Buna kesinlikle sen izin veriyorsun bence. Büyük ihtimalle aman kalp kırmayım aman yanlış anlamasın diye ses çıkaramıyorsun ama çok yanlış. Öncelikle kendine güven sen Türkiye geneli bir sınav sonucunda bu göreve layık görüldün. Tabiki her atanan mükemmel öğretmen değildir ama iyi olup olmadığını dış kapının dış mandalına sormak yerine öğrencilerindeki değişimlere bakarak anlayabilirsin.Öncelikle hepinize merhabalar. Canımı sıkan bir konuyu sizlerler de paylaşmak istedim. Çünkü bir şekilde paylaşım yaptıkça, canımı sıkan konuyu konuştukça rahatlamış hissediyorum.
Ben yaklaşık 1,5 yıldir mat. öğretmeniyim. Henüz adaylığım bile kalkmadı. Öğretmenliği severek yapıyorum. Ama bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum. Bunun nedeni ise en alakasız insanların bile kendinde beni elestirebilme, küçümseme izni bulabilmesi. Bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben okumuşum çabamla emegimle bir yerlere gelmişim ama insanlar bana saygı göstermiyorlarmis gibi geliyor. Acaba bu izni onlara ben mi veriyorum. Mat sınavına girdim üni öğrencisi benden yüksek aldı diye bana sen nasıl öğretmen oldun mualemesi yapıldı. Bazen diyorum bunları unutmus olabilirim bazen de acaba gerçekten ben yetersiz miyim diyorum. Sonuçta bu kapasite ve beynimle geldim bu zamana kadar. Epey uzun yazdım ama okuyup düşüncelerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden
Bu ulkede dokotorlar dizisi isleyenler doktor,kurtlar vadisi izleyenler istihbarat,arka sokaklar izleyenlerde polis saniyor kendilerini.Bir ara deli yurek adinda bir dizi vardi hafizam beni yamultmuyorsa.Sirf o dizi yuzunden yazin catir catir sicaginda karizma gorunmek icin palto giyen erkekler peydah olmustu :).Simdi bu insanlar sana konusmus cok mu.Hic umursama derim ben.Kim kulaktan dolma bir sey duysa hemen o konu ile alakali doktora yapmis gibi ahkam kesiyor bu ulkede.Seni elestirmisler cok mu :) Zaten durum seninle alakali da degil bu bizim kronik rahatsizligimiz ulkecek :)Öncelikle hepinize merhabalar. Canımı sıkan bir konuyu sizlerler de paylaşmak istedim. Çünkü bir şekilde paylaşım yaptıkça, canımı sıkan konuyu konuştukça rahatlamış hissediyorum.
Ben yaklaşık 1,5 yıldir mat. öğretmeniyim. Henüz adaylığım bile kalkmadı. Öğretmenliği severek yapıyorum. Ama bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum. Bunun nedeni ise en alakasız insanların bile kendinde beni elestirebilme, küçümseme izni bulabilmesi. Bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben okumuşum çabamla emegimle bir yerlere gelmişim ama insanlar bana saygı göstermiyorlarmis gibi geliyor. Acaba bu izni onlara ben mi veriyorum. Mat sınavına girdim üni öğrencisi benden yüksek aldı diye bana sen nasıl öğretmen oldun mualemesi yapıldı. Bazen diyorum bunları unutmus olabilirim bazen de acaba gerçekten ben yetersiz miyim diyorum. Sonuçta bu kapasite ve beynimle geldim bu zamana kadar. Epey uzun yazdım ama okuyup düşüncelerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden
İnsan yeri geliyo bildiği en basit bir şeyi bile unutabiliyor neden öyle düşünüyorsunuz ki bırakın kim ne derse desin kim ne muamele yaparsa yapsın bi laf var Hatice ye değil neticeye bakıcaksınÖncelikle hepinize merhabalar. Canımı sıkan bir konuyu sizlerler de paylaşmak istedim. Çünkü bir şekilde paylaşım yaptıkça, canımı sıkan konuyu konuştukça rahatlamış hissediyorum.
Belki de haklısınız ama bu değişimi gerçekleştiremiyorum bu yüzden de hep kusuru kendimde arıyorum tabii ki mükemmel değilim ama buralara da kimsenin hadi seni canim istedi atadim dedi diye gelmedim sonuctaBuna kesinlikle sen izin veriyorsun bence. Büyük ihtimalle aman kalp kırmayım aman yanlış anlamasın diye ses çıkaramıyorsun ama çok yanlış. Öncelikle kendine güven sen Türkiye geneli bir sınav sonucunda bu göreve layık görüldün. Tabiki her atanan mükemmel öğretmen değildir ama iyi olup olmadığını dış kapının dış mandalına sormak yerine öğrencilerindeki değişimlere bakarak anlayabilirsin.
En nefret ettiğim şey bu olabilir, sanki yürüyen sözlüğüzİngilizce öğretmeniyim bazen eşim ya da bi başkası bi kelime soruyor, o an ya aklıma gelmiyor ya da bilemeyebiliyorum hemen bi "nosol bolmoyosoooooğğnn" moduna giriyorlar.
Merhabalar meslektaşım yetersiz mi asla öyle değilsiniz bunu kafanızdan hemen uzaklaştırın. Üniversite sınavında soruları çözememiş olabilirsiniz çünkü mesleğe başladıktan sonra soruyu çözmekten çok öğretme yönüne bakılıyor. Kimseye bu hakkı vermeyin. Siz kendinizi yetersiz hissederseniz insanlar size öyle davranır. Siz kendinize 1 düşürseniz başkalaeı 3 düşünürÖncelikle hepinize merhabalar. Canımı sıkan bir konuyu sizlerler de paylaşmak istedim. Çünkü bir şekilde paylaşım yaptıkça, canımı sıkan konuyu konuştukça rahatlamış hissediyorum.
Hesap makinesi mualemesi de bizlerin nefretiEn nefret ettiğim şey bu olabilir, sanki yürüyen sözlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?