• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişin arkadaşıyla eşimin arasın da kaldım.

elit55

Allah yeter
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
29
11
18
Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var

Çoğu kişi eşinin senin telefonundan öyle yazmasına kızacak ama ben niyeyse eşine kızamıyorum. Çünkü emrivakilerden nefret ederim... Keşke sen uygun bir dille arkadaşına açıklama yapsaydın,kim ister ki eşi izindeyken rahatsız edilmeyi?

arkadaşınızın sorması lazımdı bir kere zaten biraz raha t biri olması daha yeni evliyken gelip kalmasında belli, belkide bu yüzden eşiniz rahatça gelmesin diye msj yazdı. ama eşiniz de hatalı tabikide, bence asıl ikisinin sizin gönlünüzü alması lazım, çünkü ikiside yanlış yapmış, arkadaşınız size inanmıyorsa çokta umursamayın bence

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
eşin haklı valla senede bir kere iznim olacak onda da misafir ortalığı birbirine katardım şahsen :KK14: hem siz eşinizin de fikrini almadan nasıl kabul ettiniz ki ortak bir yaşam sürdürmüyor musunuz?

1-2 kalsa neyse diyecegim ama koca 10 gun ayip denen bisey var tatil koyu mu sizin ev..esin kesinlikle hakli birde ustune yillik izine cikacak adam yazik. Tabi o sekilde mesaj atmasaydiniz keske bisey bahane etseydiniz ama arkadasinin tavri uzerine bir yandan da iyi olmus bu mesaj

ne yüzsüz arkadaşın varmış kusura bakmada

millet kardeşini, görümcesini, kaynını istemiyor sen arkadaşım gelemiyor diyorsun. olacak iş mi. ne işi var....

Çoğu kişi eşinin senin telefonundan öyle yazmasına kızacak ama ben niyeyse eşine kızamıyorum. Çünkü emrivakilerden nefret ederim... Keşke sen uygun bir dille arkadaşına açıklama yapsaydın,kim ister ki eşi izindeyken rahatsız edilmeyi?
Eşim de kendince haklı birşey diyemiyorum arkadaşım pek anlayışlı davranmadı

Bence de eşiniz haklı. Kaldı ki çok yakın, samimi arkadaşım bile olsa eşim izindeyken hele ki 10 gün bizde kalmasını uygun bulmazdım. Aklım evde kalırdı doğrusu. Eşiyle geliyorsa o ayrı tabi.

Ne işi var kadının sizde Allah aşkına ya. Kocanız istemiyorsa vardır bi bildiği. belki arkadaşınızdan nahoş bi tepki almıştır bişey görmüştür arkadaşınız bişey yapmıştır. adam istemiyordur ne biliyosunuz. yapmayın böyle şeyler ya. benim aklım almıyor kız arkadaşım evli de olsa bekarda olsa farketmez gelip benim evimdekalacak! kocamda he olur diyecek ha! arkadaş için kocadan geçilir mi ?! bi de eşin yıllık izinde olcak sürekli evde. napıcaksınız üçünüz hep evde?

can ciğer kuzu sarması arkadaşım bile olsa evime yatılı almak tek başına. iki kere iki dört.. o kadar net yani.

o ne biçim arkadas yaaa ne demek esım ıstemıyor dedıgınde trıp atıyor esıne de bravo bır cok ınsan sucu karısına atmaya kendısını aklamaya calışır esın sucu ustune almıs ne demek ya bellkı senın planın var o arkadasını bosver bence

Back
X