- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
3 yıl bitecek şiddeti yoktu sms huysuzluğu vardıBurnunuzdan kan geldi! 8 aylık hamilesiniz ve yere düştünüz! Üstelik konu telefonda kavga edip suratına kapatmanız!
Kocanız merhametsiz değil, hasta. Daha önceki konularınızdan bahsetmiş arkadaşlar ben okumadım bilmiyorum ama şiddet artarak devam eder azalmaz. Bir kadına hele ki hamile bir kadına sebep ne olursa olsun el kaldıran bir adamın düzeleceğini sanmıyorum. Ne kadardır evlisiniz? Bu huyları eskiden beri mi vardı?
yalvarmak mı güldürme beni canım o şuanda beni suçluyor benden adım bekliyor kendisini o notaya geçirdiğim içinSiz çok yazik ediyorsunuz kendinize. Bi şartlarda 4 yıllık bile olmayan bi evlilige neden 2 çocuk sığdırdınızeşiniz gelip yalvarana kadar asla eve dönmeyin. Bir daha da tek fiske vurduğunda koşa koşa darp raporu alın
Bu evliliği devam ettirip ettirmemek sizin kararınızdır bu konuda bir şey diyemem ama keşke elinizde bir darp raporu olsaydı. Şiddet azalmadığı gibi artarak devam eder. Önce hakaretler ve psikolojik şiddet başlar devamında fiziksel şiddet başlar. O aşamalardan geçtiniz mi bilemiyorum ama 8 aylık hamile eşine, hamile olmasa bile bir kadına el kaldırmak affedilir gibi değil. Boşanmak fikri aklınızda yoksa şayet dik durun hiç değilse, öyle hemen eve dönmeyin.3 yıl bitecek şiddeti yoktu sms huysuzluğu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?