• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrr

mvserd .!.:
9 aylik dogdu kanamasi vardi sezaryan oldu. Cocuk 1 ay kuvezde yatti 2 kg oldu verdiler.
Ben suan 7 ayimin icindeym 6 bck aylikken 670 gr di bebeisim ondn merk ettm alah yardmcn olsn oyle gorumcem olsa doverim

Onun yuzune bisey demez o gider bana patlar ya o niye oyle oturuyo niye oyle geyiniyo konusmasi nie oyle gulmesi niye oyle. Ya bn bizi ilgilendirmez dedigim zmn kavga basliyor ama su bir gercek.ne oturmayi ne konusmayi nede geyinmeyi biliyor. 70 kilo. Bir kiyafetler geyiyor ki yakismiyorda kayinbabam bi kere bize boyle geliceksen gelme dedi utanmaz iste utanmadi

Hayirlisi.olsun isallah zorunsuz bir sekilde dogurursun. Cnm bnm. Icime ata ata. Artik sinir hapi kullaniyorum artik dusun saol cnm. Sen bni dusunme ama bebisini dusun. Isallah. Hayirli bir evlat olur sana cnm. :)

Gorumcenizin kilosundan size ne. Giydikleri size göre yakismiyor ona. Belki sizin giydiklerinizi de o yakistirmiyo size.

Olabildigince uzak dur. manyak midir nedir cocuklari yaristirmak zaten kotu birsey bide o daha dogmamislari yaristiriyor. heralde kimsenin ondan iyi olmasini istemiyor. uzak durun onun yuzunden ailenizin huzurunu bozmayin

Beni ililendirmiyo zaten kardesi. Diyor. Yazdigimi iyi oku yrm yap tmm mi

Ben kimseyle yarismam. allah yukarda goruyor zalimin zulmu vatsa maslumun allahi var

Aslında bu duruma sevinmelisin.Çünkü özenilecek bir yaşatın var.Sendeki olana bir çok insan nimet gözüyle bakar.Dolayısıyla yapacağın tek şey ondan kaynaklı öfkeni asla başkasından hatta ondan bile çıkarma.O konuşur,konuştuğu başına iş açar ve tekrar konuşur ve tekrar iş açar... sen sakinliğini koruyacak ve ilm-i siyaset yapacaksın.Ona uymayacaksın.Aksinde kaybedersin.Onlar öz kızları ne yaparsa yapsın atamazlar satamazlar.yapman gereken yuvanın huzurunu bozacak her türlü polemiklerden uzak duracak ve sabredeceksin

Ben demiyorum esim diyor. Tmm mi yazdiklarimi oku oyle yorun yap

Kuma gibi davranma sebebiniz ne birbirinize ? ? Ayrıca madem hoşlanmıyor sun muhatap olmayada gerek yok

ne kadar çocukça davranıyorsunuz
o size git demiş siz ona demişsiniz
susun cevap vermeyin
kalkın gidin ne diye ugraşıp
sinirini huzurunu bozuyorsun
annesigile geldigi zaman sen gitme oraya
o gidince git
sana gelince kapıyı açma
çocugu banyo yapıyodum
duştaydım vs de atlat

Saol. Cnm. Mutlugumuz bizulmasin diye elimden geleni yaparim

Sikildim artik biz esimle cok severek evlendik kimse evlenmemizi istemefi ama evlendik birbirimizi cok seviyoruz bir zmnlar bni istemeysn kaynanamla oturuyorum simdi altli ustlu. Bna cok iyiler taki. Evli gorumcem gelene kadar esimde sevmiyor. Kardesini yikilacak yer ariyorlar diyo ama her geldiklerinde benimle tartisiyo. Evdeki herkes bir tuaf oluyo yeter artik baskalari yuzunden bn evimde huzursuz oluyorum sikildim bu durundan 2 gunde bir burda ortalik karistirip gidiyor. Kendi esinin akrabalariyla arasi bozuk gidecek yeri yok buraya geliyor. Bn hamile kaldim. Kendiside hamile kaldi 6 ay snra bnm. Oglum olucak senin ki kiz olur bn 5 kilo dogururum normal yolla sen sezaryan olursun. Tabiki tam tersi oldu bnm oglum onun kizi bnm oglum3.700kg kendisinin kizi 700gr. Dogdu 1 ay kuvezde yatti. Bn aciyorum kendisine bnm cok mutlu bir ailem var. Oglum 1.5yasinda. Mutluyuz ama o gelincee. offff off napicam bilmiyorum

üzüldüm durumunuza..
yalnız görümcenize de üzüldüm, çünkü zor durumda belli..
keşke kendi üzüntüsünü sizin sevincinizi bozarak gidermeye çalışmasa....

BENDE de aynı böle bi elti var ....
eşim rüyamda gördüm erkek olacak dediğinde ciddi ciddi rüyalar tersine çıkar demişti.....hiçbir kontrolumde aramayan kaynım cinsiyet öğreneceğim ay daha dr çıkmadan aramışlardı .... çok saçma değil mi ama bunu yapanlar var .... ilahi adalet işte sonuç avatarımdaki resim:KK70:
neyse ki 10 gün önce hayatımdan s..kt..r ettim ikisini de:KK71:
sende öle yap

Back
X