- 20 Kasım 2019
- 4.299
- 5.679
- 158
- Konu Sahibi womaninlove
-
Arkadasiniza bu gidisle hayatin gercekleri tokat gibi carpacak haberi yok.Gerçekten evlendikten sonra değişti. Sebebini bilmiyorum. Benim eşimin ailesi ile tatlı ama mesafeli bir ilişkim vardır. Tercihim bu yönde oldu, yüz göz olmayı sevmem. Kendisi ilişkimizi kötü mü zannediyor bilmiyorum sürekli eşinin ailesi arasının ne kadar mükemmel olduğundan bahsediyor. Evleneli 1 yıl oldu, 1 yılda 3-4 yakın kız arkadaşı ile arkadaşlığı bitti. Bana anlattığı da kız arkadaşları onu kıskanmış, o da yüzlerine demiş ki sizle mutluluğumu paylaşmam sizin sevgiliniz/eşiniz yok.
Onların ilişkisi,evliliği farklıymış. Onlar evliliği çok iyi oturtmuş.
Ben kendi ailem ve eşim arasındaki dengeyi ayarlayamamisim ona da söyledim çünkü annem hastaydı ve benden başka bakacak kimsesi yoktu. Bilemiyorum neden böyle yapıyor. Çok özlüyorum onunla olan arkadaşlığımızı ama aşırı kırgınım içten içe.
Hayırlı doğumlar inşallah hiç kafaniza takmayın Cat çat suratına söyleseniz iyi olurmuş hem o düşünsün her arkadaşı kesmiş onunla konuşmayı bir tek siz değil ona ihtiyacınız yok daha iyi arkadaşlarınizda olur elbetÇok teşekkürler cevaplarınız için
Ne videosu link var mı?12. Hafta da bile olsam söylemem ben. Nazar ile ilgili bir video izledim zaten bir şey paylaşmam sosyal medymda surayi gezdim şunu yedim diye ama şimdi artık nazarın hakikatini biliyrm böyle pis gözlü insanlrdn uzak durun yeni arkdslklar bulmaya calsn
Arkadaşlığızı bitirin. Hemen. Korkunç bir insan profili karşıdakiÇok teşekkürler cevaplarınız için
Doğumdan sonra böyle şeyleri oturup düşünmeye pek vaktiniz kalmayacak, hatta keşke o boş zamanlarımı bu konuları düşünerek değil de daha çok verimli geçirseydim diye üzülebilirsiniz de.Hamileliğimi öğrendiğimden beri ekstra duygusalim bu konuda, hiç bu şekilde yalnız olacağımı düşünmemiştim. Çok yakın bir arkadaşım vardı ancak o evlendikten sonra çok değişti. Benimle hep kıyas yapmaya başladı ki ben hiçbir zaman hayatımı anlatmam. Onun daha çok altin takısı varmış, onun işi daha rahatmış, onun eşyaları, onun düzeni,onun yemeği hep o, arkadaşlıkta bana yer kalmadı. Hamileliğimden önce benim yeterince iyi bir anne olmayacağımı da ima etti, ben çocuğu güçsüz yetistirirmisim. Araya mesafe koydum mecburen, gebeliğimi de söylemedim. 12 hafta olana kadar bekleyeceğim ve öğrenince bozulacak biliyorum. Kendimi yalnız hissediyorum. Eşim ve ailelerimiz hep destek şükrediyorum, takılmamaya calışıyorum ama ne bileyim işte kafam karışık, zamanla arkadaşlıklar evriliyor belki veya ben şanssızım.
Anneliğime laf eden fesatlığından emin olduğum arkadaşı 5 dakika yanımda tutmam yahu. İnsanlar çok yalnız galiba, böyle birinin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyor. Yalnız olun daha iyi. Bebeğinizi de söylemeyin. Her yerden engel atsanız yeri.Abla cidden hayatında çok mu ihtiyacın var böyle bi arkadaşa, millet koşarak kaçar böylesinden neden tahammül edip hassas döneminde kendine eziyet ediyorsun. Bide anne üzülünce galiba bebekte etkileniyormuş. Hayat yeterince zor zaten bide hayatını ekstra zorlaştıran toksik hiçbişeyi isteme
ay bence hic yakin degilmissiniz canim sen gec farketmissinHamileliğimi öğrendiğimden beri ekstra duygusalim bu konuda, hiç bu şekilde yalnız olacağımı düşünmemiştim. Çok yakın bir arkadaşım vardı ancak o evlendikten sonra çok değişti. Benimle hep kıyas yapmaya başladı ki ben hiçbir zaman hayatımı anlatmam. Onun daha çok altin takısı varmış, onun işi daha rahatmış, onun eşyaları, onun düzeni,onun yemeği hep o, arkadaşlıkta bana yer kalmadı. Hamileliğimden önce benim yeterince iyi bir anne olmayacağımı da ima etti, ben çocuğu güçsüz yetistirirmisim. Araya mesafe koydum mecburen, gebeliğimi de söylemedim. 12 hafta olana kadar bekleyeceğim ve öğrenince bozulacak biliyorum. Kendimi yalnız hissediyorum. Eşim ve ailelerimiz hep destek şükrediyorum, takılmamaya calışıyorum ama ne bileyim işte kafam karışık, zamanla arkadaşlıklar evriliyor belki veya ben şanssızım.
Hangi video? Ben de izlemek isterim
Ne videosu link var mı?
Size yazmak için giriş yaptım, dışarıdan gözatıyordum. Dediğinizden daha cok sevdiğim bir arkadaşım evlenince uzaklaştı, bunda kıskanç eşinin de çok çabası oldu. Bunda kendinin de payı vardı fakat bunu kabullenmek istemedim,hep eşinden dıye düşündüm, aradım, yazdım, benim çabamla yıllar içinde az az iletişimimiz oldu. Sonra bir gün baktım ki o aslında hiç yok, sıkıntılı günlerimde, bebeklerimde, sevinç paylaşmak istediğimde..Günaydın herkese,
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim,haklısınız.
Aslında hiç yalnız biri değilim de işte birinin bir iyiliği olduysa ya da güzel vakit gecirdiysek onu unutmam zor oluyor fakat dediğim gibi ben zaten mesafe koymuştum. Kendimi ezdirmedim. Sadece içimde kalan hisleri paylaşmak istemiştim.
Hamileliğimden önce benim yeterince iyi bir anne olmayacağımı da ima etti, ben çocuğu güçsüz yetistirirmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?