Meraba kızlar bununla ilgili bir kac konu paylastım ve artık gercekten canımı cok sıkmaya başladı biri hasta sözde yedi yermidört evde .ben esim evdeyken rahat edemeyen bir insandım , bir ay oldu dayandım sustum ama bugun yaptıgı benim sabrımı taşırdı yine sustum bugun kontrolu var bilerek gitmedi neymiş gecmis saat sekiz gibi uyandım uyanıkti bu adam niye gitmek istemiyorr yaa hamile oldugum halde eşim idare et diyor evin rızkını ona veriyor . o gelmeden bana para veriyordu topla diye ama artk kaynıma surekli veriyor
Not : evimiz kira ve bebek bekliyoruz bazen farkediyorum etrafta borc edip kaynıma veriyor . nereye kadar gidecek altınlarımdan haberim yok ne zaman sorsam sakladım deyip geciştiriyor . yazım hatası yine olabilir kusura bakmayın lutfn .diger kaynım da evimizde yaşayacak bu arada onun parasına dokunmuyor evlendirmek icin cok zoruma gidiyor ya
Not : evimiz kira ve bebek bekliyoruz bazen farkediyorum etrafta borc edip kaynıma veriyor . nereye kadar gidecek altınlarımdan haberim yok ne zaman sorsam sakladım deyip geciştiriyor . yazım hatası yine olabilir kusura bakmayın lutfn .diger kaynım da evimizde yaşayacak bu arada onun parasına dokunmuyor evlendirmek icin cok zoruma gidiyor ya