Yeter!

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Kusura bakmayın sürekli konu açıyorum ama insan gibi oturup dertlesecegim kimsem yok.. Çok bunaldim. Benim yüzüm gülmeyecek sanırım. Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim bana düşman gibi davranıyor evde. Var mı erkek kardeşi böyle olan Allah aşkına? Ablası değilim düşmanıyım bıktım artık. Böyle davranması için zerre mantıklı sebebi yok. Ben lise yıllarında çok para harcamisim, ben okuyunca aileme yardım etmez mişim, ben çikarciymişım. Sürekli bana bu lafları ediyor sürekli. Evde normal davranamiyorum artık. Allah var kardeşlerim en iyisine sahip olsun, ailem herseyin en iyisine layık diye düşünurum. Neden tam olarak anlasilamiyorum neden ? Nişanlımin ailesine iyi davransam suç oldu nasıl davranayim düşman gibi mi ? Nisanlimla telefonda konuşmam suç oldu. Beni o kadar bunalttilar ki.. Ne yapayım akil verin.. Biri bana kötü davransa çok çok kafama takarim yine takiyorum kafa kalmadı bende o kadar düzensiz ki hayatım. .

Tam olarak olmasa da benim kardesim de oyle,surekli elestirir,ukaladir,hep muhalefettir ve egosu cok yuksektir.

Yasi kucukse kendini ispat etme cabasi olabilir,nazinin gececegini bildigi icin sizinle tartismaktan cekinmiyo,kirilabileceginizi dusunmuyo.

Tam olarak olmasa da benim kardesim de oyle,surekli elestirir,ukaladir,hep muhalefettir ve egosu cok yuksektir.

Yasi kucukse kendini ispat etme cabasi olabilir,nazinin gececegini bildigi icin sizinle tartismaktan cekinmiyo,kirilabileceginizi dusunmuyo.
Evet tam da öyle yapıyor ama benim psikoloji mi zerre düşünmüyor..Sürekli elestirilmek insanı yeni bir adımdan korkar hale getiriyor

Nisanlin ve ailesi ile konusurken utanmadan çekinmeden diğer odaya git sorarlarsada siz beni bunaltiyorsunuz ben sıkıldm bu durumdan diye acik acik soyle ama kavgasiz eger devam ederlerse odana çekil düşünen onlar olsun bu donemde cok yanls yaptiklari

Nişanlıdan ayrilmamis miydiniz
belki ayrılıp sonra hiçbir şey yokmuş gibi böyle devam etmeniz onları sinir ediyirdur
kardeşe de takilmayin
gençlik sancıları
zaman gelir hata yaptığını anlar

Bir de hayatım çok düzensiz demişsiniz
bu düzensizliği siz yaratiyorsunyz bence siz nasıl bir gelecek istediğinizi bilmiyorsunuz

benim erkek kardesim de oyledir.ben hep cok mantikli davranip sacma sapan bisiy dediginde sen isine bak ben hallediyorum cok istiyorsan gel sunu sunu yap diye durumu yonetmekte careyi buldum.ve ona tabiki ablaligimi sonuna kadar yapiyorum.susuyor sacmaladigini gorunce

Ne kadar doğru bir tavsiyedir bilmem ama erkek kardesinle hiç konusma muhatap olmaki laf söylicek bişey bulamasın. Açıkçası kardesim yok ama benden 9 yaş buyuk bir abim var o kadar zıttızki bişey alırım mesela gösteririm nasıl diye onun ne kadar iğrenç olduğunu anlatmak için ağzına geleni sayar ama ben çözümü buldum 1 yıldır hiç öyle muhatap olmuyorum o konusursa brnimle bi selam filan veriyorum o kadar çözümümü buldum kafamda rahat :KK66:

Ne kadar doğru bir tavsiyedir bilmem ama erkek kardesinle hiç konusma muhatap olmaki laf söylicek bişey bulamasın. Açıkçası kardesim yok ama benden 9 yaş buyuk bir abim var o kadar zıttızki bişey alırım mesela gösteririm nasıl diye onun ne kadar iğrenç olduğunu anlatmak için ağzına geleni sayar ama ben çözümü buldum 1 yıldır hiç öyle muhatap olmuyorum o konusursa brnimle bi selam filan veriyorum o kadar çözümümü buldum kafamda rahat :KK66:
Kardesim de aynı hazırlanıp giyinsem iğrenç olmuşsun sen çirkinsin bi kere gibi ifadeler kullanılabiliyor normalde olmam ama yaz tatilinde mecbur aynı evdeyiz

Evet tam da öyle yapıyor ama benim psikoloji mi zerre düşünmüyor..Sürekli elestirilmek insanı yeni bir adımdan korkar hale getiriyor

Ciddiye almayin hatta tamam deyip gecistirin,soylediklerinin sizi etkilemedigini fark edince uzerinize gelmeyi birakacak emin olun.

Kardes degil de kuzen,arkadas falan olsaydi baska ama kardes olunca akan sular duruyo iste.

Ciddiye almayin hatta tamam deyip gecistirin,soylediklerinin sizi etkilemedigini fark edince uzerinize gelmeyi birakacak emin olun.

Kardes degil de kuzen,arkadas falan olsaydi baska ama kardes olunca akan sular duruyo iste.
Oyle şeyler söylüyor ki cildiriyorum. Elimden gelse seni öldürecem gibi şeyler bile diyo

Back
X