Yeter yha!! 2. Buluşma olmadan 2 kez ekildim!!! :(

Bnce BıLıGıSı OLMAYAN SıZSıNZ ! lise öğencısıym bnde bizde ii bılcek haliniz yok ben ızmırdeım buda serbest ama kayseri adana sıvas vb yerlerde arklarım var ben ordada okudum bir dönem etek boyları diz ustyse dsplin cezasydı ve daha bir çok sey sevgılı kız erk ilşkısı yakınlıgı knkalıgı asla olamazdı ! müfettş konusuna gelince biraz haber izlemenizde yarar var :) mufettşleri km yabıo mufettş tabıki o dusunce olur :) ayrıca arkadaşında yalan sölıcek hali yok elıne ne geçicek :delphin:

ah be canım.. sen millete 'biraz haber izle' diye tavsiyede bulunacağına, yazı yazmayı öğren. Yazım kurallarına dikkat et demiyorum dikkat edersen. mufettşleri km yabıo mufettş tabıki o dusunce olur :) Bunu sen yazmışsın bir de lise öğrencisisin.

Konu sahibi boşver bence hiçç muhatap olma, seni arasa mesaj atsa dahi görmezlikten gel. Öyle buluşayım da sonra ekiyim gibi entrikalara girme.

Son düzenleme:
:D kusura bakmayın ben bir konuya takıldım bu açıklamanızdan o yüzden eklemek istedim gerçi bu konu dışı kaçıyor...bizde iç anadoluda yetiştik.. çok fazla karmaşık şehir değil bizim şehrimiz..eski Konya gibi değil mesela. bu eskiden haremlik seramlık meslesi çok eski insanların aşırı kaapalı insanların yapacağı bir şey bana göre..
bir genç kızımız okulu hakkında bilgi veriyor şimdi okul kuralları dışında bir uygulamadır ama şu açıdan bakarsak bu tamamen genç kızları korumak için bir uygulamadır.Belki bunu bilemeyiz. orada yaşamadık görmedik!!!
gençlere ne anlatıldı da gençler ne anladı bir de o var. hiç bir öğr. öğrencilerine erkeklerden uzak dur der. ne biçimde gördüler bakalım genç nesili de bu açıklamayı yaptılar. arkadaş olarak mı yapıldı yoksa başka türlü yaklaşımları mı gördüler! gerçi genç erkekleri çok kalabalıkta ne yapacakları belli olmaz ... kaydirigubbakcemile3

RAmazan ayında oruç tutan ne kadar çoksa bir o kadar da tutmayan vardır tabi... İstanbul, Ankara yada karmaşık şehirler illerde böyle olması yadırgancık bir konu tabiki herkes oruç tutmuyor ama tutanlarada saygılıdır tutmayanlarada saygılıdır. hastası olabilir özrü olabilir tabiki burda oluyor tutmayanlara garip bakılıyor tabiki...
(burası sonuçta çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülke)... ilçe kalabalık değilse tabi iftar saatinde herkes evine gider...

ben oruç tutanlara garip bakmadım eger mesajımı okursanız yadırgadım yazmadıgımı şaşırdım yazdıgımı görürsünüz bunlar farklı şeyler 1.30 saat bi ilde (ilçede değil) toplu tasıma araclarının faaliyetini durduracak kadar hayat duruorsa buna dısarıdan gelen herkes şaşırır bana göre ben o açıklamayı yaparken konu sahibine inandıgımı belirtmek için yaptım her şehirde dini uygulayan kişiler var ama ıspartada halk bütün olarak uyguluyor diyorum kötü bişi değil yani açıklamam

allahim ya konuyu yine dine getirmissiniz pes dogrusu :umursamaz:
bu arada o ne bicim baslik öyle:olmaz:
lütfen baslik acarkende yazi yazarkende daha dikkatli olalim
güzel türkcemizi bozmayalim
yha diye bi kelime yoktur türkcede

