Yeter yha!! 2. Buluşma olmadan 2 kez ekildim!!! :(

angelatwo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
151
0
96
Isparta
lise öğrncisiyim ve kendi okulumun bir üst kademesinden bir cocukla faceste baslayan muhabbetimizin 2 veya 3sünde cocuk bana ilan-ı aşk etti.dha önce tipini ve tarzını begendiğim biri oludugu icin onu yakından tanımayı kabul ettim.kaydirigubbakcemile4
yaklaşık 1 hafta önce buluştuk.ne kıyafet ne mekan ne de konuşmalarım konusunda bi problem yaşadım..herşey kusursuz ve bi aksilik yaşamadan gerçekleşti hatta buluştuktan sonra 2 saate kalmadı mesaj attı knustuk.. hersey yolundaydı :)
"19 mayıs günü çalışmalardan sonra tekrar buluşalım mı" diye bi msjında sordu ben de kabul ettm.18 mayıs günü sırf beyfndye güzel görünebilmek icin yorgun argın okuldan gelip çarşıya cıktım alışverişimi yaptım.ertesi sabah telefonumda bi msj.." bugün buluşmasak olur mu?" diye.. Ben de cocugu fazla sıkmamak icin tmm dedim ve buluşamamızın sebebini de kendi açıklamadığı için sonraki buluşmamızda sorarım diye sormadım.. Suçunu bastırmak icin mi yaptı bilmiyorum ama "hoşlanmam bitiyor gibi seni sevmeye başlıyorum yavaş yavaş" diye bi mesajı da aynı gün içerisinde aldım
Neyse dün tekrar yarın bulusalım mı dedi ben de "saatine baglı" gibisinden kelimelerle mırın kırın etsem de kabul ettm.saat 11 sularında gene bir mesaj.. "Ya bugun bizim ark.ın dugunleri var oraya gitcem buluşamazsak k bkma.bana cok kızıosun biliorum ama ark.a da ayıp olcak seni kaybetmek istemiyorum" Benim kafamın tası attı tbi dershaneden sonra buluscaktık ve ben onnla bulusmamıza hazırlanmk adına derse bile gec kaldım!! sadce "unt gtsn.." ddm. "hadi be ya böyle demesen ama bir günümü sana ayırcam söz veriyorum" diye ardından bir mesaj.. Cevap atmadm. Ardından gene bir mesaj daha "Aklına benle vakit geciriyor gibi seyler getirmeni istemem sen benm için cok degerlisin.." Bilemiyorum gibisinden bişeyler daha söyledikten sonra "İnan sana kendimi affettireceğim" dedi."Bsver yha salla olmicgı varsa olmaz" dedim.o da "tamm o zmn" dedi cvp atmadım..
Napcam bilemiyorum..
ya tekrar bulşmak isterse? ya tekrar buluşalım der de ekilirsem? Salak konumuna düşmek istemiyorum ama kalbim ona inanmak istiyor.. bilmiyorumkismile
Onunla buluştugumu ve mesajlastıgımı kimseye sölemedim sırf o öle istiyor diye en yakın kankilerime bile söylemedim.arkadaşlarıma söylemediğim icin onların verecekleri tepkileri bir yana bırakıp onu dinliyorum Ona değer veriyorum.. Ondan hoşlanıyorum..
Ama onun bana değer verdiği konusunda süphelerim var ve bu süpheler yüzünden artık icimde heycan bile kalmadı.. ilk buluşmaya giderken ne kadar da heycanlıydım oysa..
Dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerektiğini düşünüyorum daha çıkmıyoruz ne de olsa.. Ama daha cıkmadan beni 2 kez ekebilen birinin cıkınca ne kadar torelans isteyecegini düşünmek bile istemiyorum!!
Napmalıyım hiç bir fikrim yok yardım edin ltfn yha..:sm_confused:

ekilmenizi geçtim ama neden mesajlastıgınızı kimsenin duymasını istemiyor

Değer meselesini geçelim. okulda gelir yanına konuşursa olur . buluşalım diyip size yem atan sonra işim çıktı diyen biriii .. bir günümü sana ayırıcam :SSS
peki sende aynı şeyi yap! ben sana vakit ayıralabilecekmiyim diye sormuyorsun de bakalım ben şu satte şurdayım gelirsen eyvallah gelmezsen byeee dersin bu kadar .sen yönlendir bakalımkendi müsait olduğun saati söyle bir yolunu bulup gelisn yoksa veda edersin..
birde kimseye söylemeyelim mi dedii. yahu bu kız mı yoksa herketen saklıyor...ee ozaman bu senin yakın arkadaşlarından birnine ilgi duyuyor hatta çıkıyor olmasın başka biriyle okuldan felan...

