• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişin arkadaşıyla eşimin arasın da kaldım.

Senin yapamadığını eşin yapmış bence ayrıca çok sırnasık ve düşüncesiz bir arkadasın var..

Aynı şeyi eşinin bir arkadaşı size yapsa?

Eşinize nedense kızamadım.. İlla tatile gitmeniz gerekmiyor.İnsan evinde rahatla yatıp kalkmak ister yıllık izninde.

Arkadaşın da pek rahat maşallah daha 1 ay evliyken gelip kalmasından belli. Senin evde hazır yemek -su var nerde beleş oraya yerleş yapmak istemiş.

Böyle cıvık insanlardan hiç hazetmem.

Arkadaşın oldukça yüzsüz.Eşin istemiyor olabilir,sonuçta onun da evi.Sen eşinin sevmediğin bir arkadaşı gelip 10 gün kalsın ister misin?

Eşinizin izinde olduğunu bile bile müsait değiliz demediyseniz, üstüne bir de eşinizi ikna etmeye çalıştıysanız en az arkadaşınız kadar anormalsiniz.

• Beğen
Reactions: anu
Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
arkadaşında nasıl insanmış hep emrivaki yapıyor

eşin haklı yani öz ailende olsa gelirken müsait misin diye sormalı

Arkadasin çok yuzsuzmus musaitmisin diye sorması gerek ki 10 gün çok fazla bir süre ayrıca yeni evliyken kalmak nasıl bi rahatlık bence arkadaşlığını gözden geçir

arkadaşınız yüzsüz mü? emri vaki yapıyor üstüne olumsuz cevap alınca tripler atıyor.istemiyorsun belki müsait değilsin bu ne böyle? valla ben sevmem emri vakileri ve ayrıca bu yüzsüzlüğü de katlanamam alınan alınsın

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var

Canım kusura bakmada arkadasın biraz düşünceli Olmalı sonucta insan evlenince kendi ailesini bile eşi ile geçireceği vakte gore ayarlıyo (ben bekarım ama ablamdan görebiliyorum yani) sonucta artık senin hayat arkadasın o yani .. O rahat bi insan olabilir ama sende benim eşimde boyle diceksin bu yüzden trip aticaksada atsın bosver insanlar sadece kendi istekleri olsun istiyo kimsenin Başkasını düşündüğü yok sende uygun bi dille durumu özetle ve kafana takma canım :/

Kiz kardesimin evinde misafir kaldim 10 gun. Kalis tarihimi de onlar izne cikmadan onceye denk getirdim ki yillik izinlerinde tatile gitmek varken bana ev sahipligi yapmasinlar diye.

Esin hakli
Arkadasin yuzsuz
Emrivaki de ne demek
Siz bir ailesiniz. Musait misiniz denmeden geliyorum kaliyorum denmez ki. Ne kadar samimi olursan ol.

ben eşinin yazdığı msja kızın üzüleceğini düşündüm kız triplere girmiş üstüne bir de inanmamış:KK70:

senin eşine kızman da bi garip izin bu 1 yıl adam onu bekliyor haklı tabi 10 gün misaifiri olacak ..istediği kadr arkadaşım olsun şahsen ben istemem:KK57: zorunlu durumlar ve kısa süreler hariç tabi...

Arkadasin cok yuzsuzmus ...bu ne rahatlik..bde evde esin varken nasi rahat edicek onu da anlamadim...esin hkli yillik izne cikiyo ..evinde rahat etmk ister tatil zamaninda

Canım kusura bakmada arkadasın biraz düşünceli Olmalı sonucta insan evlenince kendi ailesini bile eşi ile geçireceği vakte gore ayarlıyo (ben bekarım ama ablamdan görebiliyorum yani) sonucta artık senin hayat arkadasın o yani .. O rahat bi insan olabilir ama sende benim eşimde boyle diceksin bu yüzden trip aticaksada atsın bosver insanlar sadece kendi istekleri olsun istiyo kimsenin Başkasını düşündüğü yok sende uygun bi dille durumu özetle ve kafana takma canım :/
Tşkler