konuya gelince bence cocuk simdiden böyleyse siz cikinca daha beter olur
simdi agirligini koymazsan ve bu is ilerleyip siz cikarsaniz, cocugun ilgisizliginden yakinirsin ilerde
senin kararin ama ben olsam(tabi dedigin gibi hoslanmiyosan) onu eker sonrada güle güle derdim

hepiniz haklısınız ama televizyonda yayınlanan lise dizilerindeki etek boyları ve milli egitimin kitapları üzerinde basılı olan ögrencilerin örnek ögrenci olması gibi bir durum söz konusu değil..
hatta bir eğitim dersi ögretmenm "ben kılık kıyafet işleriyle ilgilenmiyorum artık.milli eğitim kitaplarında da yaka paça bi yerde olan öğrenciler varsa benim öğrencilerime bu şekilde nasıl örnek olacaklar?" diyor.. Buna hak veriyorum
elbette biz eteğimzi ne kdr boyda tutcagımızı biliriz ama bu yönetmelik her yerde uygulanmazsa uygulanan küçük şehirlerdeki kişilere haksızlık olmaz mı?..
Sırf dizin 1 parmak üstünde eteği olan kişi küçük şehirde olup da disiplin cezası yese bu büyük şehirde yaşayan eteği taaa bi yerlerinde olan kızın ceza yememesi durumunda hak mı adalet mi soruyorum hepinize?
yanlıs anlasılmasın savundugum etek kısalıgı falan degil!
ben bir yasanın ya da yönetmeliğin uygulanırsa her yerde uygulanmazsa da hiçbir yerde uygulanmaması taraftarıyım..
devir kötü haklısınız. ben zaten saldım çayıra mevlam gayıra da olması taraftarı değilim.. Ben sadece bir kızla erkek konuştu diye yanlış anlaşılan, eteği diz altından 1-2 parmak kısa diye kötü bakılan veya tam tersi erkeklerle kızlar sarmas dolas olan kızların etegi bi yerlerinde gezen bir okul istemiyorum!
Herşeyin de bir dozu vardır ben dozunda olan şeyi istiyorum.
Artık Bu mevzunun da polemik konusu olmaktan çıkmasını istiyorum :kahve:

allahim ya konuyu yine dine getirmissiniz pes dogrusu :umursamaz:
bu arada o ne bicim baslik öyle:olmaz:
lütfen baslik acarkende yazi yazarkende daha dikkatli olalim
güzel türkcemizi bozmayalim
yha diye bi kelime yoktur türkcede

konuya gelince bence cocuk simdiden böyleyse siz cikinca daha beter olur
simdi agirligini koymazsan ve bu is ilerleyip siz cikarsaniz, cocugun ilgisizliginden yakinirsin ilerde
senin kararin ama ben olsam(tabi dedigin gibi hoslanmiyosan) onu eker sonrada güle güle derdim

hepiniz haklısınız ama televizyonda yayınlanan lise dizilerindeki etek boyları ve milli egitimin kitapları üzerinde basılı olan ögrencilerin örnek ögrenci olması gibi bir durum söz konusu değil..
hatta bir eğitim dersi ögretmenm "ben kılık kıyafet işleriyle ilgilenmiyorum artık.milli eğitim kitaplarında da yaka paça bi yerde olan öğrenciler varsa benim öğrencilerime bu şekilde nasıl örnek olacaklar?" diyor.. Buna hak veriyorum
elbette biz eteğimzi ne kdr boyda tutcagımızı biliriz ama bu yönetmelik her yerde uygulanmazsa uygulanan küçük şehirlerdeki kişilere haksızlık olmaz mı?..
Sırf dizin 1 parmak üstünde eteği olan kişi küçük şehirde olup da disiplin cezası yese bu büyük şehirde yaşayan eteği taaa bi yerlerinde olan kızın ceza yememesi durumunda hak mı adalet mi soruyorum hepinize?
yanlıs anlasılmasın savundugum etek kısalıgı falan degil!
ben bir yasanın ya da yönetmeliğin uygulanırsa her yerde uygulanmazsa da hiçbir yerde uygulanmaması taraftarıyım..
devir kötü haklısınız. ben zaten saldım çayıra mevlam gayıra da olması taraftarı değilim.. Ben sadece bir kızla erkek konuştu diye yanlış anlaşılan, eteği diz altından 1-2 parmak kısa diye kötü bakılan veya tam tersi erkeklerle kızlar sarmas dolas olan kızların etegi bi yerlerinde gezen bir okul istemiyorum!
Herşeyin de bir dozu vardır ben dozunda olan şeyi istiyorum.
Artık Bu mevzunun da polemik konusu olmaktan çıkmasını istiyorum :kahve:
bayan taa ilk sayfadan yorumumu bulup cevap verince bende susamazdım herhalde ki yorumum yanlış anlaşılmış doğal polemik yaratmak için bekleyenler çok
konu sahibi sen ne yaptın çocuk aradımı bulustunmu görüştünmü

