cok kiymetli rizasina.
Öyle zaten ben gidiyorum diyip gidiyorum
Gidelim mi bugün hayatım diyince mırın kırın ediyodu şimdi ben gidiyorum diyip çıkıyorum

kendi kocamı gördüm biran.öyle saçma sapan şeyler yapar. sonra hiç bişey hiç bir davranışı olmamış gibi ilgi bekler konuşma bekler.kısaca siz ona göre daha duyarlısınız.ya duyarlılığınızı öldürün yada onun silahına onun silahı ile karşılık verin.pek laftan anlayacak gibi de görünmüyor sıkışıp bağrıp çağırdığına göre.bu esnada ondan daha vicdansız olmanız bununla onu yenmeniz lazım ben başarmadığım için size başarılar dilerim.başatna bir şeyleri oturtmak için böyle savaşlar çıkmakta. en iyi si baştan sınır çizmek.ben 3. seneyi doldurdum dediklerinizi kocama desem kulağı ile dinlemez. eğer evden kaçmalı bir formül istemiyorsanız önce yukardaki yazdıklarımı deneyin.iyicen iş krize giderse bir danışmana gidin baştan gidin.

kendi kocamı gördüm biran.öyle saçma sapan şeyler yapar. sonra hiç bişey hiç bir davranışı olmamış gibi ilgi bekler konuşma bekler.kısaca siz ona göre daha duyarlısınız.ya duyarlılığınızı öldürün yada onun silahına onun silahı ile karşılık verin.pek laftan anlayacak gibi de görünmüyor sıkışıp bağrıp çağırdığına göre.bu esnada ondan daha vicdansız olmanız bununla onu yenmeniz lazım ben başarmadığım için size başarılar dilerim.başatna bir şeyleri oturtmak için böyle savaşlar çıkmakta. en iyi si baştan sınır çizmek.ben 3. seneyi doldurdum dediklerinizi kocama desem kulağı ile dinlemez. eğer evden kaçmalı bir formül istemiyorsanız önce yukardaki yazdıklarımı deneyin.iyicen iş krize giderse bir danışmana gidin baştan gidin.
Haklısınız duyarsizlasmaya başladım yavaş yavaş duygularım azaldı değişti düşüncelerim hala sınır çizmek için bir şansımız var diye düşünüyorum bende iki yılı geçgin süredir evliyim belki başarırız Allah yardımcımız olsun evlerimize huzur eslerimize vicdan nasip etsin

Haklısınız duyarsizlasmaya başladım yavaş yavaş duygularım azaldı değişti düşüncelerim hala sınır çizmek için bir şansımız var diye düşünüyorum bende iki yılı geçgin süredir evliyim belki başarırız Allah yardımcımız olsun evlerimize huzur eslerimize vicdan nasip etsin
valla adamın nüfus yaşı 27 ama akıl yaşı 17.kardeşim 20 yaşında kardeşimi sevmem ama kocamdan daha olgun davranışları.

Back
X