- 24 Haziran 2011
- 23.590
- 49.282
- 798
- Konu Sahibi nimbaranim
-
Allah yardımcıları olsun. Allah akıl fikir versin. Bir kere dayak yıyosun ve boşanıyosun. Ondan sonrakı evliliğinde çok dikkat etmen lazım ama dayak arsızı olmuş artık o kadın.
Ben heralde çok uysal olduğumdan kocam ne şimdi ne sevgiliyken şunu yapma bunu yapma demedı. Benım aklım yokmu arkadaşım naparsam yaparım derim zaten yöneltmeye kalksa.
Eşim sadece benım kapanmamı ıstedı bende karşı olmadığım için sazan gibi atladım zaten :)
Ordakı sorun da ne biliyomusun. Kişi kendı nasılsa karşısındakınıde öyle bilirmiş..Evet yani insan düşünür benim aklım yok mu? Hem sorarlar aklı olmayan nasıl davranacağını akıl edemeyen bir kadınla neden evleniyorsun diye. Benim eşim de evlenmeden önce ufak tefek kıskançlıkları vardı ama kaldırılabilir seviyedeydi. Evlenince o da kalmadı çünkü artık tanıyor beni. Nerede nasıl hareket edileceğini bildiğimin de farkında. Böylece kıskanması için sebepte kalmadı. Ama böyle evli eşlerini evden çıkarmıyorlar falan yani nesini gördün, erkeklere laf mı attı, yanlış ortamlara mı girdi nedir yani amacın ne?
Ordakı sorun da ne biliyomusun. Kişi kendı nasılsa karşısındakınıde öyle bilirmiş..
Demekki kocaları dışarda kadınlara kötü gözle bakıp , laf atıyor.
Inşallah canım doğru zaman doğru yer doğru insan gelir seni bulurNe güzel Allah daim etsin:)
Banada nasip olur inşallah evlilikten korkmycağım biri :)
Mutluluklar
Kızcağız zaten buraya evliligi iyi olanlar yazsın dememiş kötü olanlardan yazmalarını istemiş bekarlarda korkuyorsa okumasın direk çıksın millet destek yerine köstek oluyor biri benimki çok iyi demiş,biri bekarlarımızı korkutmayalım demiş vs vsSizinki evlilik değil kölelik.
İki ayrı kavramı birbirine karıştırıp da bekarları korkutmayalım.
olmuyor işte bekara koca bosamak kolay ama aileler cocuk var nefes alamıyrum
Herkes evlilik terapistini tavsiye ediyor sanki okadar kolay mis gibi :/ 1 saatlik seansa 350 lira böyle hoduk bi koca verir mi ? Bayan çalışmıyor ise maddiyet aman aman çok iyi değilse o dediğiniz terapist işi askıda kalıyor .. Çünkü bence gerçekten çok pahalı . amaçları evlilik kurtarmak mi soygun mu yahu 1 saate 350 lira nedir el insafSize tavsiyem öncelikle bir evlilik terapistine gidin. İlişkinizi düzeltebilecek her yolu deneyin çünkü Allah bağışlasın bir evladınız var ve yuva yıkmak kolay değil. Ama baktınız olmuyor; bu şekilde devam etmeniz de mantığa uygun değil. Böyle bir adamla ne, ne kadar düzelir bilemiyorum yani. İşiniz zor. Allah yardımcınız olsun...
Siz özel bir kuruluşa sormuşsunuz sanırım. Devlet hastahanelerinde de psikologlar var. Ve çoğu psikoloğun evlilik terapisti sertifikası oluyor. Arayıp sorabilirsiniz.Herkes evlilik terapistini tavsiye ediyor sanki okadar kolay mis gibi :/ 1 saatlik seansa 350 lira böyle hoduk bi koca verir mi ? Bayan çalışmıyor ise maddiyet aman aman çok iyi değilse o dediğiniz terapist işi askıda kalıyor .. Çünkü bence gerçekten çok pahalı . amaçları evlilik kurtarmak mi soygun mu yahu 1 saate 350 lira nedir el insaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?