YETER!

crystalclear

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
2
11
3
Artık gerçekten yeter! Biliyorum bu konu kilitlenecek ama yine de düşüncemi buraya yazmak istiyorum.
Kadınların kendilerini bu kadar değersiz görmelerine dayanamıyorum. Okudukça sinirlerim zıplıyor.
Sana ne, derdin bu mu diyeceksiniz. Evet, derdim bu. Hemcinslerimi bu kadar, affedersiniz, ezik görmek beni çileden çıkarıyor. Bir kadını isterse sanalda aldatsın, isterse uzak mesafe ilişkisinde aldatsın, isterse hamilelikte aldatsın. ALDATMA ALDATMADIR, BUNUN AFFEDİLECEK HİÇBİR TARAFI YOK!
Ama ben bu forumda resmen gözünün önünde aldatsa bile, yine de eşini/sevgilisini affedebilecek kadınlar görüyorum.
Bunun daha beteri ne biliyor musunuz? Suçu kendisinde bulan mı dersin, ya da (gerçek) örnek veriyorum, hamile eşini aldatan adamları destekleyen kadınlar mı dersin. Evet, böyle hemcinslerim var, inanılmaz.
DÜNYA'DA ERKEK MI KALMADI LAN!!! DİYE BAĞIRASIM VAR!

Buna bir de şiddet görüp "düzelir mi? affetsem mi? yuvamı yıkmayayım, belki düzelir" diyenleri eklemek lazım. şiddet ve aldatma... bunun ötesi yok ama "sabret, düzelir." diye tavsiye veren hemcinslerimiz de var ne yazık ki.

+1
Birde surekli ezilen ve buna musade eden pasif kadinlar var ben de buna sinir oluyorum.

Son düzenleme:
Evet aldatma aldatmadır
Ama aldatma sonucu insanların nasıl davranacağına biz karar veremeyiz
Ülkemizde hala kadınlar pasifize edilmiş durumda
Gerçekten boşanmak bazı kadınlar için çözüm olamıyor
Ama çalışan,ekonomik özgürlüğü olan,yeni bir hayat kurabilecek imkanlara sahip olduğu halde taviz veren kadınlara ben de kızıyorum
Bazı kadınlara ise üzülüyorum
Ailesi ezmiş,çevresi ezmiş,kocası ezmiş geçmiş
Hayatta tek hedef bir aile kurmak olarak yetiştirilmiş,öyle görmüş ve bunun elinden gitmesi kişiliğine,varlığına büyük tehdit
Maalesef ülke gerçekleri
Değiştirmekten çok uzağız çoook

Evet, çok haklısınız. Aynı şey bunlar.
ŞİDDET, ŞİDDETTİR NOKTA!

Al benden de o kadar. Çok haklısın. Ben de kadınların kendilerini bu kadar değersizleştirmelerine çok kızıyorum. Sadece bu platformda değil etrafımızda da o kadar çok ki böyle kadınlar, erkeğin elinin kiridir diye bakıyorlar olaya. Bu işin erkeği kadını yok aldatan kişi zaten kaybetmeyi göze almıştır, ve kaybetmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…