Bu kucağa alıştırmayayım olayı doğru değil bence. Bebeğin huzur bulacağı tek yer kucağınız, güvenli bağlanma için de çok gerekli. Niye bundan mahrum bırakıyorsunuz ki bebeğinizi? Bikaç ay içinde bağımsızlığını ilan edecek zaten, pıtı pıtı gezmek isteyecek. Kucağa en ihtiyacı olduğu zamanda kokunuzu ararken yazık değil mi yavruya?Hayırlı akşamlar. Hanımlar 6 aylık bebeğim ben ve babası bakarken çoğu zaman ağlıyor. Normalde çok sütüm vardı ama kanser şüphem vardı biyopsi vs derken doktor doktor gezerken üzüntüden sütüm kesildi o konuda da kendimi hep yarım hissediyorum çünkü kzıım hep emmek istedi emziemedim. Bu yüzden dir herhalde kayınvalidem görümceme ezmirtmek istedi bu yüzden bakamıyormuyum acaba diye düşünmeye başladım birde köye gelip kayınvalidem ve kayınpeder im bakınca hiç ağlamıyor. Onlar kucaklaırndan indirmiyor bu yüzden mi acaba diyorum ama kucağa alıştırmak istemiyorum o yüzden ben almıyorum yerde oyun oynuyorum ama hep ağlıyor bende. Tabiki onlar dedesi ve bahanesi ama neden omlardauken ağlamıyor köye gelince kızım beni unutuyor çok üzülüyorum evimizdeyken hep ağlıyor burda hep uyuyup uslu duruyor
Alışsa ne olacak kucağınıza. Sanki düşman birakın alışsınHayırlı akşamlar. Hanımlar 6 aylık bebeğim ben ve babası bakarken çoğu zaman ağlıyor. Normalde çok sütüm vardı ama kanser şüphem vardı biyopsi vs derken doktor doktor gezerken üzüntüden sütüm kesildi o konuda da kendimi hep yarım hissediyorum çünkü kzıım hep emmek istedi emziemedim. Bu yüzden dir herhalde kayınvalidem görümceme ezmirtmek istedi bu yüzden bakamıyormuyum acaba diye düşünmeye başladım birde köye gelip kayınvalidem ve kayınpeder im bakınca hiç ağlamıyor. Onlar kucaklaırndan indirmiyor bu yüzden mi acaba diyorum ama kucağa alıştırmak istemiyorum o yüzden ben almıyorum yerde oyun oynuyorum ama hep ağlıyor bende. Tabiki onlar dedesi ve bahanesi ama neden omlardauken ağlamıyor köye gelince kızım beni unutuyor çok üzülüyorum evimizdeyken hep ağlıyor burda hep uyuyup uslu duruyor
Neden kucağina alişdirmak istemiyorsun? Anliyorum çocuk hep kucak ister ama anne kollari hep daha guvenli ve sicakdir ağlasa da. Belki tutarken rahat tutamiyorsun. Dogru tutulma şeklini oğren kucağinda sakla. Zaten en fazla 1 sene kucakda kalirlar sonra ayaklari yer gordu mu kucakdan hep inmek isterler. O yuzden ağlasa da daha rahat olacaği şeklinde tutun. Caninizi da sıkmayin doğuşdan anne olmazki insan. Zamanla alişir oğrenir. Yetersizlikle hiiiç alakasi yok. Kasmayin kendiniziHayırlı akşamlar. Hanımlar 6 aylık bebeğim ben ve babası bakarken çoğu zaman ağlıyor. Normalde çok sütüm vardı ama kanser şüphem vardı biyopsi vs derken doktor doktor gezerken üzüntüden sütüm kesildi o konuda da kendimi hep yarım hissediyorum çünkü kzıım hep emmek istedi emziemedim. Bu yüzden dir herhalde kayınvalidem görümceme ezmirtmek istedi bu yüzden bakamıyormuyum acaba diye düşünmeye başladım birde köye gelip kayınvalidem ve kayınpeder im bakınca hiç ağlamıyor. Onlar kucaklaırndan indirmiyor bu yüzden mi acaba diyorum ama kucağa alıştırmak istemiyorum o yüzden ben almıyorum yerde oyun oynuyorum ama hep ağlıyor bende. Tabiki onlar dedesi ve bahanesi ama neden omlardauken ağlamıyor köye gelince kızım beni unutuyor çok üzülüyorum evimizdeyken hep ağlıyor burda hep uyuyup uslu duruyor
Yaa çok tatlısınız:) inanın bu omrunuzce böyle olucak , kucukta olsa buyukte olsa eziyetleri hep bize :) kızımda öyleydi hala öyle evde bana hayatı sorgulatirken dışarıda melek gibi :) babanede dede duruyorsa bırakın baksınlar üzülmeyin sizde rahat edin biraz zamanla düzelir ağlama krizleri ,emzirenediginiz içinde vicdan azabı çekmekten vazgeçin ciddi bir şüpheyle karşı karşıya kalmışsınız geçmiş olsun,9 ay karninizda tasidiniz aynı bedendeydiniz emzirsenizde emzirmesenizde siz onun annesiniz bakamaz olurmusunuz sknti yaomayin böyle seyleriHayırlı akşamlar. Hanımlar 6 aylık bebeğim ben ve babası bakarken çoğu zaman ağlıyor. Normalde çok sütüm vardı ama kanser şüphem vardı biyopsi vs derken doktor doktor gezerken üzüntüden sütüm kesildi o konuda da kendimi hep yarım hissediyorum çünkü kzıım hep emmek istedi emziemedim. Bu yüzden dir herhalde kayınvalidem görümceme ezmirtmek istedi bu yüzden bakamıyormuyum acaba diye düşünmeye başladım birde köye gelip kayınvalidem ve kayınpeder im bakınca hiç ağlamıyor. Onlar kucaklaırndan indirmiyor bu yüzden mi acaba diyorum ama kucağa alıştırmak istemiyorum o yüzden ben almıyorum yerde oyun oynuyorum ama hep ağlıyor bende. Tabiki onlar dedesi ve bahanesi ama neden omlardauken ağlamıyor köye gelince kızım beni unutuyor çok üzülüyorum evimizdeyken hep ağlıyor burda hep uyuyup uslu duruyor
Çok haklısınız ama benim koltuk altlarım da çok ciddi şekilde kitleler de büyüme oldu bu da inanın çok fazla canımı yakıyor bundan dolayı kanser şüphesi duyuldu bende bu yüzden canımın acısına kucağıma çok alıştırmak istemiyorum yoksa bende bilirim kucaktan insirmemeyi. Kaç düşükten sonra kucağıma alabildimhiç siz 15 yaşında bebekken kucağa alışmış diye hala kucak isteyen birini gördünüz mü? Kucağa alışma falan yok. O bebeğin yeri zaten kucak. 8 9 aydan sonra siz isteseniz bile kucağınızda tutamazsınız niye hem çocuğa hem kendinize eziyet ediyorsunuz? Bebeğiniz emsin veya emmesin sizin kokunuzu sıcaklığınızı istiyor. Bol bol alın kucağınıza, mamayı bile kucakta ten teması ile verin.
