Kirli değil yıkansında tertemiz götürim diye 2-3 sal. 1 kez takmısımdırKirli giysilerin dolabın içinde işi ne?
Uzak bi yerde mi yaşayacaksın?Aynen aynı şeyleri diyor banada.Hayır ben ailemden hiç ayrılmadım zaten içimde onun psikolojisini de yasıyorum karmakarısıgım.Sabır diliyorum kalbim sıkışıyor artık
Onu dicem bilyorum zaten ailemden ayrılmak çok koyuyo.psikolojm iyi değl elimden geleni de yapıyorum ama hiçbşey begenmiyor yine söyleniyor.Anlayamıyorum.Evdeki son demlerin.. kırma annenin kalbini. Varsın desin temizlik yap söylensin.. her anne söylenir. Tamam de geç..
Evlendikten sonra verdiğin cevaplar aklına gelir çok pişmab olursun.. bu yüzden boşver annen desin sen dinle :)
Evlendikten sonra ahh anneemm.. diyeceksin
Hayır 40 dk falan aramızUzak bi yerde mi yaşayacaksın?
Onu dicem bilyorum zaten ailemden ayrılmak çok koyuyo.psikolojm iyi değl elimden geleni de yapıyorum ama hiçbşey begenmiyor yine söyleniyor.Anlayamıyorum.
Gitti psikiyatriye yapma etme cık gez dolaş dedi doktor.Hepsi uçtu hala işe devam.madalya vercekler ya.Belki annen de sen gideceksin diye uzuluyordur acisini senden cikariyordur. Annenin elinde degil bu kadar temizlik yapmak.
Obsesif kompulsif temizlik takintisi var. Birazda mukemmelliyetci galiba. Annen yardim almayi dusundu mu hic ?
Ediyorum ya zaten ama begenmiyor o zaman neden yapıyorum?Ben de insanımo kadar çok söyleniyo yerin dibine sokuyo ki evlenince yapamazsın edemezsin diye.çarpıntı baslıyo bende de sinirdenİnan çok normal genelde anneler öyle..
Benimde öyleydi istediği olana kadar söylenirdi :)) Evlendikten sonra keşke hemen kalkıp yapsaydım diyorum.
Çok şükür söylenen de olsa bir annemiz var..
Ne demek istediğimi şimdi değil 2 ay sonra o evden çıktıktan sonra anlayacaksınız..
Hem şöyle düşün elin oğluna bir bakıma ömür boyu hizmet edeceksin bir annemize yardım etmişiz çok mu :)
Ediyorum ya zaten ama begenmiyor o zaman neden yapıyorum?Ben de insanımo kadar çok söyleniyo yerin dibine sokuyo ki evlenince yapamazsın edemezsin diye.çarpıntı baslıyo bende de sinirden
Ben gidince kardeşime söylenicek mi acaba?Büyükler her zaman göze batar ( 25 yasinda evin minik ördeği ) :)))))
Aynı annem gibi , benim annemde aşırı titizdi hala da begendiremem yaptığım şeyleri.Annemin titizliginden bıktım artık.Her gün yer siler hergün banyo wc yıkar...Tamam yıkanır!!! Ama artık bezdirdi...Bugün dolabımı düzenledim bazı şeyler kirliydi mayısda düğün var yıkansın diye çamasırlıga attım.Buraya yığmayı biliyosun anca sen yarına (nişanlımla görüşcem) hazırlan.Anca süslen anca gez (nişanlımla haftada 1 görüşüyorum) hiçbişey yapmıyosun diyo hergün makineyi ben boşaltıp ben diziyorum hiçbişeyi begenmiyo mutfağa geçiyo söyleniyo yapamıyosun edemiyosun senden bişey olmaz ya bıktım artık bıktım 3 gündür burnumdan geliyo herşey yapıyorum yapmadı oluyo.16 yasında kız kardeşim var sömestda hergün nette dizi izliyo öğlen 2de 3 de kalkıyo yataktan ona bişey diyen yok......... ben neden ne yapsam göze batıyorum? Benım söylemem mi lazım hergün yer siliyoz işte diyo.daraldım gerçekten...
evi 2 kere silmeyen pasaklımı oluyorOrası annenin evi
Nasıl istiyorsa öyle yapsın
Her gün yer silinir mi demişsin ben günlük iki kere siliyorum
Sende evlenince silmez pasaklı gezersin
Kadını darlama
Tüm anneler aynı demekki:)))Aynı annem gibi , benim annemde aşırı titizdi hala da begendiremem yaptığım şeyleri.
Sanmam:) canını sıkma aslında aileler büyük çocuklarına daha düşkün oluyorlar gerçekten. Tecrübeyle sabit ama küçüğe kiyamiyolar 30 yaşına da gelse ama o küçük oluyor:) bu yonden şanslıyım evlendkten sonra anlarsin onların gözünde ne kadar kıymetli olduğunuBen gidince kardeşime söylenicek mi acaba?
:)) görcez bakalım ama gerçekten evlilik psikolojisi cok farklı bişeymişSanmam:) canını sıkma aslında aileler büyük çocuklarına daha düşkün oluyorlar gerçekten. Tecrübeyle sabit ama küçüğe kiyamiyolar 30 yaşına da gelse ama o küçük oluyor:) bu yonden şanslıyım evlendkten sonra anlarsin onların gözünde ne kadar kıymetli olduğunu
Annenin hastalıklı olmadığı gibi oda olmuyor evetevi 2 kere silmeyen pasaklımı oluyor
Anneme psikolog bile aşırı temizlik hastasısın dedi..Bence bi siz de gidin.Annenin hastalıklı olmadığı gibi oda olmuyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?