• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter eşimle ciddi cisdi konuşmak istiyorum

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
Meraba kızlar bununla ilgili bir kac konu paylastım ve artık gercekten canımı cok sıkmaya başladı biri hasta sözde yedi yermidört evde .ben esim evdeyken rahat edemeyen bir insandım , bir ay oldu dayandım sustum ama bugun yaptıgı benim sabrımı taşırdı yine sustum bugun kontrolu var bilerek gitmedi neymiş gecmis saat sekiz gibi uyandım uyanıkti bu adam niye gitmek istemiyorr yaa hamile oldugum halde eşim idare et diyor evin rızkını ona veriyor . o gelmeden bana para veriyordu topla diye ama artk kaynıma surekli veriyor

Not : evimiz kira ve bebek bekliyoruz bazen farkediyorum etrafta borc edip kaynıma veriyor . nereye kadar gidecek altınlarımdan haberim yok ne zaman sorsam sakladım deyip geciştiriyor . yazım hatası yine olabilir kusura bakmayın lutfn .diger kaynım da evimizde yaşayacak bu arada onun parasına dokunmuyor evlendirmek icin cok zoruma gidiyor ya

Cümbür cemaat sizinle yaşamayaöı karar verdiler. Küçük mü bu kayınların. Küçükse bile bukadar harcamayı neden yapıyor? Şimdiye kadar ciddi ciddi konşmadınmı hiç?

Neden kaynı sizin evde kalıyor ?
Hasta mı o yüzden mi çalışmıyor ?
Eşiniz ona para veriyor falan.
Bilemiyorum sürekli evde bir erkek rahat olamaz ki insan ya.
Allah sabır versin.

Konuşun.
Diğer konularda da herkes bir şey söyledi siz gidip bir de bu sıkıntılı ortama çocuk yaptınız
bu bildiğiniz bir durumdu kimse çocuk olunca düzelecek diye bir şey vaat etmedi
bile bile yasadınız
şimdi de şikayete hakkınız yok

Ciddi ciddi konuşun bu boyle olmaz.

Cümbür cemaat sizinle yaşamayaöı karar verdiler. Küçük mü bu kayınların. Küçükse bile bukadar harcamayı neden yapıyor? Şimdiye kadar ciddi ciddi konşmadınmı hiç?
Kucuk degil 33 kucugu yermiyedi konustum direk herkesin yanında konustum istemiyorum diye yuzsüzler esimle ne konusabilirim fikire cok ihtiyacım var

Kucuk degil 33 kucugu yermiyedi konustum direk herkesin yanında konustum istemiyorum diye yuzsüzler esimle ne konusabilirim fikire cok ihtiyacım var
Valla öpsün başına koysun senin gibi kadını.
Bulabilirse bravo.. açıklamaya gerek bile yok zaten haklı sebeplerin var. Bi baltaya sap olamamış koca heriflerin bakıcılığını yapmak zorunda değilsin

Önceki konularınızı da okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Durumunuz çok vahim, sanki eve hanım değil hizmetçi almış eşiniz ve görünen o ki bu durum devam edecek ve her zaman sizde kalacaklar böyle hayat geçmez konuşun eşinizle ama yanınızda olmayacağı hissine kapıldım yani sizi ailesi için gözden çıkarabilir

Aptal taklidi yapmayı bırakın artık.
Sizi saf bellemiş tepenize çıkıyo.
Kadının sadece gerektiğinde aptal olmasını bileni makbuldür.
Siz ipin ucunu kaçırmışsınız.
Kızıyosan git konuş panpa.
Konustum canm abilerine direk sizi istemiyorum dedim . ötesi varmı esimle ne konuşim bilmiyorum yardım et canm lutfen

Konuşun.
Diğer konularda da herkes bir şey söyledi siz gidip bir de bu sıkıntılı ortama çocuk yaptınız
bu bildiğiniz bir durumdu kimse çocuk olunca düzelecek diye bir şey vaat etmedi
bile bile yasadınız
şimdi de şikayete hakkınız yok
yorumuna katılmamak elde değil

Konustum canm abilerine direk sizi istemiyorum dedim . ötesi varmı esimle ne konuşim bilmiyorum yardım et canm lutfen

