• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter eşimle ciddi cisdi konuşmak istiyorum

Valla öpsün başına koysun senin gibi kadını.
Bulabilirse bravo.. açıklamaya gerek bile yok zaten haklı sebeplerin var. Bi baltaya sap olamamış koca heriflerin bakıcılığını yapmak zorunda değilsin
Aynen öyle ama eşime hem kırıcı ve gercekten mantıkli acıklama yapmak istiyorum ki haklı durumdayken haksiz duruma düsmek istemiyorum .

Önceki konularınızı da okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Durumunuz çok vahim, sanki eve hanım değil hizmetçi almış eşiniz ve görünen o ki bu durum devam edecek ve her zaman sizde kalacaklar böyle hayat geçmez konuşun eşinizle ama yanınızda olmayacağı hissine kapıldım yani sizi ailesi için gözden çıkarabilir
Gecmiyor zaten bir gun bir yıl geliyor ama esim bunu anlamaz o isten gelince abisini goruyor ben yediyermidort evden cıkmayan kaynıma sinir oluyorum . yemek yapmim diyorum acıkıyorum mecbur kendimede yapıncada vicdanli olup yine yapıyorum .

Laftan anlamıyor belli. Gidebileceğin bir yer varsa git. Bebeğini riske atma. Kayınlar da çok ilginç.

İyi çocuk yapabilmişsiniz o hengamede
:KK61: canm hic sorma ben pismanım demek istemiyorum cunku gercekten cocuk oluncaa hersy bi kenera. Yani umudum olacak . ama o kadar calışıyorum ki anlatamam . dusuk tehlikemde fazla

Laftan anlamıyor belli. Gidebileceğin bir yer varsa git. Bebeğini riske atma. Kayınlar da çok ilginç.
Göndermiyor para biriktiriyorum kardesim gelecek . kaynanamda hep gelecegini soyluyor yer yok diye ertelek zorunda kalıyorr .

bu adamların anası nerde

çocuk değil ki

evleri yok mu gidip kalsınlar

adamla bu hengamede neden yattın evde iki kayın varken

maden hamilesin yat çıkma

yanına da al peynir ekmek süt vs

o da kendisi yesin bir şeyler

B Behrim geç bile kalmışsın konuşmak için bu düzene bir dur de artık

Göndermiyor para biriktiriyorum kardesim gelecek . kaynanamda hep gelecegini soyluyor yer yok diye ertelek zorunda kalıyorr .
aldm esimi karşıma konuştum bakalım pazartesi diyor buyuk kaynıma bilet kesecek ins dedigi gibi

B Behrim geç bile kalmışsın konuşmak için bu düzene bir dur de artık
he ya canm öyle karmakarışık bir hayatm var ki esimle konustum soylenmeyecegim seyleei soyledim vallahi dedim ev yok . bebegin gelecegi yok benim icim rahat degil diger anneler gibi nasl gecinecez geldigimizden beri başımız kalabalık 1 kr yastık altına koyamıyoruz cok safsın . eltimde iki hafta kaldı esim ne hurmeti k
odadaN cıkmıyordu .hatırla kac aydır sesimi etmiyorum ama yeter . ya ailen ya benn dedim sen dedi tabi . ee ne diyim pazartesi bileti kesecek ondan sonra kaynanam gelecek hergun arıyor ha gelecem ha gelecem ne yapim canm bitmiyor

bu adamların anası nerde

çocuk değil ki

evleri yok mu gidip kalsınlar

adamla bu hengamede neden yattın evde iki kayın varken

maden hamilesin yat çıkma

yanına da al peynir ekmek süt vs

o da kendisi yesin bir şeyler
oyle yapmak istiyorum ikidebir eve su basıyor . yemin ederim kabusum olduu artk . temizlik yapmaktan ikidebir dışarı cıkip anahtarı yanina almahip hep beni uykudan uyandıriyorlar

he ya canm öyle karmakarışık bir hayatm var ki esimle konustum soylenmeyecegim seyleei soyledim vallahi dedim ev yok . bebegin gelecegi yok benim icim rahat degil diger anneler gibi nasl gecinecez geldigimizden beri başımız kalabalık 1 kr yastık altına koyamıyoruz cok safsın . eltimde iki hafta kaldı esim ne hurmeti k
odadaN cıkmıyordu .hatırla kac aydır sesimi etmiyorum ama yeter . ya ailen ya benn dedim sen dedi tabi . ee ne diyim pazartesi bileti kesecek ondan sonra kaynanam gelecek hergun arıyor ha gelecem ha gelecem ne yapim canm bitmiyor
İnşalah eşin dediğini yapar canım kaynanan gelincede güzelce izah et sonuna kadar haklısın zaten böyle saçma şey görmedim

