Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adı devlet koruması mı oluyor bilmiyorumDevlet korumasi mi?derin sularda biliyordur diye dusunuyorum.
Abim istemiyor beni, annemin de gitmesini istiyorlar. Olmuyor yaniMaalesef ki memurluk hakkı olsun diye veren aileler oluyormuş diye duymuştum. Siz niçin istiyordunuz?
EvetKendiniz için mi sordunuz acaba
Abinin evinde mi kaliyorsunuzAbim istemiyor beni, annemin de gitmesini istiyorlar. Olmuyor yani
Hayır ama deli olduğumu söylüyorAbinin evinde mi kaliyorsunuz
Abin evli mi? Baban nerde? Evi kim geçindiriyor? Abin seni neden istemiyor anlamadım?Abim istemiyor beni, annemin de gitmesini istiyorlar. Olmuyor yani
Abin istemiyorsa kendisi gitsinAbim istemiyor beni, annemin de gitmesini istiyorlar. Olmuyor yani
O kadar yüzsüzki kendi yaptığı suçları görmüyor bana deliler hastanesini çağıracağım diyorAbin istemiyorsa kendisi gitsin![]()
Ev abinin evi değilse onaHayır ama deli olduğumu söylüyor
Evli değil, babam geçindiriyor. Benim deli olduğumu söylüyorAbin evli mi? Baban nerde? Evi kim geçindiriyor? Abin seni neden istemiyor anlamadım?
Konuyu biraz ayrıntılı anlatırsanız, insanlar daha iyi fikir ve bilgi verebilirlerO kadar yüzsüzki kendi yaptığı suçları görmüyor bana deliler hastanesini çağıracağım diyor
Ne alaka ya? Baban ne diyor? Abin kaç yaşında? Neden sana deli diyor? Okul yok mu?Evli değil, babam geçindiriyor. Benim deli olduğumu söylüyor
Baban ne diyor bu duruma?Evli değil, babam geçindiriyor. Benim deli olduğumu söylüyor
veremiyorum demekki kötü şeylerKonuyu biraz ayrıntılı anlatırsanız, insanlar daha iyi fikir ve bilgi verebilirler