Yeter yha!! 2. Buluşma olmadan 2 kez ekildim!!! :(

eğer ıspartada okuyorsan bana garip gelmedi çünkü kardeşim orada ünv okuyor ramazanda gittiğimde iftara 15 dk kala bütün şehir boşalıyor otobusler dolmuslar calısmıyor iftardan 1 saat sonra baslıyor seferler ben cok sasırmıstım ama dini bütün olarak uygulayan bir sehir okullarda böyle olmaması gerekiyor tabiki erkeklerden uzak durun fln saçma şeyler geldi bana belki hoslandıgın cocukta okulda böyle seyler yasak oldugundan duyulmasını istememiştir ama yinede en yakın arkadaslarına bile söylememni istemesi saçma

Isparta dini yaşayan bi şehir.Bunu ancak sizin gibi şahit olmuş kişiler bilebilir..
ve düşünün artık ısparta öyleyse onun daha küçük bi ilçesi nasıldır diye..
Bu şehirde kısa şort etek giyen az kişi vardır onlarda üniversite lise gençliğidir ve giyenlerin çoğunda çorap falan oluyor..
Bunları duyduktan sonra da söylediklerimde abartı olmadıgını anlarsınız umarım

Malesef inansanız da inanmasanız da burası böyle..
Neyse ben bunları bir kenara bırakıp eğer çocuk 3. kez buluşmak isterse ne yapabilirim diye sizin önerilerinizi almak istiyorum..
Saçma sapan davranıp aptal konumuna düşmek istemiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var
Şimdiden sağolun.. sositososito

nap biliyonmu seninle tekrar buluşmak isterse tamam buluşalım de ama gelme son anda iptal et oda ekilmiş olur böylece senin ne kadar bozulduğunu anlamış olur :lepi:

Bu mantıklı ama ben onu ekmeden o beni ekmezse tabi.. :teytey:
O kadar da olmaz heralde.. :D

Balık baştan kokar.

Fazlada birşey söylemeye gerek yok,
kendini kaptırma fazla bence.

Bariz ki seninle dalga geçiyor işte.Bunu anlamamak imkansız bence :kahve:

Kimsenin duymasını neden istemiyor...Başka bir kız arkadaşı vardır da ondan saklamanı istiyordur.

O seni ektiği günlerde de o kızla buluşuyordur.Zaten klasik yalanlar..Yok düğünümüz var bilmem ne :delphin:

Birdaha görüşmemeni tavsiye ederim .

yok önce bi buluşalım desin eksin onu ondan sonra defetsin bence sempatiksalakcinni

Bariz ki seninle dalga geçiyor işte.Bunu anlamamak imkansız bence :kahve:

Kimsenin duymasını neden istemiyor...Başka bir kız arkadaşı vardır da ondan saklamanı istiyordur.

O seni ektiği günlerde de o kızla buluşuyordur.Zaten klasik yalanlar..Yok düğünümüz var bilmem ne :delphin:

Birdaha görüşmemeni tavsiye ederim .

Haklısınız galiba..

Çocukta hiç çapkın tipi falan yoktu ama..

Benim de içime bir kurt düştü erkek bu belli mi olur

Dedektiflik olayına bir el atacağım buyrunnnnnnnnn

eğer ıspartada okuyorsan bana garip gelmedi çünkü kardeşim orada ünv okuyor ramazanda gittiğimde iftara 15 dk kala bütün şehir boşalıyor otobusler dolmuslar calısmıyor iftardan 1 saat sonra baslıyor seferler ben cok sasırmıstım ama dini bütün olarak uygulayan bir sehir okullarda böyle olmaması gerekiyor tabiki erkeklerden uzak durun fln saçma şeyler geldi bana belki hoslandıgın cocukta okulda böyle seyler yasak oldugundan duyulmasını istememiştir ama yinede en yakın arkadaslarına bile söylememni istemesi saçma

