- 23 Ağustos 2012
- 51.640
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.373
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeki herkesle bi problem varsa belki problem sizdedir evde anne baba abi ile anlaşamayan yurtta sevgiye ihtiyacı olan çocukların ıçinde nasıl anlaşacak , yasayacak . Ayrıca gerçekten sinirliyseniz kendınızı frenleyin psikiyatrıye falan gidin . Ordaki çocuklar gerçekten ailesi olmadığı kimsesiz olduğu ıcın ordalar ergenlik tripleri yüzünden değil . Sinirinizi doktorlarla çözün kimsesiz çocuklarla değilOnlardan da bir hayır gelmez, babam sinirli, annem hasta ona bakmak için üni kazanmam lazım
Dışarıda kimseye zararım yok merak etmeyin sizi de rahatsız ettim kusura bakmayınEvdeki herkesle bi problem varsa belki problem sizdedir evde anne baba abi ile anlaşamayan yurtta sevgiye ihtiyacı olan çocukların ıçinde nasıl anlaşacak , yasayacak . Ayrıca gerçekten sinirliyseniz kendınızı frenleyin psikiyatrıye falan gidin . Ordaki çocuklar gerçekten ailesi olmadığı kimsesiz olduğu ıcın ordalar ergenlik tripleri yüzünden değil . Sinirinizi doktorlarla çözün kimsesiz çocuklarla değilçünkü evden ayrılırken siniriniz sizinle gelecek
Rahatsız olacağımız bi durum yok sizin için üzüldüm sadece . Sık dişini gir odana sıkı çalış kazan üniyi önüne bak .Dışarıda kimseye zararım yok merak etmeyin sizi de rahatsız ettim kusura bakmayın
Dışarıda kimseye zararım yok merak etmeyin sizi de rahatsız ettim kusura bakmayın
Yetimhanedeki çocuklara zarar vermem merak etmeyin gitmiyorum bir yereRahatsız olacağımız bi durum yok sizin için üzüldüm sadece . Sık dişini gir odana sıkı çalış kazan üniyi önüne bak .
Gitsenız bile suan sizde çocuksunuz yani yaşıtlarınız arasına alınırsınız ama bu şartlarda sırf sinirlisiniz die almazlar . Anne babanızın böyle bi talebi var mı ayrıca ????Yetimhanedeki çocuklara zarar vermem merak etmeyin gitmiyorum bir yere
Yetimhaneyi düşünmek yerine üniversiteye çalış
YokGitsenız bile suan sizde çocuksunuz yani yaşıtlarınız arasına alınırsınız ama bu şartlarda sırf sinirlisiniz die almazlar . Anne babanızın böyle bi talebi var mı ayrıca ????
Bu mesajınız önceki konunuzdan.Her şeyi kafaya takıyorum, kriz geçiriyorum, utanarak söylüyorum ama kendime vuruyorum, hep gergin, hep sinirliyim. Eskiden jilet atmıştım kendime, 1 yıldan beri in.tihar düşüncesi kafamda
Oraya da zararlı olurmuşum, keşke bunu göstermeseydiniz, psikopat sandılarBu mesajınız önceki konunuzdan.
Deli değilsiniz ama içinde olduğunuz şartlardan ötürü problemleriniz var. Abiniz de bunları kullanıp size deli diyor.
Psikiyatrist için annenizi ikna etmeye uğraşmayın. En azından devlet hastanesinde psikiyatriye gidebilirsiniz.
Bunları çözmeden çocuk esirgemeye de gitseniz, şehir dışında da okusanız bir şey fark etmez. Önce psikolojinizi düzeltmeniz gerekiyor.
Yok valla bu moda oldu ciddi ciddi milleti bu şekilde mimliyorlar son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor,diğer sitelerdede buna benzer konular çok açılıyor bu da yeni zorbalama şekli,insanların ayağını bu şekilde kaydırıyorlar,buradaydı sanırım kaynanası damat tarafı kadına deli diyorlarmış boşanma esnasında velayeti almak için rapor istemişler kadın hem çocuğundan hem işinden olacaktı,bütün köy annesine babasına deli diyormuş diye belediye bunları nasıl alır diye konu açanda oldu,ünlü bir oyuncu vardı kızın adını bu şekil çıkardılar kızın kariyeri bitti,yeterki birinin ayağını kaydırmak iste 10 senede bir iftira güncellemesi geliyor bizim millete.sinirliyseniz rahatsız oluyorlardır. onlar da sinirle deli demişlerdir. üni kazanın şehir dışında okuyun yurtta. şimdi ne alaka yetimhane?
Eski konularınız zaten duruyor, isteyen herkes okuyabilir.Oraya da zararlı olurmuşum, keşke bunu göstermeseydiniz, psikopat sandılar
Siz demediniz zaten, haklısınız en iyisi sizin dediğinizi yapmak teşekkür ederimEski konularınız zaten duruyor, isteyen herkes okuyabilir.
Herhangi bir yer zararlı olacağınızı söylemiyorum. Problemlerinizi çözmeden gideceğiniz herhangi bir yerin faydası olmayacağını söylüyorum.
Önümüzdeki bir seneyi hem sınavlara hazırlanarak hem psikiyatrist desteği alarak geçirirseniz, üniversiteyle birlikte daha güzel bir hayata başlayabilirsiniz.
ben de çok rahatsız oluyorum bu durumdan. eski sevgilisine narsist diyenler, bipolar diyenler yok histerik diyenler. biz anlaşamıyoruz deme olayı kalktı saçma sapan teşhisler çıktı.Yok valla bu moda oldu ciddi ciddi milleti bu şekilde mimliyorlar son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor,diğer sitelerdede buna benzer konular çok açılıyor bu da yeni zorbalama şekli,insanların ayağını bu şekilde kaydırıyorlar,buradaydı sanırım kaynanası damat tarafı kadına deli diyorlarmış boşanma esnasında velayeti almak için rapor istemişler kadın hem çocuğundan hem işinden olacaktı,bütün köy annesine babasına deli diyormuş diye belediye bunları nasıl alır diye konu açanda oldu,ünlü bir oyuncu vardı kızın adını bu şekil çıkardılar kızın kariyeri bitti,yeterki birinin ayağını kaydırmak iste 10 senede bir iftira güncellemesi geliyor bizim millete.
E anne babada böyle talep yok tacız yok şiddet yok .
E anne babada böyle talep yok tacız yok şiddet yok .
Derslere yüklen yavrum sen
Aynen öyle hep bir yaftalama derdindeler.ben de çok rahatsız oluyorum bu durumdan. eski sevgilisine narsist diyenler, bipolar diyenler yok histerik diyenler. biz anlaşamıyoruz deme olayı kalktı saçma sapan teşhisler çıktı.