- 30 Kasım 2010
- 9.603
- 19.274
- 448
Git-me Ablan nerdeyse orda kal ve doğumunu orda yap.8 aylık hamleyi.Eşim aradığı zaman tel meşgul olduğunda bana illa ki laf sokar . İş'in gücün telefonla konuşmak başka bieşy yaptığın yok . Her seferinde aynı şeyi yapar ki ben onun aradığımı gördüğümde asla bekletme Tel'de hemen döner'm ve 24 saat telefonla konuşmam annem ya da ablam ile konuşurum. Bu yüzden her telle konuştuğumuz zaman inşallah aramaz diye dua ederim çünkü huzursuzluk çıkıyor . iki gün önce ablam il dışından geldi ben de aradım konuşmak için saniyesinde aradı ben de hemen ablamın kapatıp ona döndüm. Hemen başka bi işin yok zaten iyi telefonla konuş dedi. Ben de sen beni ne zaman aradım ki meşgul oldu(buraya kadar dinledi bundan sonrası dinlemeden yargıladı) en son 1 ay önce meşgulken denk gelmişti diyecektim sadece ilk cümle üzerinden beni yargıları sen bana yalancı dedin hiç mi meşgul olmadı senin telefonun dedim bi dinle cümlesi bitirmedim sana yalancı da demedim ..inkar etme dedi. Çok kötü oldum tartışmaya başladık .bu arada doğumuna 20 gün kaldı. telefonu suratına kapatmak en sinir olduğu şeydir bana laf saydı telefonda bağırarak ben de sinirlendim teli kapattım . Eve geldi kapıyı açar açmaz elinin tersiyle vurdu burnundan kan gelmeye başladı ben de bağırmaya başladım tokat artı yere düştüm. Telefonu bir daha benim suratıma kapatma demedim mi dedi..ağladım bağırdım çağırdım sen yaptın beni bu noktaya getirdin dedi git ablanın yanında kal 2 gün dedi ben de çıktım geldim. Gelip olacakmış. Evde bana sürat yapıp çektirecek aklı sıra O kadar kötüyüm ki hem doğumun yaklaştı hem bu yaşadıklarım akıl verin çok kötüyüm. Ve şuan hala o bana tavırlı o noktaya getirdiğim için beni suçluyor inanabiliyor musunuz. Ağlamaktan gözlerim şişti . Sizinle konuşup rahatlamak istedim
Ben buna inanmam iste defalarca sana siddet uygulamis belli.3 yıl bitecek şiddeti yoktu sms huysuzluğu vardı
Neyyyyy!!!!!!!8 aylık hamleyi.Eşim aradığı zaman tel meşgul olduğunda bana illa ki laf sokar . İş'in gücün telefonla konuşmak başka bieşy yaptığın yok . Her seferinde aynı şeyi yapar ki ben onun aradığımı gördüğümde asla bekletme Tel'de hemen döner'm ve 24 saat telefonla konuşmam annem ya da ablam ile konuşurum. Bu yüzden her telle konuştuğumuz zaman inşallah aramaz diye dua ederim çünkü huzursuzluk çıkıyor . iki gün önce ablam il dışından geldi ben de aradım konuşmak için saniyesinde aradı ben de hemen ablamın kapatıp ona döndüm. Hemen başka bi işin yok zaten iyi telefonla konuş dedi. Ben de sen beni ne zaman aradım ki meşgul oldu(buraya kadar dinledi bundan sonrası dinlemeden yargıladı) en son 1 ay önce meşgulken denk gelmişti diyecektim sadece ilk cümle üzerinden beni yargıları sen bana yalancı dedin hiç mi meşgul olmadı senin telefonun dedim bi dinle cümlesi bitirmedim sana yalancı da demedim ..inkar etme dedi. Çok kötü oldum tartışmaya başladık .bu arada doğumuna 20 gün kaldı. telefonu suratına kapatmak en sinir olduğu şeydir bana laf saydı telefonda bağırarak ben de sinirlendim teli kapattım . Eve geldi kapıyı açar açmaz elinin tersiyle vurdu burnundan kan gelmeye başladı ben de bağırmaya başladım tokat artı yere düştüm. Telefonu bir daha benim suratıma kapatma demedim mi dedi..ağladım bağırdım çağırdım sen yaptın beni bu noktaya getirdin dedi git ablanın yanında kal 2 gün dedi ben de çıktım geldim. Gelip olacakmış. Evde bana sürat yapıp çektirecek aklı sıra O kadar kötüyüm ki hem doğumun yaklaştı hem bu yaşadıklarım akıl verin çok kötüyüm. Ve şuan hala o bana tavırlı o noktaya getirdiğim için beni suçluyor inanabiliyor musunuz. Ağlamaktan gözlerim şişti . Sizinle konuşup rahatlamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?