• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter eşimle ciddi cisdi konuşmak istiyorum

onlar doguda ben istanbulda bilmiyodum bueanin luksu ne cözmus degilim

ayy ben de evi var oraya gelecek de oğullarını da yanına alacak sandım

hani anneleri yok diye sendeler sandım

olur mu canım öyle şey

koca adamlar iş bulup gitsinler ev tutsunlar

olmuyorsa iş yerinde kalacak iş bulsunlar

bu şartlarda neden bebek yaptın diyeceğim o zaman senin zaten 3 oğlun varmış kiii

Öncelikle Allah sabır versin. Neden sizde yaşıyorlar bilmiyorum ve neden eşiniz bu durumu kabullenmiş ve bu durumu niye size de kabullendirmiş bilmiyorum. Bilmeden de resti çek diye gaz vermek doğru değil.

Eşinle bu konuyu konuşmak istiyorsan, saygı sınırlarını aşmadan, onu kırmadan ve suçlamadan konuş. Çünkü birini suçlayarak konuşursan o kişi hemen kendini savunmaya geçecek ve öfkelenecektir. Bunu hepimiz yaparız. Biri bize ılımlı yaklaşıp, konuşunca yelkenleri indiririz. Bence uygun bir dille, bu durumun seni zorladığını, evde rahat dolaşamadığını, utandığını, üzüldüğünü vs. söyle. Neticesinde kardeşlerin bile olsa erkekler ve rahat edemiyorum gibi şeyler söylemen işine yarayabilir. Maddi konularda da aynı şekilde bir tutum sergile. Birçok kez ihtiyaçlarımı söyleyemiyorum sana, tabi ki kardeşine de yardım etmek istemeni anlıyorum ama onun da kendi ayaklarının üzerinde durması için çabalaması gerekiyor. Sen böyle yaparsan onu tembelliğe alıştırırsın gibi cümleler işine yarayabilir.

İyi akşamlar :KK66:
canm konustum o da haklisin kovacak degilim diyor ama pazartesi gidecek yanliz kalacaz diger kardesini saymıyor bile yarabbim sinir ediyor beni

Anlayışlı olmak için yada eşin bu duruma bi dur demek için boşanacak hale gelmenizimi bekliyor/lar bunu sor onlara
Taş olsa çatlar
dedim hangi gelin kabul eder diyor haklisin pazartesi gidecek diger kardesi hep bizde kalacak sanirim sadece buyuk abisini gondermeyi dusunuyor . zatsn kaynanam gelecek yine ayni canm bosanmayi bile dille getirdim ailesinede yuzsuzler

olur mu canım öyle şey

bu şartlarda neden bebek yaptın diyeceğim o zaman senin zaten 3 oğlun varmış kiii
ya canm ne nilim o da diyor abim hasta . basta olmasa gelmez digeri bana cok yardim etti simdi ona para toplayip evlendirmek zorundayiz ama bilmiom ki

ya canm ne nilim o da diyor abim hasta . basta olmasa gelmez digeri bana cok yardim etti simdi ona para toplayip evlendirmek zorundayiz ama bilmiom ki

iyi de kv gelecekse abisini nasıl gönderecek kim bakacak ona

diğerinin evleneceği birisi var mı

İstanbul da hadi evleneyim deyince evlenilir mi

bir de sen ve eşin kaç yaşındasınız

abiler büyükse onlar neden önce evlenmemiş

kafam karıştı vallahi

Bu yasananlar size surpriz olmadi degil mi? Nolur sasirmadim deyin.

Boyle bir ortama cocuk getirebildiginiz icin de sizi yilin cesuru seciyorum. Mantiksizlik dizboyu...

Resmi nikahınız bile yok , bir de çocuk mu yapmaya karar verdiniz? Siz ilk evlendiginiz aydan itibaren bu sorunları yaşıyorşunuz bu cümbüşün içine bir de çocuk. Ne zaman resmi nikah yapacaksınız, bebeği bekar bir kadın olarak mı doğurmayı düşünüyorsunuz?

Keşke bunlar baştan konusundaydı. Sonra kötü sürprizler insana daha ağır geliyor. Şöyle de bir durum var esiniz evde olmadığında sizin kayinlarinizla aynı evde olmanız dinen de uygun ddeğil. Benim de eşim erkek kardeşini çağırıyordu hep ama kendisi ise gidiyordu ve geceleri de gelmiyordu. Ben de sen ne yaptığının farkında misin bu kadar dini hassasiyeti olan bir insan bunu nasıl düşünmez nasıl kardeşini eşiyle aynı evde tutar dedim. Ondan sonra aklı başına geldi. Gidene kadar esinle hastanede kaldı. Şimdi de yalnız kardeşini çağirmiyor hiç. Sen de bu açıdan konuşsan bi.

