Yeter ki biryere gitmeyeyim ?

asıl bunu kullanıyo uyanık dicen ben bi bireyim babam benim hayatıma ve yasantıma karısamaz sorununuz varsa benle halledin de ondan sonrada sık sık görüsme sen gitme mesela esin gitsin ailesini görücekse adam dengsiz ve babanı kullanıyosa bence babanada tembiihle benim gardımı kırıyosun de sana bisey söylediginde benim kızım kendini bilir deyip agzını kapatsın ama en buyuk suc sence sen dicen hayırdır babamla ne sorununuz var bu sekılde yaparsanız sizinle görüsmicem de ayy cok kızdım yaaa
Babami gorsen sanki onlara muhtacmisim gibi onlardan yana oluyor :(

Sizin kayınpeder emekli işsiz herhalde siz bir iş bulun ona sarmasın size

Babami gorsen sanki onlara muhtacmisim gibi onlardan yana oluyor :KK43:
valla o zaman göbegini kendin kesicen daha kac sene buna musade ediceksin kac yasındasın cocuk degilsin ya babana da ne bu sekılde yaparsan seninlede kavga ederiz sen beni düsünmüyosun de esinle sorunun yoksa valla aileler de destekli degilse salla gitsin aileleri baba dedigin her halularda kızını savunmalı yoksa ne ise yarar yarın kaynatan agar bisey der baban gene susarsa esinde bundan yuz alabilir cunku erkeklerin cogu öyle eger arkasız sahıpsiz oldugunu anlarsa oooo o yuzden sen basını dik tutucan sana geldiginde kaynatan kızım kızım diye laf yaparsa lütfen bu sekılde sulu tabirlerden hoslanmıyorum diyerek tavır yap ve en önemlisi en kısa zamanda bu konuyu suratına söyle ne agla ne basını eg dik dur birey oldugunu göster

Evde olmadığınızı evden çıktığınızı nereden biliyor nereden haberi oluyor hep? derse desin onun demesiyle mi arayacaksınız boşverin ama onlar hep sizi arıyorlar biraz da siz arayabilirsiniz birşey olmaz ben hiç tınlamazsın başkaca sorun yoksa

Evde olmadığınızı evden çıktığınızı nereden biliyor nereden haberi oluyor hep? derse desin onun demesiyle mi arayacaksınız boşverin ama onlar hep sizi arıyorlar biraz da siz arayabilirsiniz birşey olmaz ben hiç tınlamazsın başkaca sorun yoksa
Tesadüfen öğreniyor zırt pırt aradığı icin

valla o zaman göbegini kendin kesicen daha kac sene buna musade ediceksin kac yasındasın cocuk degilsin ya babana da ne bu sekılde yaparsan seninlede kavga ederiz sen beni düsünmüyosun de esinle sorunun yoksa valla aileler de destekli degilse salla gitsin aileleri baba dedigin her halularda kızını savunmalı yoksa ne ise yarar yarın kaynatan agar bisey der baban gene susarsa esinde bundan yuz alabilir cunku erkeklerin cogu öyle eger arkasız sahıpsiz oldugunu anlarsa oooo o yuzden sen basını dik tutucan sana geldiginde kaynatan kızım kızım diye laf yaparsa lütfen bu sekılde sulu tabirlerden hoslanmıyorum diyerek tavır yap ve en önemlisi en kısa zamanda bu konuyu suratına söyle ne agla ne basını eg dik dur birey oldugunu göster
Ben artık aramayı keştim kendileri ararlarsa konuşuyorum çünkü hakettiler.

Bazen eş tarafı böyle şeyler söylüyor evet ama erkeğin idare etme biçimi önemli. Benim eşim bu durumu bana göre idare edemiyor mesela. Onların söyledikleri şeylerden bariz şekilde etkileniyor bazen ve bunu kendi düşüncesiymiş gibi söylemeye çalışıyor . Ama ben anlıyorum ki onlar o fikri aklına sokmuşlar. Benim onları aramamam onlara göre problem mesela. Eşim bunu bazen kendi fikriymiş gibi dile getiriyor. Ee onlar beni arasınlar sanki arayınca açmıyorum. Arasınlar görüntülü görsünler torunlarını

Ömrümü yediler bu sülale. Bende sevgi dolu bir kayin hisimlarim olsun isterdim. Nefret ettiriyorlar zorla.esimde gaza gelmis o an aramış bana diyorki sen beni hep evde bırakıp grme huyun var.sende gel dedim gelmiyorda. Sonradan anladim doldururum bir parçası oldugunu
Sende çok şikayetleniyorsun. Madem öyle icraata geç konuşmalarını sustur. Eşine de iyi bi ayar ver. Yok yapamam diyorsan bırak ayrıl böyle yaşayamazsın

kaynanam ve gorumcemin boyle istekleri var yuzume soyluyorlar sunun gelini hergun ararmis soyle iyiymis.ben naparim peki himm ne guzel allah hepimize oyle gelin versin der gulerim ;)

ablacım sen daha iyi bilirsin, artık torun torbaya karışcak kadar evli olup yıllarını birlikte geçiren bir çiftten kadın olan böyle durumlarda kocasını yönetemez mi? İnsan kıcasına bir dur sana mı kaldı gelinin gezmesi ayıp deyip susturmaz mı? Yani eğer ilerde eşim mikser kayın peder olucak olursa ben onu durdururum. Kayınvalide de acayip.

Burada tam aksisi olmuş,valideler genelde konuşur ya buradada peder devreye girmiş.
Hiç birisinin karışma hakları yoktur,adam egemenlik kurmaya kalkmış ama karı koca arasında yaşanacak sıkıntılardan da haberi yok.Vardır belkide adam belliki keyif alıyor.
Burada kadınada çok iş düşüyor,adam sen sus sanane diyememiş.

Back
X