sogudum bulusmak icin pek bi heycanim kalmadi diyon..sen en iyisi odaklanma oluruna birak olurda gercekten bulusmak icin tekrar teklif getirirse icinden geldigi gibi cevap verirsin dicemmm yanliz bulustugunuzdada sohbet ederken son anda aa unutmusum gidicegim yer var diyip seni orda birakip gitmesin..yok yok sen salla hayir gelmez

bayan taa ilk sayfadan yorumumu bulup cevap verince bende susamazdım herhalde ki yorumum yanlış anlaşılmış doğal polemik yaratmak için bekleyenler çok

hiç sorma güzelim yha.. çocuk aramadı cuma günü ben naber diye mesaj attım konu açıldı gitti ben kırıldım falan diye basladım konuyu biraz fazla uzattım heralde.. sırnaşık şey
sana hakedecek degeri veremem arkds kalmamz en iyisiyms fln dedi bu knuda burda kapandı
kısacası korktu aşk birliktelik ister ben nasıl yannda olcam.. sen cok ii birisin üzmek istemem çart curt..
tekrar arar sorar mı bilmiyorum kafamçokkarıştı

hiç sorma güzelim yha.. çocuk aramadı cuma günü ben naber diye mesaj attım konu açıldı gitti ben kırıldım falan diye basladım konuyu biraz fazla uzattım heralde.. sırnaşık şey
sana hakedecek degeri veremem arkds kalmamz en iyisiyms fln dedi bu knuda burda kapandı
kısacası korktu aşk birliktelik ister ben nasıl yannda olcam.. sen cok ii birisin üzmek istemem çart curt..
tekrar arar sorar mı bilmiyorum kafamçokkarıştı

ayyy keske sende ona bişiler yapsaydında öyle son konuşmanızı yapsaydınız kaydirigubbakcemile3 ay ne kötüyüm ama bişi dimmi muhtemelen sevgilisi var

ayyy keske sende ona bişiler yapsaydında öyle son konuşmanızı yapsaydınız kaydirigubbakcemile3 ay ne kötüyüm ama bişi dimmi muhtemelen sevgilisi var

en yakın arkadaslarımdan 3 kişiye anlattm.içlerinden biri bi ara faceste fotolarımı begenmişti konustuk baya iyiydik onunla bi ara bana da takıktı sanırım yüz vermedim arkadaş kaldık deyince basımdan asagı kaynar sular döküldü! :/ benim bir fotomu begenmeyi bırak baglantımı bile begenmedi!! kndmi kullanılmış gibi hissediyorum..
ayh lanet olsun..
Başıma gelmeyen illet kalmadı 1 ayda bu salaga nasıl baglandım ve boş kaldıgımda neden hala olanları düşünüyorum anlamıyorum şaka gibi ayran gönüllüyümdür ama bu heralde uzun zamndır cıkmadığımdan kaynaklanıyor.ilk sevgilim gecen sene kasım ayında falan olmuştu 2 hafta çıkmıştık ayrılmıştık.ona bile bu kadar üzülmemiştim çıktıgım halde
bir sürü teklif geldi ama ben kimseyi beğenemedim.. kimi kıvırcık ve tipsizdi kimi benle aynı boyda gözlüklüydü kimi iri yarı hayvan gibiydi.. :D:D belkide dogru düzgün birine 1.5 yıl gibi uzun bir süre sonra rast geldikten sonra baglanmamak zor olsa gerek sempatiksalakcinni
ve ben hep vitrinime bakıldıgından kaybediyorum.. o arkadasımdan daha uzunum daha zayıfım .marka takılmam olsun okula hep aynı sweetle ya da süveterle gitmemem olsun her konuda ondan daha iyi oldgmu dsnuyorum kendime bakıyorum ama tekçe herşeyi 0lamaya yeşil gözlü olmak yetiyormuş sanırım..
bu çocuk beni çok takmadı sadece beğenildim güzel kız diye sevilmedim.. 1-2 hafta beklicem dönmezse de intikam planlarımı hazırlayabilirim kötükedihüso

