- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşında nasıl insanmış hep emrivaki yapıyorArkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...
Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...
Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
TşklerCanım kusura bakmada arkadasın biraz düşünceli Olmalı sonucta insan evlenince kendi ailesini bile eşi ile geçireceği vakte gore ayarlıyo (ben bekarım ama ablamdan görebiliyorum yani) sonucta artık senin hayat arkadasın o yani .. O rahat bi insan olabilir ama sende benim eşimde boyle diceksin bu yüzden trip aticaksada atsın bosver insanlar sadece kendi istekleri olsun istiyo kimsenin Başkasını düşündüğü yok sende uygun bi dille durumu özetle ve kafana takma canım :/
Benim arkadaş sanırım bir ömür benimle konuşmazArkadaşının anlayış göstermemesi ve uzatması bana garip geldi..
Sonuçta senin önceliğin tabii ki eşin ve onun rahatlığı..
Benzer bi emrivaki olayı benimde başıma gelmişti..
Ben uygun bi yoldan bende o akşam kalamayacağını iletmiştim çocukluk arkadaşıma..
1 senedir benimle konuşmuyor .. Umrumda da değil.. Eşimin rahatlığı önemli benim için ..
Ki o bana arkadaşın gelmesin bile dememişti.ben rahatsız olcagını düşünüp istememiştim.
Oyuzden arada kalma dediğim gibi önce senin evdeki HUZURUN !
bu arkadaşın gerçek arkadaşın mı bence onu sorgula.Benim arkadaş sanırım bir ömür benimle konuşmaz
Benim arkadaş sanırım bir ömür benimle konuşmaz
Ne gereği var ki gelip kalmasina? Ben anlam veremiyorum insanın kendine göre planı vardır. Gelinir ugranir ben şahsen sevmiyorum öyle yatılı kalan misafirArkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...