Son düzenleme:
ekilmenizi geçtim ama neden mesajlastıgınızı kimsenin duymasını istemiyor

daha ortada bisey yokken duyulmasın belki cıkmayız diye bi sebep sundu ama en yakın arkdslarıma söleyemicek kadr sacma buluyorum..
bizim okul cok gariptir bi erkekle knusuoken falan görülsen hemen cıkıosun diye uydurulur butun okula yayılır fln.. taşra bölgesinde bi lise oldugundan böyle

Balık baştan kokar canımm benim..
Ciddi başlamayan bir ilişkiden ne beklersin ki haa bende hevesimi alıyım takmıyorum dersen o başka tabii..
Ama bence o çok meşgul beyin ismini çok geçmeden lügatından silsen iyi olur..

Değer meselesini geçelim. okulda gelir yanına konuşursa olur . buluşalım diyip size yem atan sonra işim çıktı diyen biriii .. bir günümü sana ayırıcam :SSS
peki sende aynı şeyi yap! ben sana vakit ayıralabilecekmiyim diye sormuyorsun de bakalım ben şu satte şurdayım gelirsen eyvallah gelmezsen byeee dersin bu kadar .sen yönlendir bakalımkendi müsait olduğun saati söyle bir yolunu bulup gelisn yoksa veda edersin..
birde kimseye söylemeyelim mi dedii. yahu bu kız mı yoksa herketen saklıyor...ee ozaman bu senin yakın arkadaşlarından birnine ilgi duyuyor hatta çıkıyor olmasın başka biriyle okuldan felan...

yok yha o kadar da olcagını zannetmiyorum.aynı anda idare etmek gibi.. zaten cocugu kızlarla konusurken falan görmüyorum. bizim lisemiz biraz gariptir o yuzden.imam hatip degil ögretmen lisesi ama kızlar ayrı kapıdan erkekler ayrı kapıdan falan girior.biraz dini kurallar flan var ama cıkan cıkıyor.. kantinde ilk tenefs brlkte kahvaltı etmek icin cesaret eden çiftler bile var
vel hasıl din kurallarıyla medeniyet arasında kalmış taşra bölgesinde bir okul demeliyim..
Tekrar bana uygun saatlerde ayagıma çagırsam bile hiç bi heycanım kalmadı :/:/