Sling kullanmayı denediniz mi?Çok haklısınız ama benim koltuk altlarım da çok ciddi şekilde kitleler de büyüme oldu bu da inanın çok fazla canımı yakıyor bundan dolayı kanser şüphesi duyuldu bende bu yüzden canımın acısına kucağıma çok alıştırmak istemiyorum yoksa bende bilirim kucaktan insirmemeyi. Kaç düşükten sonra kucağıma alabildim
Bir süre onu kullandık baya sevmişti artık onu daSling kullanmayı denediniz mi?
Sling kullanmayı denediniz mi?
Sakin oyle hissetme zor süreçlerden geçmişsin onemli olan emzirmek degil sonucta boyle olmasini sen istemedin asla kendini suçlamaHayırlı akşamlar. Hanımlar 6 aylık bebeğim ben ve babası bakarken çoğu zaman ağlıyor. Normalde çok sütüm vardı ama kanser şüphem vardı biyopsi vs derken doktor doktor gezerken üzüntüden sütüm kesildi o konuda da kendimi hep yarım hissediyorum çünkü kzıım hep emmek istedi emziemedim. Bu yüzden dir herhalde kayınvalidem görümceme ezmirtmek istedi bu yüzden bakamıyormuyum acaba diye düşünmeye başladım birde köye gelip kayınvalidem ve kayınpeder im bakınca hiç ağlamıyor. Onlar kucaklaırndan indirmiyor bu yüzden mi acaba diyorum ama kucağa alıştırmak istemiyorum o yüzden ben almıyorum yerde oyun oynuyorum ama hep ağlıyor bende. Tabiki onlar dedesi ve bahanesi ama neden omlardauken ağlamıyor köye gelince kızım beni unutuyor çok üzülüyorum evimizdeyken hep ağlıyor burda hep uyuyup uslu duruyor
Az once bu ayrıntıyı bilmeden yorum yaptım özür dilerim sizin durum farklıymış cok cok gecmis olsunÇok haklısınız ama benim koltuk altlarım da çok ciddi şekilde kitleler de büyüme oldu bu da inanın çok fazla canımı yakıyor bundan dolayı kanser şüphesi duyuldu bende bu yüzden canımın acısına kucağıma çok alıştırmak istemiyorum yoksa bende bilirim kucaktan insirmemeyi. Kaç düşükten sonra kucağıma alabildim
Neden kucağa alismasin? Bir daha mi bebek olacakHayırlı akşamlar. Hanımlar 6 aylık bebeğim ben ve babası bakarken çoğu zaman ağlıyor. Normalde çok sütüm vardı ama kanser şüphem vardı biyopsi vs derken doktor doktor gezerken üzüntüden sütüm kesildi o konuda da kendimi hep yarım hissediyorum çünkü kzıım hep emmek istedi emziemedim. Bu yüzden dir herhalde kayınvalidem görümceme ezmirtmek istedi bu yüzden bakamıyormuyum acaba diye düşünmeye başladım birde köye gelip kayınvalidem ve kayınpeder im bakınca hiç ağlamıyor. Onlar kucaklaırndan indirmiyor bu yüzden mi acaba diyorum ama kucağa alıştırmak istemiyorum o yüzden ben almıyorum yerde oyun oynuyorum ama hep ağlıyor bende. Tabiki onlar dedesi ve bahanesi ama neden omlardauken ağlamıyor köye gelince kızım beni unutuyor çok üzülüyorum evimizdeyken hep ağlıyor burda hep uyuyup uslu duruyor
Şimdi okudum yorumunuzu o zaman iş başka tabi....Çok haklısınız ama benim koltuk altlarım da çok ciddi şekilde kitleler de büyüme oldu bu da inanın çok fazla canımı yakıyor bundan dolayı kanser şüphesi duyuldu bende bu yüzden canımın acısına kucağıma çok alıştırmak istemiyorum yoksa bende bilirim kucaktan insirmemeyi. Kaç düşükten sonra kucağıma alabildim
Ben 5. Aya kadar dolu dolu emzirebildim çok şükür bu yüzden düşünmemÇok geçmiş olsun öncelikle
Allah şifalar versin
Süt anne bulmayı düşünmez miydiniz ?
Bebeklerde anne sütü önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?