• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter Artk Yeter Bıktım Dayanamiyorum :(

Misslinna92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
112
7
11
33
Ben gerçekten kafayı yemek üzereyim ne mutlulugum kaldı ne huzurum kaldı ne düzenim kaldı annem annem kendinden iyice nefret ettirdi artık cok boguluyorum herkez üzerime geliyor hersey den kaçıp kurtulup defolup gitmek istiyorum
Bu halim le kimsenin umrunda değilim laf sokan sokana bunaltan bunaltana
Eski konumda size annemden bahsetmstm yasadklarmdan tranvalardan
Dun doktora gittim doktorum bana erken doğum riskim olduğunu söyledi bol bol yatmam dinlenmem lazimmis birsürü iğne verdi hergün vurulacam . Üzüntü stres istemyrm kendini koruyosn dedi 34 haftalgm su an ama nerde.

Benim derdim zaten bana ueter
Eşimle sürekli aileler yüzünden tartismaktan sürekli kavga etmek ten cok yoruldm artk uçurum lar var sanki aramizda ve annem eveg ondanda bktm beni cok bunaltio her lafinda ignelio
Dun kandildi biliyorsunuz doktordan geldk esm yemek yedi hadi annene gidelim bi cay icip gelelm iyi olur hemde dedi.
Tamam dedim çıktık yola
Geldk annemi aradim.
Ben : anne biz geldk evdemisn
Annem : yok evde değilim Teyzenlere geldim yeni hayırdır nie geldiniz
Ben : ne demek hayırdır. sanki hic gelmiyomyzda böyle konusuosn
Annem : ne blym bayadr gelmeynce tenezul etmeynce sasrdm insan alisio artık ondan hayırdır dedim. ( bayadir dedi eşim iki haftadır gtmior ben iki güne Bir annemin yanindaym esimle pek gtmioruz )
Ya sabir dedm sustum
Eve geldk eşim anneme kandil mesajı atti Teyzem glde oldu için musait degldir die aramadi .yada mesaj atmak istedi aramak istemedi bilmiyorum.
Sabah oldu eşim ise gtti annemi aradim. anneme aksam demstm ki anne eşim mesaj atarsa kandil mesaji sende yazda ayıp olmasın .sabah konuşuyoruz
Annem : esin beni insan hesabina almio herhalde insan mesaj mi atar bi arar kutlar
Ben : anne Teyzem gldesn die musait deglsndr die mesaj atmstr
Annem : sende bana mesaj atarsa cevap ver diyosun beni yönlendirmeye çalışma senle bilecek değilim
Ben : bendr cevap vermrssn de ayıp olr die dedm evine geliyoruz Hayır dir diosun cok değişik tepkiler veriyosn
Annem : ee öyle benim kapıma gelmio bende geldi mi sasiryrm
Ben : anne allahaskina daha geçen hafta gelmedi die sanki hicc gelmiomus gibi yapiosun nolursn yeter artk
Bende kaynanama bazen haftada bazen 15 gunde bir gidiyorum
Esimde öyle yapio esiy tutmaua calisio kendi annesine bile böyle giderken sana zirt pirt gelemez ki
Annem : bu kiyaslamayi nasi yapio yazık iyi kendi annesine 10 gunde gidiosun sen die oda bana oyle gelsn sacma sapan insanlarsaniz yarn birsey olsa ben kosacam sana ben yardm edecem onun anasi degl
( esim evet böyle yapio ama napym ne dyeblrm adama ? ) esit gidip gelio
Annem herseyin tantanasini yapio
Ben : anne ben zaten s urekli gidip gelym allahaskina tamam
Annem : getrme zaten onu gelmesn benim evime hadi kapat telefonu.
Ben artk cok boguldm dayanamyrm kızlar herkez üstüme geliyor ne huzurum kaldi nede gecimim kaldı bu haldeken bile bna bunlar yapilio su an aglyrm tutamyrm kendi mi daha dogmamis yavrumun hesabını kim verecek blmyrm nefes alamıyorum inanin böyle giderse benim yuvamda yikilacak zaten anneme tahammül edemyrm artk herseye birsey bulmasindan yoruldm yarm doğumdan sonradan annem bakacak bi süre bana bizde kalacak ve hersey burnumdan gelecek eminim

