Kaldıramıyorsan konu açmamalısın .Anneme psikolog bile aşırı temizlik hastasısın dedi..Bence bi siz de gidin.
Kaldıramamak ne alaka öneri de bulundumKaldıramıyorsan konu açmamalısın .
Nereye gidip gitmeyeceğimi öğretecek olan sen değilsin çünkü
Her temizliği seven sorunlu mu sizin için ?Kaldıramamak ne alaka öneri de bulundum
Gelişimini tamamlayamamış ve herkese sorunlu yaftası yapıştırıp kendi farkında olmadan hayat süren insanlar evlenmemeli belki de ..Makûl yorumlara bile verdiğiniz ters cevaplara bakılırsa anneniz sinir olmakta haklı gibi geldi.
Siz evinize en ufak şalı bile tertemiz götürmek istiyorsunuz , 1 kere takılan şal kirlenir mi hemen? Anneniz de kendi evini temiz tutmak istiyor işte aynı sizin tertemiz götürme isteğiniz gibi.Düğün stresiyle annenizle uğraşmayın.Kirli değil yıkansında tertemiz götürim diye 2-3 sal. 1 kez takmısımdır
Asabiyet mi:) gayet sakinim. Size göre hergün yer silmeyen pasaklı oluyormuş ya... neyse sizinle laf yarıştırcak değilim herkes kendine baksın.İyi aksamlar.Gelişimini tamamlayamamış ve herkese sorunlu yaftası yapıştırıp kendi farkında olmadan hayat süren insanlar evlenmemeli belki de ..
Kadın temizliği seviyor ve annesi ona göre sorunlu .
Burada ki insanları bile dövecek asabiyetteyse anne ne haldedir kim bilir
Bende çok özlüyorum. Hatta bazen hiç evlenmeseydim hep evin deli kızı olarak kalsaydım diyorum..Bizde öyleydik
O günleri özlüyorum
Bende çok özlüyorum. Hatta bazen hiç evlenmeseydim hep evin deli kızı olarak kalsaydım diyorum..
Yığılı kirli çamaşırlarHer gün yerleri silmek anormallik mi ? 10 dk almaz tüm evi silmek. Anneniz evinin temiz ve düzenli olmasını istiyor normal olarak. Siz de biraz dağınık ve umursamaz gibi geldiniz bana. Yani size göre dağınıklık olmayan bazı şeyler annenize çok abes geliyor olabilir. Çamaşır makinesinin onunde yığılı kirli camasirlar gerçekten hoş değil ayrıca.
Hayır gereğinden fazla yoruyor kendini.Kafasında kuruyormuş sabah şunu yapcam bunu yapcam.Silmeden bişeyleri yapmadan rahat duramıyor.Bide taşınma olayları falan sözkonusu o yüzden gergin.Keşke kendini bu kadar yıpratmasa...Ben biraz rahat olup ilk önce sağlıgını düşünsün gezsin dolaşsın istiyorum sürekli iş normal değil.Obsesif davranışlar gösteriyor sanırım üzüldüğü sıkıntı duyduuğu meseleler var. Babanızla mı ya da onun ailesiyle mi problemli ya da yaşadı. Veya kendi ailesinde yaşadığı problemlerden öyle olmuş olabilir. Çok aşırı gibi görünmüyor ama yine de normal gibi degil. Bir de evde boş oturmayı sevmeyen kişiler olur yapı gereği sabah gözünü açtıyla başlar gece halsiz düşene kadar ayaktadır o tarz bir yapıya da sahip olabilir.
Evet özlicem:)Başlığı görünce çok kötü bişey oldu sandım, evlenince bu günleri çok özlersiniz gibi klişe bişey söylemek zorundayım.
Amin:)))) bi anlık sinirdi valla geçti suanKardesim sende yeteeeerrr diyecek zamani bulmussun "dugune iki ay kala" sakin ol kadincagizda stresli kiz gelin edecek bu kadar yeter diyecek bisey yok bizdede temizlik kavgasi tartismasi olurdu Allah buyuk dert vermesin annelerimizide basimizdan eksik etmesin Rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?