Evet kesinlikle öyle herşeyi baştan yazmadığım için insanlar yargıladi daha önce konu açığım için tekrar yazmak istemedim
Aylardır ilgileniyorum herşeyin dört dörtlük yapıyorum ama eşlik görevi desen hicbiseyi ni yerine getirmiyor sorumluluk desen yok evlendigimizden beri ailesine karşı hala çok sorumluyken arayıp eve birşey lazım mı diye sormuyor . Annesi özel yerlerden bişey isterken bi dediği iki olmuyordu ben örneğin domates alirmisin dediğimde çk kendin al oluyordu. Nereye gittiğinden kiminle çıktığından haberim yok aylarca sırtını dönüp yattı hep ben sarıldım arkasından ona yüzme bakmadi ilk 3 ay aramızda hiç bir kelime geçmedi ne söylediysem sustu azarladı terledi halada aynı . Evden çıkmam hickimsem yok çevremde bütün hayatım o bütün ilgim ona ama gösterdiğim ilginin değerin 100 de 1 ini bile görmedim. Göndermez aileme 2 haftada 3 haftada 1 gitmek isterim kıyamet kopar . Annem kanser hastası. Onla savaşıyor aynı şehirdeyiz ilgilenemiyorum onun yüzünden. Buda yetmezmiş gibi nasılsın annen hasta diyip bi gün destek olmadı. Ne zaman ihtiyacım olduysa ona hiçbir zaman destek olmadım adı asla kendinden taviz vermedi asla kendi hayatından taviz vermedi. Evlendigimizden beri ne düşünceme saygı nede bana saygı duyuldu . Bn hep verici taraf oldum. Artık ilgi istiyorum kendimi kadın gibi hissetmeye ihtiyacm var. Aylarca vajinismus la hatta yılı aşkın süredir vajinismus la uğraştım yine destek olmadı uzak kaldı bana tedavi olmak için yalvardım kulak asmadi durumumuz iyi olduğu halde . Sonra ailem karşıladı masraflarımı bi süre uyi giderkenbana göre iyi çünkü bana sevgisini verse öpse yeter asla fazlasını isteyenler iri değilimdir benimle zaman geçirmek istemeyen bi gün gezmeye götür derim istemiyorum isim var diyip bahane uyduran arkadaşlarına vakit ayıran bana ayırmayan ben her zaman susan ve başını yemeyen bi kadın olmamdan kaynaklı kaybettim . Bana yanasmadi aylarca iliski icin . Bi iki kere birlikte olduktan sonra ayni ilgisizlikle devam etti kendimi kotu kadin gbi hissettim evet es ama sevgisiz bi es sadece bebm sevdigim bi etls yuzumu opmeyen bi es .EVET İLGİ İSTİYORUM bu çok mu ? Bir kadın olarak kadın olduğumu hissetmek istiyorum size soruyorum bunca yaptıklarından sonra o geldikten sonra uyumuşum çok mu ?