Yeter ki biryere gitmeyeyim ?

Kocamlada hep kavga konusu buluyor zaten. Kocam borç para istemişti darda kalmıştı.para istedi diye 3 ay küstü mesela. Ne alakysa 😃vermedide tabu.ustunde bir ton hakaret etti
Aaa aynı benim kp. 😂 Para isteyeceğine canını iste adamın. Alttan alta laf sok anca anlar. Kavga etme bak ayılır bayılır bende de var oradan biliyorum. Bir de ağlar üstüne. 😂

Merhaba kizlar.benim kayinpeder beni artik delirtiyor. Ne zman evde olmasam eşime olanca laf sayıyor. Niye şöyle yapmiyorsunuz. Niye boylesiniz . Niye tuğçe şöyle. Yüzüme gelince benden iyisi yok. Biktim ya yillardr.en son ki konu aramış niye ben eltimı aramiyirmusum niye ben gorumcelerimi aramiyirmusum.yas olarak büyük benim.bunu da geçtim hep ben arıyorum. Karşıdan tik yok.diyormus ki yengene (eltime) yani sordum onuda aramiyormus falan.ben kimseyi aramak zorunda değilim. Ah bana bir söylese su laflari
Ben senin yerinde olsam inadina aramam. hep söylerim saygi gösterirsin ama sevgi asla zorla olmaz..
Benim kaynanam da kayinbabanla ayni seyi yapiyodu esim etkisiz eleman olarak kaldi yani annesinin gazina gelmedi :) o da sinir oldu bi daha sikayet edemedi esime. Simdi inadina mesafeyi aciyorum saygi sevgi zamanla olcakti ama kendi kaybetti. Sen de bence hic takma niye aramiyosun diye sana söylerse bi bahane bul ben öyle yapiyorum yalan oldugunu anlayıp daha cok sinirleniyo icinden :D :D

Kayınpederi niye arayacaksınız yahu ne saçmalık. Ben kayınvalidemi bayram dışında aramam, kayınpederi hiç aramam. Banane kayınpederimden her dk hesap mı vericem. Ne sıfatla?
Katiliyorum... ya erkekler sanki bizim ailemizi ariyomu sürekli neden hep kadinlardan bekleniyoki. Kaldiki o benim kaynanam kayinpederim hergün arayip ne konusayim ya evlendim de onlarin kölesimi oldum. Ayy sinir oliyorum böyle vıcık vıcık iliskilere biz erkek tarafiyiz gelin bize itaat etmek zorunda. Oldu canim baska .
Ay cok dertliyim bu konuda :D bu arada isminiz ne güzelmis😬😬

Kayınpederin de biraz fitneci gibi sanki. Işi gücü yok mu niye kadınların işine karışıyor.

Aynısının bir değişik versiyonu da bende var. Sürdüğüm ojeden, giydiğim kıyafete kadar dedikodumu yapar sonra da yüzüme güler "canım cicim kızım" diye. Her şeyime bir bahanesi vardır, bir keresinde evimdeki çöp kutumda çöp doldu diye kavga meselesi yaptı, ne zaman görse oğlu atıyormuş çöpleri. Öyle diyor.
Sonra da, utanmadan benim aileme beni şikayet etmeye kalkıyor güler yüzlü değil diye.
İkiyüzlü karaktersizler.

Boşver baba oğul arasında konuşmalar. Eşiniz de bilmiyor mu babasını da sizi de?

Aynısının bir değişik versiyonu da bende var. Sürdüğüm ojeden, giydiğim kıyafete kadar dedikodumu yapar sonra da yüzüme güler "canım cicim kızım" diye. Her şeyime bir bahanesi vardır, bir keresinde evimdeki çöp kutumda çöp doldu diye kavga meselesi yaptı, ne zaman görse oğlu atıyormuş çöpleri. Öyle diyor.
Sonra da, utanmadan benim aileme beni şikayet etmeye kalkıyor güler yüzlü değil diye.
İkiyüzlü karaktersizler.
Benim eltim misin yoksa :KK70: kız hepsi mi aynı olur bunların

Salla gitsin diyeceğim de ister istemez canın sıkılır yani. Kv ye alıştık da kp böyle olunca insan yadırgıyor ister istemez:duduk: Benim başımda da kv var Allah düşmanımın başına vermesin evlerden ırak. Eşim normal bir insan olmasaydı şimdiye boşanmıştık bile.