lise öğrncisiyim ve kendi okulumun bir üst kademesinden bir cocukla faceste baslayan muhabbetimizin 2 veya 3sünde cocuk bana ilan-ı aşk etti.dha önce tipini ve tarzını begendiğim biri oludugu icin onu yakından tanımayı kabul ettim.kaydirigubbakcemile4
yaklaşık 1 hafta önce buluştuk.ne kıyafet ne mekan ne de konuşmalarım konusunda bi problem yaşadım..herşey kusursuz ve bi aksilik yaşamadan gerçekleşti hatta buluştuktan sonra 2 saate kalmadı mesaj attı knustuk.. hersey yolundaydı :)
"19 mayıs günü çalışmalardan sonra tekrar buluşalım mı" diye bi msjında sordu ben de kabul ettm.18 mayıs günü sırf beyfndye güzel görünebilmek icin yorgun argın okuldan gelip çarşıya cıktım alışverişimi yaptım.ertesi sabah telefonumda bi msj.." bugün buluşmasak olur mu?" diye.. Ben de cocugu fazla sıkmamak icin tmm dedim ve buluşamamızın sebebini de kendi açıklamadığı için sonraki buluşmamızda sorarım diye sormadım.. Suçunu bastırmak icin mi yaptı bilmiyorum ama "hoşlanmam bitiyor gibi seni sevmeye başlıyorum yavaş yavaş" diye bi mesajı da aynı gün içerisinde aldım
Neyse dün tekrar yarın bulusalım mı dedi ben de "saatine baglı" gibisinden kelimelerle mırın kırın etsem de kabul ettm.saat 11 sularında gene bir mesaj.. "Ya bugun bizim ark.ın dugunleri var oraya gitcem buluşamazsak k bkma.bana cok kızıosun biliorum ama ark.a da ayıp olcak seni kaybetmek istemiyorum" Benim kafamın tası attı tbi dershaneden sonra buluscaktık ve ben onnla bulusmamıza hazırlanmk adına derse bile gec kaldım!! sadce "unt gtsn.." ddm. "hadi be ya böyle demesen ama bir günümü sana ayırcam söz veriyorum" diye ardından bir mesaj.. Cevap atmadm. Ardından gene bir mesaj daha "Aklına benle vakit geciriyor gibi seyler getirmeni istemem sen benm için cok degerlisin.." Bilemiyorum gibisinden bişeyler daha söyledikten sonra "İnan sana kendimi affettireceğim" dedi."Bsver yha salla olmicgı varsa olmaz" dedim.o da "tamm o zmn" dedi cvp atmadım..
Napcam bilemiyorum..
ya tekrar bulşmak isterse? ya tekrar buluşalım der de ekilirsem? Salak konumuna düşmek istemiyorum ama kalbim ona inanmak istiyor.. bilmiyorumkismile
Onunla buluştugumu ve mesajlastıgımı kimseye sölemedim sırf o öle istiyor diye en yakın kankilerime bile söylemedim.arkadaşlarıma söylemediğim icin onların verecekleri tepkileri bir yana bırakıp onu dinliyorum Ona değer veriyorum.. Ondan hoşlanıyorum..
Ama onun bana değer verdiği konusunda süphelerim var ve bu süpheler yüzünden artık icimde heycan bile kalmadı.. ilk buluşmaya giderken ne kadar da heycanlıydım oysa..
Dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerektiğini düşünüyorum daha çıkmıyoruz ne de olsa.. Ama daha cıkmadan beni 2 kez ekebilen birinin cıkınca ne kadar torelans isteyecegini düşünmek bile istemiyorum!!
Napmalıyım hiç bir fikrim yok yardım edin ltfn yha..:sm_confused:
1. şu okulun üst kademesi ne demek onu anlamadım?.
2..neden kimse görüştüğünüzü bilmeyecek. bunu nasıl kabul ettinizki. neyi saklıyor. evlide olmadığına göre:)
sakladığı şey.
a.ciddi değil. o yüzden sizle görülmek işine gelmiyor. bir kaç kere görüşüp bu olayı kapayacak anlaşılan. insanların aa onla çıkıyormusun demesini istemiyor
b.
sizle görüşmekten utanıyor. ve bunu kimsenin bilmesini istemiyor
.c. başka biriylede çıktığı için,sizinle buluştuğunun bilinmesini istemiyor.
her halikarda bu 2ci şık onun güvenilirliğini sıfıra indirgiyor. bence sırf bu sebeple bu çocuktan uzak durmalısınız.

yok yha o kadar da olcagını zannetmiyorum.aynı anda idare etmek gibi.. zaten cocugu kızlarla konusurken falan görmüyorum. bizim lisemiz biraz gariptir o yuzden.imam hatip degil ögretmen lisesi ama kızlar ayrı kapıdan erkekler ayrı kapıdan falan girior.biraz dini kurallar flan var ama cıkan cıkıyor.. kantinde ilk tenefs brlkte kahvaltı etmek icin cesaret eden çiftler bile var
vel hasıl din kurallarıyla medeniyet arasında kalmış taşra bölgesinde bir okul demeliyim..
Tekrar bana uygun saatlerde ayagıma çagırsam bile hiç bi heycanım kalmadı :/:/

nasıl ya. bu devlet lisesi değilmi.
nasıl haremlik selamlık uygulanır. bu okulu şikayet etmek gerekir. dini kurallar falan. devlet okullarında böyle şey yasak. Atatürk türkiyesinde nasıl iş bu ya. eskiyemi dönüyoruz nedir bu rezalet. neden şikayet etmiyorsunuz.

Balık baştan kokar canımm benim..
Ciddi başlamayan bir ilişkiden ne beklersin ki haa bende hevesimi alıyım takmıyorum dersen o başka tabii..
Ama bence o çok meşgul beyin ismini çok geçmeden lügatından silsen iyi olur..

2 kez ekilmenin ardından hiç bi heycan kalmadı desem yeridir..
Bu olayların ardından sogudum.. eskiden bari hoslanır gibiydim simdi buz gibi bi arkdstan farksız gibi..
arkadstan farksızsa neden takıosun bu kadar diyecek olursanız 2 kez ekilmeyi gururuma yediremiyorum! :sinifsinif:

nasıl ya. bu devlet lisesi değilmi.
nasıl haremlik selamlık uygulanır. bu okulu şikayet etmek gerekir. dini kurallar falan. devlet okullarında böyle şey yasak. Atatürk türkiyesinde nasıl iş bu ya. eskiyemi dönüyoruz nedir bu rezalet. neden şikayet etmiyorsunuz.

