Yetiskin arkadasligi beni cok uzuyor

Arkadasiniza bu gidisle hayatin gercekleri tokat gibi carpacak haberi yok.
Uzak durun cekmeyin boyle kompleksli insanlari size bir faydasi yok

Ne videosu link var mı?

Iyıkı arkadaş deılsın. Napıcan öle arkadaşı. Duvara anlat daha ıyı. Ne güzel aılen var bebeın var. Kendıne odaklan. Öle insanlarla işin olmasın. Senı gerı çeker hep

Evlenince biraz uzaklaşmayı anlarım herkesin düzeni değişiyor ama arkadaşınız resmen nispet yapıyor şu an oyuncakları ile övünen 5 yaşında bir kızdan farkı yok, büyük ihtimalle kendi evliliği anlattığı kadar iyi değil bir şeyleri kapatıyor kendince

Doğumdan sonra böyle şeyleri oturup düşünmeye pek vaktiniz kalmayacak, hatta keşke o boş zamanlarımı bu konuları düşünerek değil de daha çok verimli geçirseydim diye üzülebilirsiniz de.

Abla cidden hayatında çok mu ihtiyacın var böyle bi arkadaşa, millet koşarak kaçar böylesinden neden tahammül edip hassas döneminde kendine eziyet ediyorsun. Bide anne üzülünce galiba bebekte etkileniyormuş. Hayat yeterince zor zaten bide hayatını ekstra zorlaştıran toksik hiçbişeyi isteme

Anneliğime laf eden fesatlığından emin olduğum arkadaşı 5 dakika yanımda tutmam yahu. İnsanlar çok yalnız galiba, böyle birinin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyor. Yalnız olun daha iyi. Bebeğinizi de söylemeyin. Her yerden engel atsanız yeri.

ay bence hic yakin degilmissiniz canim sen gec farketmissin nispet yapmasi bi yana seni asagilar tavirlari cok sinir bozucu etrafinda hic olmasin yalnizlik daha iyi dedirtir

Günaydın herkese,
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim,haklısınız.
Aslında hiç yalnız biri değilim de işte birinin bir iyiliği olduysa ya da güzel vakit gecirdiysek onu unutmam zor oluyor fakat dediğim gibi ben zaten mesafe koymuştum. Kendimi ezdirmedim. Sadece içimde kalan hisleri paylaşmak istemiştim.

Size yazmak için giriş yaptım, dışarıdan gözatıyordum. Dediğinizden daha cok sevdiğim bir arkadaşım evlenince uzaklaştı, bunda kıskanç eşinin de çok çabası oldu. Bunda kendinin de payı vardı fakat bunu kabullenmek istemedim,hep eşinden dıye düşündüm, aradım, yazdım, benim çabamla yıllar içinde az az iletişimimiz oldu. Sonra bir gün baktım ki o aslında hiç yok, sıkıntılı günlerimde, bebeklerimde, sevinç paylaşmak istediğimde..
Ondan vazgeçtim ve sessizce sildim hayatımdan..
Bir gün hayatındaki bir sarsıntı ile arkadaşa, dert paylaşmaya ihtiyacı oldu, nasıl olsa elinin altındaydım, fakat beni bıraktıgı yerde bulamadı,çeşitli kanallarla ulaşmaya, iletişim kurmaya calıştı.
Arkama dönüp bakmadım bile, yolumda yürüdüm gittim..

Arkadaşlıkların ve sevgilerin de bir ömrü vardır, anılarınız sizde hala, onları kalbınızde saklayın, fakat sırtınızda "bir ölüyü" taşımayın, bu çok yorucu:/

Ben böyle adama gebelik haberimi asla vermem . Dogurunca öğrensin . Arkadaşlık edilecek birisi değil neden ısrarla arkadaşlığı devam ettiriyorsunuz ki?

Böyle arkadas olmaz bırak hamilelik soylemeyi derhal iletisimi kesmelisin.

Hamileliğimden önce benim yeterince iyi bir anne olmayacağımı da ima etti, ben çocuğu güçsüz yetistirirmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…