Yeterrrrrrrrrrrrr!

Evdeki son demlerin.. kırma annenin kalbini. Varsın desin temizlik yap söylensin.. her anne söylenir. Tamam de geç..
Evlendikten sonra verdiğin cevaplar aklına gelir çok pişmab olursun.. bu yüzden boşver annen desin sen dinle :)
Evlendikten sonra ahh anneemm.. diyeceksin

Onu dicem bilyorum zaten ailemden ayrılmak çok koyuyo.psikolojm iyi değl elimden geleni de yapıyorum ama hiçbşey begenmiyor yine söyleniyor.Anlayamıyorum.

Belki annen de sen gideceksin diye uzuluyordur acisini senden cikariyordur. Annenin elinde degil bu kadar temizlik yapmak.
Obsesif kompulsif temizlik takintisi var. Birazda mukemmelliyetci galiba. Annen yardim almayi dusundu mu hic ?

Onu dicem bilyorum zaten ailemden ayrılmak çok koyuyo.psikolojm iyi değl elimden geleni de yapıyorum ama hiçbşey begenmiyor yine söyleniyor.Anlayamıyorum.

İnan çok normal genelde anneler öyle..
Benimde öyleydi istediği olana kadar söylenirdi :)) Evlendikten sonra keşke hemen kalkıp yapsaydım diyorum.
Çok şükür söylenen de olsa bir annemiz var..
Ne demek istediğimi şimdi değil 2 ay sonra o evden çıktıktan sonra anlayacaksınız..

Hem şöyle düşün elin oğluna bir bakıma ömür boyu hizmet edeceksin bir annemize yardım etmişiz çok mu :)

Belki annen de sen gideceksin diye uzuluyordur acisini senden cikariyordur. Annenin elinde degil bu kadar temizlik yapmak.
Obsesif kompulsif temizlik takintisi var. Birazda mukemmelliyetci galiba. Annen yardim almayi dusundu mu hic ?
Gitti psikiyatriye yapma etme cık gez dolaş dedi doktor.Hepsi uçtu hala işe devam.madalya vercekler ya.

Ediyorum ya zaten ama begenmiyor o zaman neden yapıyorum?Ben de insanımo kadar çok söyleniyo yerin dibine sokuyo ki evlenince yapamazsın edemezsin diye.çarpıntı baslıyo bende de sinirden

Ediyorum ya zaten ama begenmiyor o zaman neden yapıyorum?Ben de insanımo kadar çok söyleniyo yerin dibine sokuyo ki evlenince yapamazsın edemezsin diye.çarpıntı baslıyo bende de sinirden

Ah be canım anlamiyorsun.. kaç yasindasin?
Desin öyle ne olmuş.. bizde çok duyduk annemizden o lafları..
Aç kalıcaksiniz? Arkamdan laf getirteceksiniz vb.
Gecen misafir agirladim yaptiklarimi saydim.. gurur duydu benimle :)

27 yasimi doldurucam hala her gun beni arar yarim saat telefonda ögütler akillar verir.. tamam diyorum geciyorum yeterki onun kalbi kirilmasin..

Orası annenin evi
Nasıl istiyorsa öyle yapsın
Her gün yer silinir mi demişsin ben günlük iki kere siliyorum
Sende evlenince silmez pasaklı gezersin
Kadını darlama

Aynı annem gibi , benim annemde aşırı titizdi hala da begendiremem yaptığım şeyleri.

Ben gidince kardeşime söylenicek mi acaba?
Sanmam:) canını sıkma aslında aileler büyük çocuklarına daha düşkün oluyorlar gerçekten. Tecrübeyle sabit ama küçüğe kiyamiyolar 30 yaşına da gelse ama o küçük oluyor:) bu yonden şanslıyım evlendkten sonra anlarsin onların gözünde ne kadar kıymetli olduğunu

:)) görcez bakalım ama gerçekten evlilik psikolojisi cok farklı bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…