:D kusura bakmayın ben bir konuya takıldım bu açıklamanızdan o yüzden eklemek istedim gerçi bu konu dışı kaçıyor...bizde iç anadoluda yetiştik.. çok fazla karmaşık şehir değil bizim şehrimiz..eski Konya gibi değil mesela. bu eskiden haremlik seramlık meslesi çok eski insanların aşırı kaapalı insanların yapacağı bir şey bana göre..
bir genç kızımız okulu hakkında bilgi veriyor şimdi okul kuralları dışında bir uygulamadır ama şu açıdan bakarsak bu tamamen genç kızları korumak için bir uygulamadır.Belki bunu bilemeyiz. orada yaşamadık görmedik!!!
gençlere ne anlatıldı da gençler ne anladı bir de o var. hiç bir öğr. öğrencilerine erkeklerden uzak dur der. ne biçimde gördüler bakalım genç nesili de bu açıklamayı yaptılar. arkadaş olarak mı yapıldı yoksa başka türlü yaklaşımları mı gördüler! gerçi genç erkekleri çok kalabalıkta ne yapacakları belli olmaz ... kaydirigubbakcemile3

RAmazan ayında oruç tutan ne kadar çoksa bir o kadar da tutmayan vardır tabi... ıstanbul, Ankara yada karmaşık şehirler illerde böyle olması yadırgancık bir konu tabiki herkes oruç tutmuyor ama tutanlarada saygılıdır tutmayanlarada saygılıdır. hastası olabilir özrü olabilir tabiki burda oluyor tutmayanlara garip bakılıyor tabiki...
(burası sonuçta çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülke)... ilçe kalabalık değilse tabi iftar saatinde herkes evine gider...

Son düzenleme:
Arayıp sorsa bağırcam çağırcam da o da yok işin garip yanı! :uhm:

Herşey dünden bu yana anlattıklarım gibi bi değişiklik yok

Hem suçlu hem güçlü yha.. :kızgın:

Kendimi kaptırdığımdan falan değil ama yapılanları yediremiyorum!!!

Ramazan ayı olması nedeniyle tüm iç anadolu illeri böyledir... İstanbul, Ankara yada her türlü karışık insanın olduğu Turistik illerde böyle olması yadırgancık bir konu tabiki herkes oruç tutmuyor ama tutanlarada saygılıdır tutmayanlarada saygılıdır. hastası olabilir özrü olabilir tabiki buda oluyor tutmayanlara garip bakılıoy tutanların karşısında yemek ve içmekte ayıp karşılanıyor...(burası sonuçta çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülke)... ilçe kalabalık değilse tabi iftar saatinde herkes evine gider... Haremlik seramlık araam filan mı yapıyorlarda kızlar ayrı yerden erkekler ayrı yerden giriyor en makul açıklama bu...

gerçi genç nesil erkekleri çok kalabalıkta ne yapacakları belli olmaz ... kaydirigubbakcemile3

Şu ayrı kapılardan girme olayını neye dayanarak yaptıklarını bilmiyorum ama egitimle alakası olanlar bilirler gecen sene bakanlıktan müfettişler çeşitli illere denetim yapmak amacıyla gönderilmişti.bu müfettişlerden 30 kişi ıspartaya gelince de bizim okul da denetimden payını aldı..
Müfettiş geldi diye de değiştirme yapmadılar biz gene ayrı ayrı girmeye devam ettik..

Malesef inansanız da inanmasanız da burası böyle..
Neyse ben bunları bir kenara bırakıp eğer çocuk 3. kez buluşmak isterse ne yapabilirim diye sizin önerilerinizi almak istiyorum..
Saçma sapan davranıp aptal konumuna düşmek istemiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var
Şimdiden sağolun.. sositososito

son bir şans daha ver bence.olabilir işi çıkmıştır.

son bir şans daha ver bence.olabilir işi çıkmıştır.

artık istesem de veremem :D

o günden beri ne msj atıo ne de knusuor ilk adımı benden bekliyor olabilir ama ben bunu

gururuma yediremem inadıma hiç yediremem.. alsanaalsanasmile gelsin konuşsun duruma göre davrancam..