Kucuk degil 33 kucugu yermiyedi konustum direk herkesin yanında konustum istemiyorum diye yuzsüzler esimle ne konusabilirim fikire cok ihtiyacım var

Size bir şey söyleyeyim mi.. Vallahi paradan puldan geçtim , istemem evimde biri 33 yaşında diğeri 27 yaşında kocaman adamları. Felaket rahatsız olurum. Çıkıp gitsinler be.

ne alaka ya kayınlarının senin evinde ne işi var kocanla konuş ve asla müsade etme öyle saçmalık mı olur.kocan işe gidince siz evde ylnız mı kalıyorsunuz

Resmi nikahınız bile yok , bir de çocuk mu yapmaya karar verdiniz? Siz ilk evlendiginiz aydan itibaren bu sorunları yaşıyorşunuz bu cümbüşün içine bir de çocuk. Ne zaman resmi nikah yapacaksınız, bebeği bekar bir kadın olarak mı doğurmayı düşünüyorsunuz?
Canm resmi nikah kıyıldı sen daha ilk konularda kalmişsin

resmi nikah yok mu :KK57::KK57::KK57:
bebeğe yazık gercekten

Ooo senin işin zor bu ne böyle o geliyo bu geliyo ona para buna para hiç sevmem böyle şeyleri

Yok canm var ilk ay dini nikahliydim ama bizde dini nikah daha önemli 2 ayy dolmadi yaptirdik

siz de dini nikah önemli ama kanunlara göre resmi nikah önemli
bu ülkede sizin kurallanıza göre hayat devam etmiyor
neyse resmi nikah da olsa dini de olsa
o çocuğa cok yazıkk
böyle bir aileye doğacak

olur mu canım öyle şey

Esim hep buyuk abisine diyor pskolojisi bozulmuş calışamaz evde kaldigi surece boyle esim bile bunu diyorsa adamin pskolojisini duşunmek istemiyorum kardesleride baska sitede bi saat oturup geldiler o hunden beri gitmediler ya sinir oluom anlatamam

siz de dini nikah önemli ama kanunlara göre resmi nikah önemli
bu ülkede sizin kurallanıza göre hayat devam etmiyor
neyse resmi nikah da olsa dini de olsa
o çocuğa cok yazıkk
böyle bir aileye doğacak
Yaw kaynanam zaten diyor cocuga ben bakacam . bilmiyorum o da ayrı dert sen yapamazsın falan olmayan cocuga don biciliyor

ne alaka ya kayınlarının senin evinde ne işi var kocanla konuş ve asla müsade etme öyle saçmalık mı olur.kocan işe gidince siz evde ylnız mı kalıyorsunuz
Esimle kucuk kaynım ise fidiyor digeri surekli evde ekmek almaya bile cikmaz ben bu halimle giderim

Kv benim oğlanlara bir şey demediğine göre saf bu kız daha kendi çocuk bebeğe nasıl baksın diyor

Azıcık toparlanın neden iki kayın Kv bir de bebek ile ömrünüz çürüsün

Her koyun kendi bacağından asılır engelli ise rapor alır ona göre iş arar İşkur vs uğraşır evde yatarak olmaz ki daha uzun yıllar var hayatta

Keşke bunlar baştan konusundaydı. Sonra kötü sürprizler insana daha ağır geliyor. Şöyle de bir durum var esiniz evde olmadığında sizin kayinlarinizla aynı evde olmanız dinen de uygun ddeğil. Benim de eşim erkek kardeşini çağırıyordu hep ama kendisi ise gidiyordu ve geceleri de gelmiyordu. Ben de sen ne yaptığının farkında misin bu kadar dini hassasiyeti olan bir insan bunu nasıl düşünmez nasıl kardeşini eşiyle aynı evde tutar dedim. Ondan sonra aklı başına geldi. Gidene kadar esinle hastanede kaldı. Şimdi de yalnız kardeşini çağirmiyor hiç. Sen de bu açıdan konuşsan bi.
Konustum canm konuştugum icin bu kadar zoruma gidiyorr nisanliyken kaynanam gelinligime gidecegim kuafore karisti ben dedim nişani atiyorum al sen giy eline kina yak sonra bizi baristiriken tekrar dile getirdim aileni istemiyorum dedim direk net herksin yaniindan soylerim aa bu kirilacak şu incinecek hic dusunmedim soyledigim halde boyle

Back
X