Son düzenleme:
Benim annemde boyle her lafta igneler. Artik bunlara cevap vermemeye calisiyorum. Duymamazliktan geliyorum. Yoksa konuyu uzattikca uzatiyo.
Mesela aradiniz hayirdir mi dedi. Sallayin gitsin neyse artik baska zaman gelir deyin kapatin.
Huyu buysa zaten her seyin altinda bisey arayacaktir. Takilmaya hic gerek yok. Brbisinizi dusunun sakin olun

Merhaba daha öncede bi konunuzu okumuştum öncelikle Allah yardımcınız olsun zor bi durum burdan ahkam kesmek kolay ama anne işte bisey denmiyo sırtını donemiyo insan ama su bi gerçek ki anneniz çok bencil biri kusura bakmayın ne olursa olsun lütfen onceliginiz bebeginiz olsun gebelik süreci cok etkiliyor bebekleri sonra sıkıntısını yine siz çekersiniz kendimden biliyorum başka ne tavsiye edilir bilmiyorum :/ Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin

Benim annemde boyle her lafta igneler. Artik bunlara cevap vermemeye calisiyorum. Duymamazliktan geliyorum. Yoksa konuyu uzattikca uzatiyo.
Mesela aradiniz hayirdir mi dedi. Sallayin gitsin neyse artik baska zaman gelir deyin kapatin.
Huyu buysa zaten her seyin altinda bisey arayacaktir. Takilmaya hic gerek yok. Brbisinizi dusunun sakin olun
Olamyrm gerçekten insam kendi annesnddn nefret eder mi ettm o safaya getrdi beni inanin su an ne konuşmak nede yüzünü görmek istyrm su halmle bile bama bunları yapior ya pes cok boguldm

annen gerçekten çekilcek gibi değil...çok saçma sapan konulara takılıyor..ama sen kafana takma..bak çok az kalmış doğumuna..tadını çıkar..git eşinle yürüyüş yap..odasını düzenle falan...annenede tartışıcaksak konuşmayalım..doğru düzgün sohbet edeceksen konuşalım diye rest çek...

sakin olun önce ,şuan da ne gelen telefonlara bakın ne de siz arayın.ayrıca mümkünse doğuma kadar da kimseye gitmeyin.karnınızdaki bebeği düşünün bir aile olduğunuz da anlayacaksınız ki kimse çocuğunuzdan önemli değil.anee baba bile 2. plana atılıyor .erken doğum riskinizde varmış ne gerek var bu tür diyaloglara giriyorsunuz

Merhaba daha öncede bi konunuzu okumuştum öncelikle Allah yardımcınız olsun zor bi durum burdan ahkam kesmek kolay ama anne işte bisey denmiyo sırtını donemiyo insan ama su bi gerçek ki anneniz çok bencil biri kusura bakmayın ne olursa olsun lütfen onceliginiz bebeginiz olsun gebelik süreci cok etkiliyor bebekleri sonra sıkıntısını yine siz çekersiniz kendimden biliyorum başka ne tavsiye edilir bilmiyorum :/ Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin
Amin sağolun evet gerçekten annem cok bencil birisi hep kendi doğruları kendi egolari artk evlilme yansıo huzur felan birakmadi ona göre bz sacma sapan insanlariz bende oyleym esmde öyle insam kendi annesndem bunalr mi inanin bnaldm artk yüzünü görmeye tahammül edemeyecek hale getirdi beni