bu sekilde olmasını ben de istemiyorum.etek boylarımıza karısan yaslı hocalar mı arasınız kapıdan girerken haremlik selamlık mı ararsınız.. ne arasanız var.. Hatta ve hatta gecen sene sınıfın kızlarını toplayıp erkeklerden uzak durun diye öğüt verenler de hat safadaydı ama lise 2 olunca biraz agırlıgımızı koyduk ve bu baskılardan bi nebze olsun kurtulmaya çalışıyoruz..
bunun temel nedeni de okulun il merkezinde degil ilcede ve tasra bi bölg ede olmasından kaynaklanıyor.denetim olsa da ne kadar sıkı bilmiyorum.gecen sene müfettiş geldiğinde de aynı sekilde ayrı kapılardan girmiştik nedense bi uyarıda bulunulmadı :S:S

Cehalet okulda eğitimle giderilir.
Ama bu okulda öğrenciler tamamen cahil kalır.
T.C.de bir okulda erkekler tenefüste kızlarla dolaşamıyor mu?
Yönetim hepten yobazmış.

etek boylarından senin pekala haberin vardır . onu sana dememiştim okypete

ama konu sahibinin pek de haberinin olduğunu düşünmüyorum

o yaşlarda belden kıvrılarak eteklerin boyları ile oynanıyor, görmüş şahit olmuşsundurCADIARZU

hiç bir okulda öyle bi uygulama yapılamaz. kaç tane öğrencisi var hiç bir veli bu durumu görmedi mi? kaldi müfettişler bile ses çıkarmadı diyor. bu imkansız işte:umursamaz:

Bnce BİLİGİSİ OLMAYAN SİZSİNZ ! lise öğencısıym bnde bizde ii bılcek haliniz yok ben ızmırdeım buda serbest ama kayseri adana sıvas vb yerlerde arklarım var ben ordada okudum bir dönem etek boyları diz ustyse dsplin cezasydı ve daha bir çok sey sevgılı kız erk ilşkısı yakınlıgı knkalıgı asla olamazdı ! müfettş konusuna gelince biraz haber izlemenizde yarar var :) mufettşleri km yabıo mufettş tabıki o dusunce olur :) ayrıca arkadaşında yalan sölıcek hali yok elıne ne geçicek :delphin:

inan sorunundan çok buna takıldım. bu öğretmen okulu. ve haremlik selamlık var. nasıl bir dönemdeyiz inanamıyorum. bu olayı MEB'na haber vermek lazım. devlet okullarını ne hale getirdiler. inanılır gibi değil. acaip sinirlendim. bu günleride mi görecektik.

evet kötü bir dönemdeyiz belkide bu yüzden sıkı yönetim vardır okullarında
bizim burda bir kız meslek var maşallah hamile kalan kalana geçen sene 2 kız okulda intihar edince çevreden duyulmaya başlandı okul yönetimide ondan beri biraz daha yönetimi ele aldı (öğrencileri takip gibi) sonuç rezalet sırf zaman geçirmek adına evli bildikleri erkeklerle bile çıkanlar var(kızın ailesi haberdar edildi) şok oldum :bbo: kendi hayatlarıyla oynuyorlar
hele komşumun kızının(aynı okulda okuyor) anlattıklarını duyunca inanamadım zavallı nerdeyse okulu bırakacak o kadar iğrenmeye başlamıştı akannehir

bu gidişle kızlarımız akıllarını başına toplamazsa gerçekten eski günlere döneceğiz
OKUL SİZE YARAMADI HAYDE KIZLAR TARLAYA

canım sende okuyorsun aklını bu tür şeylerle doldurma ilk önce hep aklın derslerinde olsun gezip eğlen gençsin sana değer veren biri zamanla çıkar karşına zemuszemus

Bnce BİLİGİSİ OLMAYAN SİZSİNZ ! lise öğencısıym bnde bizde ii bılcek haliniz yok ben ızmırdeım buda serbest ama kayseri adana sıvas vb yerlerde arklarım var ben ordada okudum bir dönem etek boyları diz ustyse dsplin cezasydı ve daha bir çok sey sevgılı kız erk ilşkısı yakınlıgı knkalıgı asla olamazdı ! müfettş konusuna gelince biraz haber izlemenizde yarar var :) mufettşleri km yabıo mufettş tabıki o dusunce olur :) ayrıca arkadaşında yalan sölıcek hali yok elıne ne geçicek :delphin:

: ) yönetmelik öyle çünkü

çok komiksin , söylemeden geçemedim kusura bakma kaydirigubbakcemile3 :roflol:

bilgili(!) bayan :roflol:

Back
X