- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
Oyle doluyumki nereden baslasam bilemiyorum.aslinda bir baslasam oyle uzar giderki..7 yildir evliyim cocuklugum baba sevgisinden yoksun gecti.oyuzden hep eksik hissettim kendimi sevilmek istedim hep.sevildimde.hayatim zaten yeterince zordu gulumsemek zorundaydim ama hep.kendimi delilige verdm yerinde duramayan konusmayi seven biriyimdir evlendm guvendigim icin iyi insan dedigim icin.hakkini yiyemem iyi biri kendisi bazen kendimi arsiz doyumsuz hissediyorum sizlere sormak istedim.herturlu yorumada acigim.esim bana gore fazla sakin genelde hep yorgun uyku duskunu bir insan.7 yildir evliyiz cocugmuz olmuyordu buyuk zorluklar atlattik buarada ben 27 o 29 yasinda.ben hep onunla konusmaya calisirm eglenmeye calisirm ama iki kelime etse gerisi gelmez bazen beni bile dinlemez bi espiri yapsam anlamaz bazen gulmez ustelik rencide eder iki guzel kelam etmez simdi 3aylik bebegimiz var cocuk olunca umrumda olmaz diyodum ama olmuyomus oyle dahada cok bekliyomus insan bir cift guzel soz bir bakis.cocugunu seviyor hakkini yemem ama bir elinde telefon hep oyun oynuyor video izliyor cocuk uyuduktan sonra vakit geciriz die gozune bakiyorum yok yaninda durunca konusmuyor bile benimle olmak icin yanasmiyor en son kavga ettm duzelir gbi yapti ama zoraki olmuski gene eskisine dondu cirkinde deilim.aslinda bakimda yaparm ama bi guzel soz etmezmi insan karisina yaninda yatmayi ozlemezmi sarilip seni ozledm.demezmi.artik bende ona bisey hissetmemeye basladm sanki yabanci gbi.sevmek sevilmek istiyorum bunlari anneme anlatsam ne kocalar var dayakmi yiyosum zorlukmu cekiyosun her dedigini yapan kocan var diyor yetinmek zorundamiyim hep.sevilmeyi istemek bukadar kotu birseymi.bu kucucuk evde bukadar yalnizlik mahvediyor beni.akil verin ne olur akliniza takilan birsey olursada cevaplarim