sizin eski konunuza da biliyorum..
neden ısrarla annenizle laf dalaşına giriyorsunuz .. o istediği yönden bakmaktan vazgeçmeyecek ..
annenizle eşinizin arasını yapmaya çalışmaktanda vazgeçin..
koskoca iki yetişkin insan bırakın kendi ilişkilerini kendileri düzenlesin ve ayrıca illa sıkı fıkı olmaya gerek yok ki. anlaşamıyorlarsa öyle kalsın.. ama siz annenizin dediklerini habire eşinize aktarmayın annenizede çocuk tembihler gibi mesaj atarsa cevap yaz falan demeyin.. sizin göreviniz arabuluculuk değil.. kendi kendinize bir rol üstlenmişsiniz .. üstelik bu rol sizi sıkıntıya sokuyor.. siz annenizle ve eşinizle olan bireysel ilişkinize bakın..
kadına eşim kısasa kısas yapıyor derseniz bozulur tabi..

sakin olun önce ,şuan da ne gelen telefonlara bakın ne de siz arayın.ayrıca mümkünse doğuma kadar da kimseye gitmeyin.karnınıdaki bebeği düşünün bir aile olduğunuz da anlayacaksınız ki kimse çocuğunuzdan önemli değil.anee baba bile 2. plana atılıyor .erken doğum riskinizde varmış ne gerek var bu tür diyaloglara giriyorsunuz
Girdirio insanı gerim gerim gerio
Ya insan evine gelene hayırdır nie geldnz der mi boyle bi saygszlk var mı bunu deynce yne ben suçlu oluyorm vay esn su kadar geldi bu kadar geldi virt zirt Hayır derdn ne senin yani

sizin eski konunuza da biliyorum..
neden ısrarla annenizle laf dalaşına giriyorsunuz .. o istediği yönden bakmaktan vazgeçmeyecek ..
annenizle eşinizin arasını yapmaya çalışmaktanda vazgeçin..
koskoca iki yetişkin insan bırakın kendi ilişkilerini kendileri düzenlesin ve ayrıca illa sıkı fıkı olmaya gerek yok ki. anlaşamıyorlarsa öyle kalsın.. ama siz annenizin dediklerini habire eşinize aktarmayın annenizede çocuk tembihler gibi mesaj atarsa cevap yaz falan demeyin.. sizin göreviniz arabuluculuk değil.. kendi kendinize bir rol üstlenmişsiniz .. üstelik bu rol sizi sıkıntıya sokuyor.. siz annenizle ve eşinizle olan bireysel ilişkinize bakın..
kadına eşim kısasa kısas yapıyor derseniz bozulur tabi..
Zaten cok bozuldu ne demek kısasa kisas yapio ayıp sacma sapan insanlarsnz dedi ama napym de diym başka nasi acklaym durumu adam kendi anasina gtmio zirt pirt benm anama nie gtsn eşit tutmaya çalışıo napalbrm benm ne suçum var ki

Benim eşimde aynı. ben annemlere her hafta gidiyorum o ise beni almaya gelip 1 saat oturup kalkıyoz. ammeöde bu duruma tepkili ama bende ben geliyom ya damadı görmesende olur napcan damadı görüpte diyip laf söylüyorum bişey diyemiyo oda. eşimin kendi annesi alt katta. onuda haftada 1 görüyorum ben. kısasa kısas gibi duruyo ama napim. her akşam aşağı inemem ya sonuçta.

Bence kafanda olayları çok büyütüyorsun.
En başta ne kendi ailenle ne de eşinin ailesiyle mıç mıç bir ilişkide olmana gerek yok. Haftada bir iki haftada bir görüş yeter, annen de olsa mesafe iyidir. Çünkü o yaş gruplarını memnun etmek zor, ne yapsanda beğenmiycek olan beğenmez. Annende öyle bir hava var. Sen mesafeni koyar onu takmazsan o da bu nazları yapmayı bırakır. Nazını çeken biri var şuanda neden nazlanmasın ki?
Biraz insanların ne dediğiyle ilgilenmemeyi, millete gereken cevabı vermeyi,
eşinle mutluluğunuz için susmayı sabretmeyi öğrenmelisin. Böyle her şeyde kocanla kavga ederseniz tabi kalmaz huzurunuz.
Evlilik böyle bir şey, sabretmek ve idare etmek insanların huylarını bilip politik davranmakla mutlu olunuyor.
Yoksa böyle depresif olur kalır.
Git elini yüzünü yıka, aynaya bakıp bu insanlarla başa çıkarım anayım ben ana de :D ver kendine gazı :D