KV bitti KP başladı ona neymiş ya bu insanların hadsizligine şok oluyorum cidden . Eşiniz umarım ağzının payını vermiştir .seviye koyun bence biraz daha ve madem yüzünüze karşı iyiymiş yüzyüze gelince söyle baba ben kimseyi aramak zorunda değilim deyin bence .bu ne ya

Katiliyorum... ya erkekler sanki bizim ailemizi ariyomu sürekli neden hep kadinlardan bekleniyoki. Kaldiki o benim kaynanam kayinpederim hergün arayip ne konusayim ya evlendim de onlarin kölesimi oldum. Ayy sinir oliyorum böyle vıcık vıcık iliskilere biz erkek tarafiyiz gelin bize itaat etmek zorunda. Oldu canim baska .
Ay cok dertliyim bu konuda :KK70: bu arada isminiz ne güzelmis😬😬
Bence hepimiz dertliyiz bu konuda maalesef. Benim görümcemler bile trip atıyor beni niye aramıyorsun diye. Kulağımı kapatıp he he diyordum ki en sonun da bende dedim ki siz niye beni aramıyorsunuz hasta filan olunca bile dedim. Şok tabi cevap veremediler daha da söylemediler. Onlar alıştı herkes mutlu.
Kayınvalidem çok konuşur telefon açtığımda kendi annemle bile bir saat konuşmam ama onunla konuşuyoruz o yüzden günümün yarısı gidiyo. Arayamam ben o kadar uzun.
Nickimle bayağı uğraşanlar var iyi yorum görmek güzel oldu teşekkür ederim En Büyük KK

Bence hepimiz dertliyiz bu konuda maalesef. Benim görümcemler bile trip atıyor beni niye aramıyorsun diye. Kulağımı kapatıp he he diyordum ki en sonun da bende dedim ki siz niye beni aramıyorsunuz hasta filan olunca bile dedim. Şok tabi cevap veremediler daha da söylemediler. Onlar alıştı herkes mutlu.
Kayınvalidem çok konuşur telefon açtığımda kendi annemle bile bir saat konuşmam ama onunla konuşuyoruz o yüzden günümün yarısı gidiyo. Arayamam ben o kadar uzun.
Nickimle bayağı uğraşanlar var iyi yorum görmek güzel oldu teşekkür ederim En Büyük KK
Benim kp de en az 40 dk konuşur kendi babamla 1 ayda 40 dk konusmiyoruz hafta 2 ayda.oyizden bunalıyorum ve aramak istemiyorum

Merhaba kizlar.benim kayinpeder beni artik delirtiyor. Ne zman evde olmasam eşime olanca laf sayıyor. Niye şöyle yapmiyorsunuz. Niye boylesiniz . Niye tuğçe şöyle. Yüzüme gelince benden iyisi yok. Biktim ya yillardr.en son ki konu aramış niye ben eltimı aramiyirmusum niye ben gorumcelerimi aramiyirmusum.yas olarak büyük benim.bunu da geçtim hep ben arıyorum. Karşıdan tik yok.diyormus ki yengene (eltime) yani sordum onuda aramiyormus falan.ben kimseyi aramak zorunda değilim. Ah bana bir söylese su laflari
burda caz yapcana cesaretli ol ve kaynatan geldigin de neden beni esime anlatıyosun ben kimseyi aramak zorunda degiim istedigim gibi cıkarım esim bilir baska kimsenin bilmesine gerek yok der cenesini kapatırım öyle iyi geln olucam diye susarsan anca buraya yazarsın

burda caz yapcana cesaretli ol ve kaynatan geldigin de neden beni esime anlatıyosun ben kimseyi aramak zorunda degiim istedigim gibi cıkarım esim bilir baska kimsenin bilmesine gerek yok der cenesini kapatırım öyle iyi geln olucam diye susarsan anca buraya yazarsın
Babama gerinsikayet etmese derim canim
Babamda hasta yaşlı kafasına takıyor.elil.kolum bağlı oyuzden

Babama gerinsikayet etmese derim canim
Babamda hasta yaşlı kafasına takıyor.elil.kolum bağlı oyuzden
asıl bunu kullanıyo uyanık dicen ben bi bireyim babam benim hayatıma ve yasantıma karısamaz sorununuz varsa benle halledin de ondan sonrada sık sık görüsme sen gitme mesela esin gitsin ailesini görücekse adam dengsiz ve babanı kullanıyosa bence babanada tembiihle benim gardımı kırıyosun de sana bisey söylediginde benim kızım kendini bilir deyip agzını kapatsın ama en buyuk suc sence sen dicen hayırdır babamla ne sorununuz var bu sekılde yaparsanız sizinle görüsmicem de ayy cok kızdım yaaa

Back
X