• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter eşimle ciddi cisdi konuşmak istiyorum

Kv benim oğlanlara bir şey demediğine göre saf bu kız daha kendi çocuk bebeğe nasıl baksın diyor

Azıcık toparlanın neden iki kayın Kv bir de bebek ile ömrünüz çürüsün

Her koyun kendi bacağından asılır engelli ise rapor alır ona göre iş arar İşkur vs uğraşır evde yatarak olmaz ki daha uzun yıllar var hayatta
Yok diyor bn bakacam siz kndinize calışın bnde evde yanlizim kendinize yeni bir tane dogurursunuz sakayla karışk soyledi tabi

Ben olsam bu kadar yuzsuzluge karşı esim evde yokken polis çağırıp attırırım evden. Bu ne ya boyle. Koca herif ne isi var.

canım bence şu an al çantanı git annene çok ciddiyim. eşine de deki bunlar gittikten sonra beni ararsın gelirim diye. hatta madem onlara gidin istemiyorum dedin onlara da söyle. bu nedir ya siz hayır kurumu musunuz bakıcı mısınız hamile halinle bir de 30 küsür yaşında kendini bilmez kaynına mı bakacaksın el insaf yani :KK62:

Yok canm var ilk ay dini nikahliydim ama bizde dini nikah daha önemli 2 ayy dolmadi yaptirdik

Resmi nikah varsa neden ben geçen konunda sana bunu söylediğim de hayır yaptık demedin? Ayrıca 3 aydır evliyim dediğin konunda bile resmi nikahının olmadığını bebek olduğunda yapacaklarını söylemiştin.

resmi nikah yok mu :KK57::KK57::KK57:
bebeğe yazık gercekten

Valla canım yok demişti bizim oralarda önce dini nikah yapılır çocuk olacağı zaman resmi yapılır demişti, çocuk olmazsa kapının önüne koymak için herhalde, kendisi o zamanlar 3 aylık evliydi. Şimdi 2. ay dolmadan yaptırdık diyor. Tarihleri karıştırıyor herhalde. :KK17:

Valla canım yok demişti bizim oralarda önce dini nikah yapılır çocuk olacağı zaman resmi yapılır demişti, çocuk olmazsa kapının önüne koymak için herhalde, kendisi o zamanlar 3 aylık evliydi. Şimdi 2. ay dolmadan yaptırdık diyor. Tarihleri karıştırıyor herhalde. :KK17:

ya da tepki almamak için bizi kekliyor
Aman boşverin
neye laf anlatacaksınız ki
onlar bu hayatı kabullenmiş biz bir şey söyledik mi de alınıyorlar üzülüyorlar kırılıyorlar
adamlar hayatlarını mahvetmiş bas tacı biz yorum yapınca kırıcı suçlu oluyoruz
evde kocalarına gıkları çıkmıyor burada bize ne gelirse sayıyorlar
Allah o bebeğin yüzüne baksın da yardımcısı olsun İnşallah

Sadece dogacak cocuga aciyorum. Herkes bu hayati kabullenmis gibi gorunuyor. Hala kocasina nasil konusmasi gerktigini soruyor. Ne bosanir ne gider ne kovar ne kizar... Ben bu konulari okudukca hayatima sukrediyorum

Cozum su cildirip herkesi kolundan tutup disari atacaksin esinede istersen sende git kardesinle diyeceksin

Bak tatlım.taviz tavizi doğurur.
Senin bu yaptığını benim bi yakınım yaptı.
Aylarca kayınlarına baktı.
Sonra yine yaranamadı, üzerine hastanelik olduğu yanına kar kaldı.
Eşin muhtemelen sertlikten anlamıcak.
Oyüzden kibarlıkla konuş ve artık zorlandığını belli et.
Gerekirse numara yap.
Ayıl bayıl.
Olmadı bi doktorla anlaş, riskli gebelik desin.hep istirahat etmesi gerekiyo vs.
Kayınlarla ilgilenme yemek çamaşır sal gitsin.
Kendiliğinden gitmek zorunda bırak.
Eşin de zaten kalasmış belli.
Hiç kendini kötü etme kavga çıkarıp.
Duygu sömürüsüyle sıyrılmaya çalış
Aynen katiliyorum valla bunlar konusmaktan falan anlamaz, azcik kurnazlik yapsa belki siyrilir isin icinden..hem abileriyle niye muhattap oluyorki bende buraya takildim..ya kocasina gidipte yengem bizi kovdu vs uzerine de ekleseler yalan yanlis dahami iyi olcak sanki,gercekten bazi hemcinslerimiz akillica davranmiyor direk hislerine ofkelerine yenik dusuyorlar sonrada ben ne yapacam fln fistan..burda konu sahibinin sadece esiyle bu problemini halletmesi ve bazi stratejiler gelistirmesi lazim acilen:KK14:

iyi de kv gelecekse abisini nasıl gönderecek kim bakacak ona

diğerinin evleneceği birisi var mı

İstanbul da hadi evleneyim deyince evlenilir mi

bir de sen ve eşin kaç yaşındasınız

abiler büyükse onlar neden önce evlenmemiş

kafam karıştı vallahi
Al benden de okadar yahu sasirdim kaldimo_Obi tane degilki anacim biri geliyo biri gidiyo:KK64:allah yardimcisi olsun valla

Adim kadar eminim bu adam gibiler kurnazlikla ayilip bayilmayla akillanmazlar,isterse yerlerde surunsun acimazlar, valla ben 33 yasinda adamla aylarca yillarca evde oturamam. Kaynanayla bile oturulabilir. Sonucta kadin sonucta yasli. Benim olsa bu kayinlar ddirek kovarim sonuclarinada katlanirim

Hayatimda hickimseye ne esime ne anneme babama ne kaynanama ne mudurlere strateji uygulamadim. Hep duz oldum yanlissa yanlis dedim korkmadim suan kimse beni uzemiyor .

Adim kadar eminim bu adam gibiler kurnazlikla ayilip bayilmayla akillanmazlar,isterse yerlerde surunsun acimazlar, valla ben 33 yasinda adamla aylarca yillarca evde oturamam. Kaynanayla bile oturulabilir. Sonucta kadin sonucta yasli. Benim olsa bu kayinlar ddirek kovarim sonuclarinada katlanirim

Hayatimda hickimseye ne esime ne anneme babama ne kaynanama ne mudurlere strateji uygulamadim. Hep duz oldum yanlissa yanlis dedim korkmadim suan kimse beni uzemiyor .
aynen öyle koca adam üstün basına dıkkat etcen banyo desen yapamasın kocasıyla nasıl cınsel ılıkıskı yasıyor koca adam evde varkenbırde cocuk yapıyor agzım acık kaldı...

Back
X