Olamyrm gerçekten insam kendi annesnddn nefret eder mi ettm o safaya getrdi beni inanin su an ne konuşmak nede yüzünü görmek istyrm su halmle bile bama bunları yapior ya pes cok boguldm
Olmak zorundasin. Bebegini dusunuyosan kendini dusunuyosan anneni gormezden geleceksin. Bu yastan sonra onu degistiremezsin. Sen ne dersen de o istedigine inanacak..

Ya insan evine gelene hayırdır nie geldnz der mi boyle bi saygszlk var mı bunu deynce yne ben suçlu oluyorm vay esn su kadar geldi bu kadar geldi virt zirt Hayır derdn ne senin yani
çok takmamaya çalışın kafanıza. biliyorum demesi kolayda uygulaması zordur. ama annem banada arada hayırdır ne işin var erkenden diyoda bende dalga geöiyorum onunla. " hayır hayır oğluma istemeye geldim seni" diye.

insan eşinin kabul görmesini,sevilmesini ve ona saygı duyulmasını istiyor! anlıyorum seni, ama annen bir süre sonra bu tutumundan vazgeçer,olan sana olur..geçenki konunda da yazmıştım takma kafaya.....annem de eşime karşı aynı tutumu sergiledi,sonuç şimdi; eniştem de eniştem! olan bana oldu,o kadar stresi ben yaşadım....böyle takınca neyi değiştirebiliyorsun,onların ilişkisi ,mükemmel olsa da olmasada şu an iki canlısın,kendine ve bebeğine odaklan....bu arada 34. haftamda doğum yaptım bende ,mutlaka stresten uzak dur ve dinlen...sağlklı doğumlar....

bence annenize evinizle ilgili hiçbirşeyden bahsetmeyin yani muhabbet esnasında dün şuraya gittik ,bugun burdayız gibi şeyler asla söylemeyin,zamanında konuşmuşmuşsunuz demekki günleri bile biliyor,eşiniz yine iyi adammış bak kandil günü annene gidelim demiş çoğu insan bunu düşünmez bile.biraz annenize mesafe koyun

Zaten cok bozuldu ne demek kısasa kisas yapio ayıp sacma sapan insanlarsnz dedi ama napym de diym başka nasi acklaym durumu adam kendi anasina gtmio zirt pirt benm anama nie gtsn eşit tutmaya çalışıo napalbrm benm ne suçum var ki

söylüyorum işte dile getirmek..
eşiniz haklı gitmek zorunda değil ki 2 haftada bir de uzun bir süre değil.. ama siz kalkıp bunu annenize söylerseniz kadın da bozulur yani ..
anne hiçbir sorun yok yoruluyor vs ama ille bir sebebi olduğunu düşünüyorsan bir daha geldiğinde eşime sor istersen diyeceksiniz..
habire annenizin söylediğini eşinize eşinizin söylediğini annenize anlatırsanız huzurunuz kalmaz..

Amin sağolun evet gerçekten annem cok bencil birisi hep kendi doğruları kendi egolari artk evlilme yansıo huzur felan birakmadi ona göre bz sacma sapan insanlariz bende oyleym esmde öyle insam kendi annesndem bunalr mi inanin bnaldm artk yüzünü görmeye tahammül edemeyecek hale getirdi beni
Çok iyi anlıyorum çünkü benim annemde öyledir baskıcı dominant dediğim dedik herşeyin doğrusunu o bilir bide hic lafını esirgemez ağzına geleni söyler kalp mi kirmis uzmus mu umursamaz hislerinizi belli edin hatta söyleyin duygu sömürüsü yapin siz üste çıkın yoksa ezmeye devam edecektir :/ uzak kalabiliyorsaniz bi sure uzak kalin

Back
X