Arkadaşının anlayış göstermemesi ve uzatması bana garip geldi..
Sonuçta senin önceliğin tabii ki eşin ve onun rahatlığı..
Benzer bi emrivaki olayı benimde başıma gelmişti..
Ben uygun bi yoldan bende o akşam kalamayacağını iletmiştim çocukluk arkadaşıma..
1 senedir benimle konuşmuyor .. Umrumda da değil.. Eşimin rahatlığı önemli benim için ..
Ki o bana arkadaşın gelmesin bile dememişti.ben rahatsız olcagını düşünüp istememiştim.
Oyuzden arada kalma dediğim gibi önce senin evdeki HUZURUN !
Benim arkadaş sanırım bir ömür benimle konuşmaz

:63::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Benim arkadaş sanırım bir ömür benimle konuşmaz

Valla canım benim bende arkadaslarıma cok deger veren bi insanım ta ki bu yıla kadar .. Bu yıl oyle bi darbe aldım ki akıllandim resmen ..bana kardesim diyen kız saçma ve ablasiyla aramızda gecen ve 100 kisiye anlatsam hepsininde beni haklı bulacağı bi sebepten dolayı ablasının yalanlarına ve ağlamalarına inanıp bana inanmadı sonra tuttu ben ona dogum gunu party si hazırlarken ablası telefon açtı bana ağzına geleni söyledi ( dayanamicam yazıcam sebep te ablası bana dogum gunu pastasını napıcaz dedi bende ertesi gun cevap yazdım whatsapp ta olay bu kadar çocukça yani duşun ) sonra arkadasım bunları öğrendi ve bana sen beni onemsememissin cevap yazmamışsin dedi benim ipler orada koptu ve bu olay hayatimın dersi oldu bana kimsenin kardesim canım bitanem hayatilarımlarina kanma islerine gelmeyince hıc yapmaz dediğin insanlar herseyi yapabilir ..sen sen ol kendini insanlara kullandırma çünkü zaaflarından faydalanıyorlar ..bırak o seninle boyle bise ıcın konuşmazsa zaten düşüncesiz biriymiş ve arkadaşlığınız sırf senin fedakarlıklarinla gidiyormuş .. Boyle arkadaşlık olmaz birazda onun seni idare etmesi gerekiyo .. Kusura bakma bende bu konuda dertliydim uzattım

herkes yazmışta hala arkadaşım bir ömür konuşmaz dediğiniz için şoka girip yazasım geldi.
eşiniz sonuna kadar haklı.! yıllık izninde sevmediği bir insanı neden evinne kabul etsin.
arkadaşlarınızla tatil planı yaparsınız o ayrı. bu sacma sapan bir durum.
benim en yakın arkadaşlarım eşimde tanır sever aksam oturmasına kahve içmeye gelirken eşim yorgundur die 50 kere soruyorlar. bunun için konuşmucak olan konusmasın sen mırın kırın etmeyip tavrını koyabilseydin adamın canına tak edip mesaj atmazdı. aklın yolu bir.

Ne gereği var ki gelip kalmasina? Ben anlam veremiyorum insanın kendine göre planı vardır. Gelinir ugranir ben şahsen sevmiyorum öyle yatılı kalan misafir

kusura bakma ama arkadaşın çok anlayışsız onun düşünmesi gerekliydi ,eşide izinde rahat edemez diye, ayrıca öyle mesaj görsem hiç alınmam niye diyede trip atmam anlayışlı olması gerekli.

Bir bayanın evli bir erkeğin evinde ne işi var ?
Ayrıca bu ne rahatlık ? Onu da geçtim niye ikna etmeye çalışıyorsun? Bir ömür arkadaşınla mı, yoksa eşinle mi geçecek..?
Ben en samimi arkadaşım da olsa eve almam. Uygun bir dille söylerim. İnsan rahatsız olur eşiyle aynı ortamda olmasından. Akıl var mantık var..

Neden çevrenizdeki insanlara bu kadar taviz veriyorsunuz?

Herkesin sınırları olmali ve arkadaşlar bunlara saygı göstermeli.

Hayır birde trip atıyor neden kalamam diye..

Eşinizle böyle aranızı açan arkadaş zaten hayatınızda olmasın.

Bence o konuşsa da siz mesafe koyun uzaklaşın.

Menfaat üzerine kurulu dostlukların ömrü bu kadar işte.

Back
X