- 28 Ocak 2016
- 2
- 0
- 1
- Konu Sahibi nimbaranim
-
olmuyor işte bekara koca bosamak kolay ama aileler cocuk var nefes alamıyrumBurada böyle konuları okudukça evlilikten korkar oldum.
İnsan evleniyor diye benliğinden vazgeçmemeli bence yoksa nasıl mutlu olsun.
Evlilikten öncede böyle miydi yoksa sonra mı değişti?
Seni olduğun gibi seven biriyle ömrünü tamamlamalısın, hiçbir şey için geç değil.
olmuyor işte bekara koca bosamak kolay ama aileler cocuk var nefes alamıyrum
kusura bakma canım ama kocan baya eski kafalıkızlar evlendigine pişman olanlar buraya gelsin ben onlardanım cok bunaldım eşimden hiç birbirimize uygun degiliz o kadar kırdıkı beni o kadar kısıtladki benden istedigi eskilerin çilekeş evde duran kimseyle konusmayan kocası ne isterse o olan cıtını cıkarmayan o eski kadınlardan istiyor ama ben yapamıyorm ole biri olmak istemiyorum boguluyorum resmen nefes almakta güçlük cekiyorum hayatıma bakıyorumda sanki hiç birseye hakkım yok kendime özguven kalmadı sanki bu sehre bile yabancılastım arkadaslarımla gorusememe izin yok ailemle o istedigi surede istedigi vakitte kendi istedigini yapıyor bana gelince surat bes karıs zorlamalrımla bir yere göturur otururuz gezeriz sanki dunyanın lutfunu sunmus gibi davranır bazen o kadar bunalıyorumki beni ama en kötusude bana saygı duymuyor mesela en basiti bu sabah yengemle buluscatım bilerek saat 2 ye kadar uyudu kalktgındada hiç bişi sormadı gitti küçük cocugum var hayat bana zindan gibi anlatsam roman olur ....ama bundan sonra burda arkadas dost edınıp ne yasarsam paylasmak istiyorum
Canım evlilkten korkma mesela benle kocam kahve ve süt tozu gibi uyumlu ikiliyiz hep biraradayızBurada böyle konuları okudukça evlilikten korkar oldum.
İnsan evleniyor diye benliğinden vazgeçmemeli bence yoksa nasıl mutlu olsun.
Evlilikten öncede böyle miydi yoksa sonra mı değişti?
Seni olduğun gibi seven biriyle ömrünü tamamlamalısın, hiçbir şey için geç değil.
Peki evlenmeden önce hiç mi bu yönunu size hissettirmedi ?
Yoksa siz evlenınce nasılsa değişir diyerek mi evlendiniz?
Ben eşimle sevgiliyken nasılsa şimdide aynı hala benı kırmaktan korkan adam var karşımda.
Ya ben çok iyi gözlem yapıyorum. Ya sizin kocanız çok profesyonel.. Evlenmeden önce melekti evlenınce şeytan oldu..
Canım evlilkten korkma mesela benle kocam kahve ve süt tozu gibi uyumlu ikiliyiz hep biraradayız
Çok doğru benım kuzenımın eskı eşi onu sureklı hırpalıyormuş evlenınce düzelir falan dıye düşünmüş ama kimseye söylemedı bu gune kadar. Geçenlerde öğrendik ki kızı hergun dövüyomuş. Allahtan çoluk çocuk olmadan kurtardık.Birşey söyliyim mi, genelde kendilerini belli ediyorlar ama ya değişir diyorlar yada yaptıkları arızalar sevgi gösterisi diye algılanıyor.
Çok doğru benım kuzenımın eskı eşi onu sureklı hırpalıyormuş evlenınce düzelir falan dıye düşünmüş ama kimseye söylemedı bu gune kadar. Geçenlerde öğrendik ki kızı hergun dövüyomuş. Allahtan çoluk çocuk olmadan kurtardık.
Böyle algılamaya devam ederlerse , 1 yılda çocuğu yaparlarsa, Sonrada böyle sorunlar ortaya çıkar ve o çocuklar ana baba ayrı yaşar giderler.
Ne zaman akıllanıcaz Allah bilir.
Allah yardımcıları olsun. Allah akıl fikir versin. Bir kere dayak yıyosun ve boşanıyosun. Ondan sonrakı evliliğinde çok dikkat etmen lazım ama dayak arsızı olmuş artık o kadın.Benim de kuzenim daha flört aşamasında kız arkadaşını dövmüş. Dayaklar neticesinde bir de bebek düşürmüş. Kız bunu düzeltirim diye evlendi ve hala dayak yiyor, hamileyken bile. Üstelik kız dediysem evlenmiş boşanmış küçük bir oğlu olan bir bayandı ve ilk evliliği dayak yüzünden bitmiş!
Mesela onu giyme bunu giyme diyorlar "bana değer veriyor" oluyor. Dışarı çıkarmıyor "başkalarından sakınıyor" oluyor. Bu sinyaller hep geliyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?