Öncelikle Allah sabır versin. Neden sizde yaşıyorlar bilmiyorum ve neden eşiniz bu durumu kabullenmiş ve bu durumu niye size de kabullendirmiş bilmiyorum. Bilmeden de resti çek diye gaz vermek doğru değil.

Eşinle bu konuyu konuşmak istiyorsan, saygı sınırlarını aşmadan, onu kırmadan ve suçlamadan konuş. Çünkü birini suçlayarak konuşursan o kişi hemen kendini savunmaya geçecek ve öfkelenecektir. Bunu hepimiz yaparız. Biri bize ılımlı yaklaşıp, konuşunca yelkenleri indiririz. Bence uygun bir dille, bu durumun seni zorladığını, evde rahat dolaşamadığını, utandığını, üzüldüğünü vs. söyle. Neticesinde kardeşlerin bile olsa erkekler ve rahat edemiyorum gibi şeyler söylemen işine yarayabilir. Maddi konularda da aynı şekilde bir tutum sergile. Birçok kez ihtiyaçlarımı söyleyemiyorum sana, tabi ki kardeşine de yardım etmek istemeni anlıyorum ama onun da kendi ayaklarının üzerinde durması için çabalaması gerekiyor. Sen böyle yaparsan onu tembelliğe alıştırırsın gibi cümleler işine yarayabilir.

İyi akşamlar ;)

iyi de kv gelecekse evleri var yani

o zaman sende ne işleri var

en fazla yemek yesin gitsinler

hatta sen yap eşin götürsün evlerinde yesinler

çocuk değil ki bakmak gereksin

İnşalah eşin dediğini yapar canım kaynanan gelincede güzelce izah et sonuna kadar haklısın zaten böyle saçma şey görmedim
canm kaynanamda gelecek 1.5 ay kalacak neymis benim icin gelcekmis hastayım ya nasl feci hastaysam .. ben esime dedim senle yanlız kalmak istiyorum diyor elbet birgun bende dedim zor olur ben memlekete gidince gelince yine aynı ben sinirden gidiyorum esimle yanlız kalamadıgim icin gidecen ve dedim bilerek telefonumu kapatacam komple .. o zaman ailen gelsin

canm kaynanamda gelecek 1.5 ay kalacak neymis benim icin gelcekmis hastayım ya nasl feci hastaysam .. ben esime dedim senle yanlız kalmak istiyorum diyor elbet birgun bende dedim zor olur ben memlekete gidince gelince yine aynı ben sinirden gidiyorum esimle yanlız kalamadıgim icin gidecen ve dedim bilerek telefonumu kapatacam komple .. o zaman ailen gelsin
:KK57:Bende öyle gelip gitcek sandım
Tüm aileyle evlisin falan sanıyo bunlar heralde
Rest çekmekten başka çare yok gibi konuşmaktan anlayacak tipler değiller
İnsan azcık düşünceli olur ya bu ne:KK11:

iyi de kv gelecekse evleri var yani

o zaman sende ne işleri var

en fazla yemek yesin gitsinler

hatta sen yap eşin götürsün evlerinde yesinler

çocuk değil ki bakmak gereksin
onlar doguda ben istanbulda bilmiyodum bueanin luksu ne cözmus degilim

:KK57:Bende öyle gelip gitcek sandım
Tüm aileyle evlisin falan sanıyo bunlar heralde
Rest çekmekten başka çare yok gibi konuşmaktan anlayacak tipler değiller
İnsan azcık düşünceli olur ya bu ne:KK11:
direk abisinin yuzune istemiyorum dedim baska ne yapim canm :KK61:

direk abisinin yuzune istemiyorum dedim baska ne yapim canm :KK61:
Anlayışlı olmak için yada eşin bu duruma bi dur demek için boşanacak hale gelmenizimi bekliyor/lar bunu sor onlara
Taş olsa çatlar

Back
X