Bilmiyorum.. okula ilk geldigimde bana da bu işte bi gariplik var gibi gelmişti ama şikayet etmek hiç aklımın ucundan bile geçmedi.Zaten biz ögrencilerin yönetmelik ve yasaların cogunu bilmememizden kaynaklanıyor bunlar..
Belki bilen de şikayet etmeyen varsa ugrasmak istemediğinden kaynaklanıyor olabilir bilemicem

inan sorunundan çok buna takıldım. bu öğretmen okulu. ve haremlik selamlık var. nasıl bir dönemdeyiz inanamıyorum. bu olayı MEB'na haber vermek lazım. devlet okullarını ne hale getirdiler. inanılır gibi değil. acaip sinirlendim. bu günleride mi görecektik.

1. şu okulun üst kademesi ne demek onu anlamadım?.
2..neden kimse görüştüğünüzü bilmeyecek. bunu nasıl kabul ettinizki. neyi saklıyor. evlide olmadığına göre:)
sakladığı şey.
a.ciddi değil. o yüzden sizle görülmek işine gelmiyor. bir kaç kere görüşüp bu olayı kapayacak anlaşılan. insanların aa onla çıkıyormusun demesini istemiyor
b.
sizle görüşmekten utanıyor. ve bunu kimsenin bilmesini istemiyor
.c. başka biriylede çıktığı için,sizinle buluştuğunun bilinmesini istemiyor.
her halikarda bu 2ci şık onun güvenilirliğini sıfıra indirgiyor. bence sırf bu sebeple bu çocuktan uzak durmalısınız.

üst kademe 1 üst sınıfım anlamında.ben 2yim o lise 3..
önce tanısalım brbirimizi tanıyalım olursa herkes ögrenir zaten olmazsa da bu işi kimse duymadan halletmiş oluruz diye acıkladı bana..
ben izlenimlerime göre utangac. arada gözlerini falan kacırıor uzun sure bakamıyor vs..
c sıkkı konusuna gelnce bunu sıkı sıkıya arastırcam arkdslarından.. tbi bişey caktırmamaya calısarak :p

inan sorunundan çok buna takıldım. bu öğretmen okulu. ve haremlik selamlık var. nasıl bir dönemdeyiz inanamıyorum. bu olayı MEB'na haber vermek lazım. devlet okullarını ne hale getirdiler. inanılır gibi değil. acaip sinirlendim. bu günleride mi görecektik.

bu sekilde olmasını ben de istemiyorum.etek boylarımıza karısan yaslı hocalar mı arasınız kapıdan girerken haremlik selamlık mı ararsınız.. ne arasanız var.. Hatta ve hatta gecen sene sınıfın kızlarını toplayıp erkeklerden uzak durun diye öğüt verenler de hat safadaydı ama lise 2 olunca biraz agırlıgımızı koyduk ve bu baskılardan bi nebze olsun kurtulmaya çalışıyoruz..
bunun temel nedeni de okulun il merkezinde degil ilcede ve tasra bi bölg ede olmasından kaynaklanıyor.denetim olsa da ne kadar sıkı bilmiyorum.gecen sene müfettiş geldiğinde de aynı sekilde ayrı kapılardan girmiştik nedense bi uyarıda bulunulmadı :S:S

bu sekilde olmasını ben de istemiyorum.etek boylarımıza karısan yaslı hocalar mı arasınız kapıdan girerken haremlik selamlık mı ararsınız.. ne arasanız var.. Hatta ve hatta gecen sene sınıfın kızlarını toplayıp erkeklerden uzak durun diye öğüt verenler de hat safadaydı ama lise 2 olunca biraz agırlıgımızı koyduk ve bu baskılardan bi nebze olsun kurtulmaya çalışıyoruz..bunun temel nedeni de okulun il merkezinde degil ilcede ve tasra bi bölg ede olmasından kaynaklanıyor.denetim olsa da ne kadar sıkı bilmiyorum.gecen sene müfettiş geldiğinde de aynı sekilde ayrı kapılardan girmiştik nedense bi uyarıda bulunulmadı :S:S

off off.
erkeklerden uzakmı durun. inanamıyorum. bizler aynı sıralarda okuduk ya yaıımda erkek arkadaşım vardı. cinsiyet ayrımı asla olmadı. geriye gidiyoruz demek. nasıl bir iş bu. evet canım koyun ağırlığınızı. gerekirse imza toplayıp şikayet edin toplu olarak, velilerde yapsın.
işte müfettişte aynı kafada olunca ,bu düzen oturur böyle. yerleşir. balık baştan kokar . off.

