Yetisemiyorum

Merhaba arkadaslar.
Direk konuya girecegim ben hicbir seye yetisemiyorum artık 3 aylik bebegim var ve ben sanirim anne olmayids başaramıyorum bebegimi odada birakip bi is yapamiyorum azıcık debelense hemen aliyorum ve sanirim kotu alistiriyoym boyle yapmam gereken baska islerim var onlarida yapamiyorum kendime bakmak zaten aynaya baksam şükür..calismam gereken onemli bi sinavim var..esim cok yogun çalışıyor malesef o yuzden aksam gelince bakabildigi kadar bakiyor bebege ama ben gun icinde yapmam gereken seyleride yapamiyorum..lutfen bana yardimci olun..
Bebegi yalnız birakmayin, uyanik zamanlarinda anne kucağına koyup yaniniza alin işinizi öyle yapın.
Ben de yetişemedim bebegim 7 aylik oldu 2.ayindan itibaren yardimcimiz var yarım gun gelip yemegi ve ütüyü hallediyor vakti kalirsa kizimla oynuyor ben bi kahve içiyorum, banyomu fln yapıyorum. Tek başıma çok zor oluyor hem bebeğe bakip hem ev işini yetistiremiyorum maalesef

4 aylikkende olmuyor malesef . Uyku gerilemesi diye bir sey varmis onu yasiyoruz biz uykusu varken gece vir bakmisim sarki soyluyorr 😂😂 poposu ayaklari oynayio duruyor duzen varken bozuldu diyebilirim . Ama ben yinedr hep zamanli yatiriryorum kopmasin duzeni diye . Aklinda olsun canim. O degistirsede duzeni korumaya calis cok zorlamadan
Benimki 4.ayda hic uyumadi ya gece 1 de yatıp sabah 5 te gözlerini acardi

tam 1 yil 2. oglumu kucakta tasidim (kangurusunda)
zor bir bebekti, koligi vardi falan,
1 yilin sonunda ayrildik, sorun yasamadik, onun koligi bitti, sikintilari bitti, gayet keyifli bir bebek oldu.
Bu aylarda beklentiniz cok gibi geldi bana.
kim 3 aylik bebegi yaninda durmus da ders calisabilmis ki.
ancak yardimci ile mumkun bu.

ogle uykusu eger uzunsa o arada bir ihtimal bir seyler yapilabilir.
ben o arayi sahsen kendi ruh sagligim icin kendime ayiriyordum, yogami yapiyordum tv mi izliyordum.

En güzel zamanları neden "yetişemiyorum" diye hayiflanarak geçiriyorsunuz? Alın kucağınıza şarkılar söyleyin, gözlerine bakın. Bol bol koklayın. o kadar çabuk büyüyorlar ki...

Bırakın dağınık kalsın, bırakın yetişmesin
Bir çorba ile karın da doyar. Bulaşıklar beklesede bir sey olmaz. Sınavlar tekrar olur ama çocuklarımız tekrar bebek olmayacak. Anı yaşayın boşverin gerisini.

Kızım hiç kucaktan inmezdi ilk beş ay. Sonra emeklemye başladı ve şu an birinci sınıfa gidiyor. Ben zaman nasıl geçti bilmiyorum.

3,5 aylık bebeğim var gündüz iki kere taş çatlasın yarımşar saat uyur. Sabah kalktıgım gibi fix her gün evi sil süpür yapıyorum(köpegimiz var evde cünkü) mutfakta işim oldugunda da ana kucagına koyuyorum mutfakta beni izliyor onunla konusuyorum öyle işlerimi hallediyorum hiç durmadığı zaman kanguruya koyuyorum öyle işlerimi hallediyorum kayınvalidem aşağıda oturuyor bi gündüz duşa girmem gerekirse ona bırakıyorum o kadar. Onun da pek yardımı olmaz istemiyom da zaten oluyo gidiyo yani

Bir bakıcıya veya birine bırakma durumunuz yoksa, sınav ev işi ve yemek tarzı şeyleri ertelemeniz gerekir. Hepimiz aynı yoldan geçtik. Benim tek yaptıgım doyasıya kucağımda tutmaktır bebegimi. Şimdi 2 yaşında asla gelmiyor öptürmüyor. Ben sınav işini çocukla olmayacağını bildigimden hamile kalmadan önce halletmiştim fakat dedigi gibi birine bırakırsanız işlerinizi yaparsınız öbür türlüsü maalesef hayal

Burda arkadaşnz haklı sizin yaptıgınzı yapıyordum 8. Aydayz. Kucağıma alaym diye kendni yırtıyor ağlamaktan
8. Ayda bebeğin tek istediği anne kokusudur. Bir köşede uslu durup bizlere sadece evlat olmaya gelmiyorlar dünyaya. Bilerek sizi sinir etmek için mi kucak istiyor bu yavrular. Ben de bir anne olarak yakıştıramıyorum hemcinslerime bu türlü söylemleri. Aynı hatayı ben de yaptım ama çok geçmeden akıllanmış biri olarak söylüyorum.

8. Ayda bebeğin tek istediği anne kokusudur. Bir köşede uslu durup bizlere sadece evlat olmaya gelmiyorlar dünyaya. Bilerek sizi sinir etmek için mi kucak istiyor bu yavrular. Ben de bir anne olarak yakıştıramıyorum hemcinslerime bu türlü söylemleri. Aynı hatayı ben de yaptım ama çok geçmeden akıllanmış biri olarak söylüyorum.
Neyi ne anlamda söylediğimi biliyon.musunuz ? Hayır bilmiyorsunuz.. Eeee bu tepki neden ? Ben bebeğimi almadığımı mı söylüyorum hayır.. diğer yorumlarımı gördüyseniz bebeğimi her fırsatta aldığımı söyledim. Benim o yorumu yapmamın nedeni .. Değişen birşey olmuyor 3. Ayda da aynı 8. Ayda da.. Ama 3. Ayında daha rahat olabiliyorsun döndü kalktı düştü derdin olmuyor anlamında söyledim..

2aylik bebegim ayni durundayim. Evi perisan gordukce afakan basiyor kalkip toplayamiyorumda hepten deliriyorum. Birde bintane 7 yasinda oglum var bebekle ilgilenirken onunla ilgilenemiyorm oda yapma etme diyemedigim icin evi hepten savas alanina ceviriyor. Sabah4de kadar cocugu salladim uyumuyor en son biraktim yeteerrr die bagirip balkona attim kndimi aglama krizine girdim döndum esim sallamis ve uyumus 10 dk icinde sonra o uyuurken gorunce bir vicdan azabi..... Disari hic cikamadik zaten😂 Oturup sohbet ettigim kahve ictigim arkadaslarimin hikayelerine bakip ozeniyorum o gunlerimi ozluyorum ve hep boyke kalicak bi yere gidemicem isimi gucumu yaoamicam saniyorum evde kaldikca kafayi yemej uzereyim. Ama bebegimide cooookk seviyorum boyle kafayi kirmis sekilde gunler geciyo gecicek.. yaza daha rahatiz insallah😂
Bende ayni duygular icindeyim😂 ev berbat ben daha berbat yasyip gidiyoruz

Back
X