eger konu sahibinin dediği gibi ise okul kurallarını biraz katı bulmakla birlikte haklı da görüyorum açıkcası
neden mi?kızacaksınız bana ama öğrenciler okuldan ziyade aşk meşk işleriyle vakit geçiriyorlar sonuç ortada
ben lisede de görev yaptım kurallar sert değildi
ve her gün üstelik kızlar erkek için saçsaça başbaşa kavga ederdi
kimi kendine zarar verirdi sinirinden kimi elele bizim önümüzden yürürlerdi saygısızlık dizboyu yani
kimini de çok afedersiniz okul çıkışı okul etrafındaki parklarda agaç altlarında öpüşürken görmüş arkadaşlar bir defasında ben de şahit olmuştum yürüyüşe çıkmıştım durumu görünce başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki yazık dedim
okul bitiyor ne oluyor kızlar genelde tezgahtar erkeklerde kahvehanelerde iş bulmaya calışıyor
ister ban yiyeyim ister çok tepki alayım ama bu konuda konuşmadan geçemeyeceğim

bayan ben sizin okulunuz gibi lise istemedigimi belirttim her seyin bir dozunun oldugunu da belirttim lütfen ortalıgı tekrar ayaga kaldırmayın
hay nerden anlattım anlatmaz olaydım yha.. olaydan cok bu konusulur oldu

bayan ben sizin okulunuz gibi lise istemedigimi belirttim her seyin bir dozunun oldugunu da belirttim lütfen ortalıgı tekrar ayaga kaldırmayın
hay nerden anlattım anlatmaz olaydım yha.. olaydan cok bu konusulur oldu

tamam da benimn lafım sana değildi ki
sadece haremlik selamlık diye okulu eleştirenlereydi lafım
ayrıca bayan diye lafa girmen de hoş değil
evet herşeyin bir dozu vardır aşk meşk işlerinin de belli bir zamanı ve dozu vardır

: ) yönetmelik öyle çünkü

çok komiksin , söylemeden geçemedim kusura bakma kaydirigubbakcemile3 :roflol:

bilgili(!) bayan :roflol:

Ben burda gülüncek bişey görmuorum ?.. tabi yönetmelik öyle ama okulların hali bu durum gerçekten çok enterasan siz daha iyi bilirsiniz okuyan sizsiniz zaten .. :)delikafadulden

alisamadinmi güzelim KK hatunlari bunlar :delphin:
onlarin gibi düsünceksinn guclubacismile
sakinnn kendi dogrunu savunma aman haaa yasakkelime
taslanirsinn alllaaaammaaa aklinialirimsmile

PArdonda okullarda aşk meşk işleri var diye kızlarla erkekler ayrı sıralarda oturulur mu yada ayrı kapıdan geçirilir mi? Neymis kız erkeege değemezmiş.Bizim okulumuzda böyle babamın işi nedeniyle Konyadayım.Etek dizin 1cm üstü görseler disiplin cezası ve namaz eteği giymekte yasak normalde ama öğretmenlerimiz bize bilekte etek giymemizi öğütlüyor!! Siz birini öpüşürken gördünüz diye bu ülkede kızlarla erkekler ayrı mı koncak?sonuçta bahsettiğimiz insanlar 17,18 yaşında yetişkin insanlar ne yapacaklarını kenidleri bilir.Yazıksa kendilerine yazık.