etek boylarının belli bir yerde olması gerekir, bundan haberiniz var mı ?

detayları bilmeden yargılamasanız okulları iyi olur .... pekala kızımız kendi görmek istediği şekilde yorumluyor olabilir:ecrin_bebek:

arkadaşının görüştüğü başka birisi olmalı ki sürekli ekiliyorsun...ya da senden hoşlanmadı ama elinde de tutmak istiyor. :emir_bebek:

etek boylarından bahsetmiyorum ben dikkat ederseniz erkeklerden uzakdurun lafları ve haremlik selamlık girişten bahsediyorum.
bizde karma okullarda okuduk. biliriz neyin ne olduğunu hanımefendi cahil değiliz.

etek boylarından bahsetmiyorum ben dikkat ederseniz erkeklerden uzakdurun lafları ve haremlik selamlık girişten bahsediyorum.
bizde karma okullarda okuduk. biliriz neyin ne olduğunu hanımefendi cahil değiliz.

etek boylarından senin pekala haberin vardır . onu sana dememiştim okypete

ama konu sahibinin pek de haberinin olduğunu düşünmüyorum

o yaşlarda belden kıvrılarak eteklerin boyları ile oynanıyor, görmüş şahit olmuşsundurCADIARZU

hiç bir okulda öyle bi uygulama yapılamaz. kaç tane öğrencisi var hiç bir veli bu durumu görmedi mi? kaldi müfettişler bile ses çıkarmadı diyor. bu imkansız işte:umursamaz:

eğer ıspartada okuyorsan bana garip gelmedi çünkü kardeşim orada ünv okuyor ramazanda gittiğimde iftara 15 dk kala bütün şehir boşalıyor otobusler dolmuslar calısmıyor iftardan 1 saat sonra baslıyor seferler ben cok sasırmıstım ama dini bütün olarak uygulayan bir sehir okullarda böyle olmaması gerekiyor tabiki erkeklerden uzak durun fln saçma şeyler geldi bana belki hoslandıgın cocukta okulda böyle seyler yasak oldugundan duyulmasını istememiştir ama yinede en yakın arkadaslarına bile söylememni istemesi saçma

Ya tabki etegi bi yerimize kadar cekmiyoruz.. benim etegim dizimin üstüne 4 parmak falan onunla uyarılıyorum düşünün artık..
Bırakın bi erkek arkadasımızla yan yana oturmayı konusurken görülsek hocalar ters ters bakıor resmen şeriat gibi..
Hocalara baka baka kararan bazı öğrenciler de bi kızla bi erkeği yan yana görse hemen sevgili damgasını yapıştırıyorlar..
Malesef herkes büyük şehirde ve daha medeni okullarda okuyacak kadar şanslı değil.. Tamam okulumun eğitimine bir lafım yok ama öteki konular biraz abest

etek boylarından senin pekala haberin vardır . onu sana dememiştim okypete

ama konu sahibinin pek de haberinin olduğunu düşünmüyorum

o yaşlarda belden kıvrılarak eteklerin boyları ile oynanıyor, görmüş şahit olmuşsundurCADIARZU

hiç bir okulda öyle bi uygulama yapılamaz. kaç tane öğrencisi var hiç bir veli bu durumu görmedi mi? kaldi müfettişler bile ses çıkarmadı diyor. bu imkansız işte:umursamaz:

ayrıca eteğimin boyuna dokunmuyorum da aldıgımda öyleydi..
velilere söylenilmiş olsa bile çok fazla bu işlerle ilgilenmiyorlar.ailesi ne kadar cagdas olursa olsun okulu kimse şikayet etmiyor..
eskiden sadece erkekler vardı.4 yıldır kızlar yavas yavas cogalmaya basladı kızların gelmesiyle okul yıldan yıla daha da iyileşmeye başlıyor.koca okulda 10 kızın oldugu dönemlerde erkeklerin ne kadar abazanlaşabileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur heralde..
bazı şeyleri de buna dayanarak yapıyor olabilirler ama su anda kız sayısı 120ye cıktıgına göre bunu uygulamaları sacma..
Müfettiş konusuna gelince de bunu attığımı düşünmek istiyorsanız öyle düşünebilirsiniz ama bunu uydurmuş olsaydım sizi kandırmaktan başka elime bir şey geçmez.Niye boşu bouşna yalan söyleyeyim ki

Back
X