Bak tatlım.taviz tavizi doğurur.
Senin bu yaptığını benim bi yakınım yaptı.
Aylarca kayınlarına baktı.
Sonra yine yaranamadı, üzerine hastanelik olduğu yanına kar kaldı.
Eşin muhtemelen sertlikten anlamıcak.
Oyüzden kibarlıkla konuş ve artık zorlandığını belli et.
Gerekirse numara yap.
Ayıl bayıl.
Olmadı bi doktorla anlaş, riskli gebelik desin.hep istirahat etmesi gerekiyo vs.
Kayınlarla ilgilenme yemek çamaşır sal gitsin.
Kendiliğinden gitmek zorunda bırak.
Eşin de zaten kalasmış belli.
Hiç kendini kötü etme kavga çıkarıp.
Duygu sömürüsüyle sıyrılmaya çalış

Direk sizi istemiyorum dediğinizde ne dediler. ?:KK14:
Tamam iki gun sonra gidiyoruz dediler . ama iki hafya oldu hala hitmediler gitmemeo icin bahane yaratıyorlar sigatasından tut giyecegi herseyi eşim alıyor maasıyla bir kurus kalmıyor bize canm

bir kere kaynınızla aynı evde kalmanız dinen de uygun değil her zaman o evde olduğunda eşiniz yanınızda olacak mı. neler duyuyoruz yok kaynatası kaynı neler yapıyor insanlara Allah korusun insan oğlu çiğ süt emmiş her şeyi yapma potansiyeli vardır. benim abim kardeşim yapmaz demeyin en ünlü seri katiller tecavüzcüler vs hep insanların ummadığı kişilerden çıkar.

Gidiyosun eşine aynen şunu diyosun" ben seninle evlendim kardeşlerine değil , ya buradan giderler ya da ben ve bebek gider.. Kardeşlerini seçerse git annene bi kaç ay

Tamam iki gun sonra gidiyoruz dediler . ama iki hafya oldu hala hitmediler gitmemeo icin bahane yaratıyorlar sigatasından tut giyecegi herseyi eşim alıyor maasıyla bir kurus kalmıyor bize canm
Eşin sana zerre değer vermiyor anlaşılan. Böyle bir insan için mi çocuk yaptınız yazık değil mi bebeğine.

Bak tatlım.taviz tavizi doğurur.
Senin bu yaptığını benim bi yakınım yaptı.
Aylarca kayınlarına baktı.
Sonra yine yaranamadı, üzerine hastanelik olduğu yanına kar kaldı.
Eşin muhtemelen sertlikten anlamıcak.
Oyüzden kibarlıkla konuş ve artık zorlandığını belli et.
Gerekirse numara yap.
Ayıl bayıl.
Olmadı bi doktorla anlaş, riskli gebelik desin.hep istirahat etmesi gerekiyo vs.
Kayınlarla ilgilenme yemek çamaşır sal gitsin.
Kendiliğinden gitmek zorunda bırak.
Eşin de zaten kalasmış belli.
Hiç kendini kötü etme kavga çıkarıp.
Duygu sömürüsüyle sıyrılmaya çalış
Yemin ederim doktor dedi riski var eşim kalkıp yemek yaptı iki gun boyuncaa artk ne diyim cok yuzsuzler . iki gun yataktan kalkmadım ya cay yapip yere döküyorlar adam geceleri beni uyutmuyor bilerek kapıyı hızlı carpıyor akşamın ucu dus alıyor cay iciyor ben kalkıncada yatıyor...ona dedim ben ya ailen dedim diyor kovamam lütfen beni anla onlar kendileri geldi . ne diyim beni zor durumda bırakma bir kuruş kalmıyor bize ya cok zor durumdayz

Gidiyosun eşine aynen şunu diyosun" ben seninle evlendim kardeşlerine değil , ya buradan giderler ya da ben ve bebek gider.. Kardeşlerini seçerse git annene bi kaç ay
Bir bucuk aylık allah affetsin onu da dedim cok sorun cıkarttım ailem devreye girdi birsey olmaz yeminle resmen kovdum

Neden kaynı sizin evde kalıyor ?
Hasta mı o yüzden mi çalışmıyor ?
Eşiniz ona para veriyor falan.
Bilemiyorum sürekli evde bir erkek rahat olamaz ki insan ya.
Allah sabır versin.
sozde hasta ama ii raporu aldı olamıyorum ni hafta dedim tamam misafir başımın tacı ikinci haftaa olabilirr sabır dedim dedim ucuncu haftada eşim icin katlandim 4 uncu hafta patladım eşim o kadar cok harcıyor ki ona her hafta kontur gunde iki paket sigara v.b yaaa yemin ediyorum yol parasi kalmıyor borc edinip getiriyor yine

Back
X