ben düşüncemi söyledim ben bir kez karşılaştım hemen genelleme yapamam zaten ama diğer arkadaşlar da okul etrafında sürekli görüyorlarmış ve buradan okuduklarımızdan da anlıyoruz yani
o zaman tedbir olarak bu tür yöntemlere başvurmak gerekiyor

Yani sizce ayrı kapılardan geçirilmesi doğru mu?Yada onları durdurur mu? biz TÜRKıYE de yaşıyoruz.

farkındayım Türkiye oldugunu neyse artık ben artık buraya yazmak istemiyorum kişisel düşüncelerimi söyledim o kadar i
iyi geceler

Bnce BİLİGİSİ OLMAYAN SİZSİNZ ! lise öğencısıym bnde bizde ii bılcek haliniz yok ben ızmırdeım buda serbest ama kayseri adana sıvas vb yerlerde arklarım var ben ordada okudum bir dönem etek boyları diz ustyse dsplin cezasydı ve daha bir çok sey sevgılı kız erk ilşkısı yakınlıgı knkalıgı asla olamazdı ! müfettş konusuna gelince biraz haber izlemenizde yarar var :) mufettşleri km yabıo mufettş tabıki o dusunce olur :) ayrıca arkadaşında yalan sölıcek hali yok elıne ne geçicek :delphin:

:roflol::roflol:
ay bu adana muhabbetine çok güldüm.
snn arkadaşların bnm babamın döneminde okumuşlar sanırım adanada liseyi.:delphin:
bn liseyi btireli 3 sene oluyor.
ne sevgilisi olanlara karışılırdı, ne etek boylarına.
son sınıflar okula etek üzeri normal tişörtlerle gelirdi.
kumaş pantolon serbest sadece ama kotla gelenler vardı.

bu kadar müsamaha da doğru mu yanlış mı tartışılır ama bence ya hiç adanaya gitmedin ya da köylerdeki liselerden falan bahsediyorsun.:1ninca:

haremlik selamlık uygulamasına da şok oldum.:1shok:
Atatürk Türkiye'sini ne hale getirdiler...akannehir

eger konu sahibinin dediği gibi ise okul kurallarını biraz katı bulmakla birlikte haklı da görüyorum açıkcası
neden mi?kızacaksınız bana ama öğrenciler okuldan ziyade aşk meşk işleriyle vakit geçiriyorlar sonuç ortada
ben lisede de görev yaptım kurallar sert değildi
ve her gün üstelik kızlar erkek için saçsaça başbaşa kavga ederdi
kimi kendine zarar verirdi sinirinden kimi elele bizim önümüzden yürürlerdi saygısızlık dizboyu yani
kimini de çok afedersiniz okul çıkışı okul etrafındaki parklarda agaç altlarında öpüşürken görmüş arkadaşlar bir defasında ben de şahit olmuştum yürüyüşe çıkmıştım durumu görünce başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki yazık dedim
okul bitiyor ne oluyor kızlar genelde tezgahtar erkeklerde kahvehanelerde iş bulmaya calışıyor
ister ban yiyeyim ister çok tepki alayım ama bu konuda konuşmadan geçemeyeceğim

artık liseler 4 sene.
bu insanlar tamam biraz abartıyorlar ama sonuçta 4.sınıf olan bir insan 17-18 yaşında oluyor.
köylerde 13-14 yaşındaki kızlar okula gönderilmek yerine kocaya verilirken bu devlet hiç birine yetişemiyor da, onun adı 'yasal seks' oluyor da- ki bu çocuk istismarıdır, suçtur- 17-18 yaşındaki insanların okul dışında öpüşmeleri olay mı oluyor?

bu yuzden her okul imam-hatip liseleri gbi mi olsun?
haremlik selamlık mı yapılsın?
böylece yavaş yavaş kazımıyorlar mı beynimize dini kuralları?

+

konu sahibi bence boşver hiç takma.
arama sorma intikam almakla da uğraşma bence ne hali varsa görsün.

Back
X