yetişin kızlar konu tabiki kocamm merhametsizzz

Biz bu çöl sıcaklarında balkona yuva yapan kuşlar rahatsız olmasın diye kapıyı bile açmıyoruz. Can taşıyan bir canlıya insan kedi köpek sincap yunus veya kuluçkaya yatmış bi tavuk fark etmez el kalkar mı? Üstelik bu kadın karnında senin cocuğunu taşıyor. İnsanın vicdanı elvermez uykuları kaçar. Tövbeler olsun ya. Haline gerçekten çok üzüldüm. Sosyo ekonomik statün ne bilemiyorum ama bu vicdansızla aynı yastığa baş koyma.

Burnunuzdan kan geldi! 8 aylık hamilesiniz ve yere düştünüz! Üstelik konu telefonda kavga edip suratına kapatmanız!
Kocanız merhametsiz değil, hasta. Daha önceki konularınızdan bahsetmiş arkadaşlar ben okumadım bilmiyorum ama şiddet artarak devam eder azalmaz. Bir kadına hele ki hamile bir kadına sebep ne olursa olsun el kaldıran bir adamın düzeleceğini sanmıyorum. Ne kadardır evlisiniz? Bu huyları eskiden beri mi vardı?

Allah yardımcın olsun dilerim bir daha böyle birşey yaşamazsın o anın şokuyla aklına gelmedi belki ama hamile bir kadına şiddet normalde olandan kat kat daha ağır bir suç böyle bir durumda ilk darp raporu alsanız daha iyiydi izler duruyorsa hala daha alabilirsiniz

Hamile kadına vurdu? Burnunuz kanadı yere düştünüz? Karnınızın üstüne düşseydiniz o bebek ölseydi yine siz mi suçlu olacaktınız merak ettim. Darp raporu alıp boşanın!

Elleri kırılır inşallah ne demek 9aylik hamile kadına el kaldırmak burnun kirilabilirdi düştüğünde bebeğine bişey olabilirdi o stresle erken doğum yapabilirdin burnu surtene kadar eve dönme annenin evinde doğumunu yap

Çok üzücü. Bu kadar basit bir konu için tartışma çıkması akıl alır gibi değil. Üstüne birde hamile kadına el kaldırıyor. Allah yardımcın olsun.

Siz çok yazik ediyorsunuz kendinize. Bi şartlarda 4 yıllık bile olmayan bi evlilige neden 2 çocuk sığdırdınız eşiniz gelip yalvarana kadar asla eve dönmeyin. Bir daha da tek fiske vurduğunda koşa koşa darp raporu alın

Pislik herif seni manipule etmis, aradiysa aradi niye hemen geri donuyosun, annen ablanla konusman bitince ararsin, bu kadar adam yerine koyunca totosu kalkmis.
Hamile halinle sana vuran adama merhametsiz lafi cok masum iltifat gibi kalmis. Butun kufurleri hakediyor. Allah askina konusma sunla yuzune bile bakma bosanmayacaksin belli bari guclu dur.

Elleri kırılsın pislik herif.Git annenin evine orda büyüt bebeğini.Bu hayvanla uğraşma.

3 yıl bitecek şiddeti yoktu sms huysuzluğu vardı

Ben sizin gibi kadınları anlayamıyorum.zaten sorunlu bir evlilik.neden ikinci bir bebek?siz katlaniyorsunuz diye onca bir guru çekmek zorunda mi o çocuklar.hemde kız çocukları.
2 gün kalın dönün evinize eşiniz sakinlesir nasıl olsa.adam o anlık sinirlenmistir zaten e çocuklarını da çok seviyordur boylr seyler içinde yuva yıkılmaz nasıl olsa

yalvarmak mı güldürme beni canım o şuanda beni suçluyor benden adım bekliyor kendisini o notaya geçirdiğim için

3 yıl bitecek şiddeti yoktu sms huysuzluğu vardı
Bu evliliği devam ettirip ettirmemek sizin kararınızdır bu konuda bir şey diyemem ama keşke elinizde bir darp raporu olsaydı. Şiddet azalmadığı gibi artarak devam eder. Önce hakaretler ve psikolojik şiddet başlar devamında fiziksel şiddet başlar. O aşamalardan geçtiniz mi bilemiyorum ama 8 aylık hamile eşine, hamile olmasa bile bir kadına el kaldırmak affedilir gibi değil. Boşanmak fikri aklınızda yoksa şayet dik durun hiç değilse, öyle hemen eve dönmeyin.

Ya bak 20 günün kalmış ha bugün ha yarın doğurcaksın. Başka işle meşgul ol güzel şeyler düşün sen üzülünce bebeğinde üzülür. Doğunca huzursuz bi bebek olur.
Kocanın profesyonel destek alması lazım. İkna et psikologla görüşün. Tam bir öküz yani.

Kesinlikle dönme... sen en büyük hatayi da yapsan hic bi sekilde o tokadı hakli cikarmaz. kaldiki telefon kavgasi ne kadar basit bir konu. eşine tokat meselesinde haksiz oldugunu, bu yuzden cok kirgin oldugunu, siddete asla tahammulun olamayacagini söyle. O hatasini anlayip gelip özür dileyene kadar da dönme. Hatasini anlayip özür dilemezse ve sen dönersen daha cok dayaklar yersin... Bir kere vurunca normal gelir artik

Yuh!
Bu adam bu cocugu haketmior derhal darp raporu al gorsun dunya kac bucakmis!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…