• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişkin bir kadın

gizlihesabim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
13
Kızlar merhaba
Ben iki yıllık evliyim ve evimde düzeni oturtamıyorum. Bende o yetenek yok yani
Yemek temizlik konuları çok içimi sıkıyor
Bir süre birkaç kişi temizliğe geldi ancak şu ara ciddi maddi sıkıntılar yaşıyoruz
Kendimi nasıl motive edebilirim
Zaten depresyondayım belki evimi çekip çevirsem biraz moralim yükselir ama onun için de enerji gerekiyor. Sizlerin bana bir önerisi olur mu?

Depresyonda misiniz yoksa halsiz misiniz? Belki demiriniz dusuktur. Benim alt sinirin altinda ilmanasina ragmen doktor dusuk bir düzeyde deyip demir baslatti, enerjim artti gercekten. Tabi baska takviyelere de basladim (d vitamini-balik yagi gibi) ben kendi enerjimde yukselis gordugum icin paylasmak istedim

Kalk bı müzik falan aç fazlalık ne varsa kaldırmakla başla.

Aç bi oynak ya da roman havası Üff nasıl temizlik yapılır varya o biçim 😁
Moralim bozukken falan mutfak lavabosunu bi çifliyorum bide domestos döküyorum ovala dur yani arkadan da bi roman havası tamam 😁

Depresyonda misiniz yoksa halsiz misiniz? Belki demiriniz dusuktur. Benim alt sinirin altinda ilmanasina ragmen doktor dusuk bir düzeyde deyip demir baslatti, enerjim artti gercekten. Tabi baska takviyelere de basladim (d vitamini-balik yagi gibi) ben kendi enerjimde yukselis gordugum icin paylasmak istedim
Depresyondayım ve küçüklüğümden beri demir eksikliği yaşıyorum ara ara ilaç kullandım ama kabızlık yaptı bıraktım.
Tekrar vitamine başlamak doğru bir karar olur sanırım. Teşekkür ederim

Depresyondayım ve küçüklüğümden beri demir eksikliği yaşıyorum ara ara ilaç kullandım ama kabızlık yaptı bıraktım.
Tekrar vitamine başlamak doğru bir karar olur sanırım. Teşekkür ederim
Simdi yavas salinimli, kabizligi minimize eden ilaclar cikmis. Basta bende de yapti ama duphalacla kullandim, sonra vucudum alisti. Eski duzenime donemedim ama rahatsiz da etmiyor simdilik.

Aç bi oynak ya da roman havası Üff nasıl temizlik yapılır varya o biçim 😁
Moralim bozukken falan mutfak lavabosunu bi çifliyorum bide domestos döküyorum ovala dur yani arkadan da bi roman havası tamam 😁
Enerji bulduğum an direkt deneyeceğim sizce nerden başlamalıyım. Zaten evlendiğimde en büyük çekincem ev düzenini çekip çevirebilmekti. Eşim sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama o da benim gibi çok anlamıyor bu işlerden.
Bir ara mutfak dolaplarını komple indirdim sildim yerleştirdim kendini bu kadar yorma diyor 😄
Annem ev hanımı ve gerçekten çok detaylı temizlik yapar
Bir de ev işi çok nankör ertesi gün aynı oluyor şevkim kalmıyor

Simdi yavas salinimli, kabizligi minimize eden ilaclar cikmis. Basta bende de yapti ama duphalacla kullandim, sonra vucudum alisti. Eski duzenime donemedim ama rahatsiz da etmiyor simdilik.
Ay öneriniz varsa bilmek isterim hangi vitamini kullanıyorsunuz

Evde olmazsa olmaz dediğiniz ya da işinizi çok kolaylaştıran şeyler var mı
Bu konularda da desteğe açığım
Hiç yok, gereksiz eşya sevmiyorum ben, gereksiz fazladan bi iğne bile olsa ayiklayinca ferahliyorum, sonrasi süpür sil bitti gitti

Enerji bulduğum an direkt deneyeceğim sizce nerden başlamalıyım. Zaten evlendiğimde en büyük çekincem ev düzenini çekip çevirebilmekti. Eşim sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama o da benim gibi çok anlamıyor bu işlerden.
Bir ara mutfak dolaplarını komple indirdim sildim yerleştirdim kendini bu kadar yorma diyor 😄
Annem ev hanımı ve gerçekten çok detaylı temizlik yapar
Bir de ev işi çok nankör ertesi gün aynı oluyor şevkim kalmıyor
Güzelce ilk başta salondan başla sil süpür toz sl sonra mutfağa geç aynı şekilde de ordan da banyo tuvalet al sana mis gibi kokulu ev 😁

Ama müzik hiç durmasın benim minik bi hoparlörüm var nereye gidersem peşimden götürüyorum 😁 arada kendimi kaptırıp oynuyorum falan güzel oluyo gıss dene mutlaka

Güzelce ilk başta salondan başla sil süpür toz sl sonra mutfağa geç aynı şekilde de ordan da banyo tuvalet al sana mis gibi kokulu ev 😁

Ama müzik hiç durmasın benim minik bi hoparlörüm var nereye gidersem peşimden götürüyorum 😁 arada kendimi kaptırıp oynuyorum falan güzel oluyo gıss dene mutlaka
Enerjinize bayıldım 🥰 teşekkür ederim ilk fırsatta deneyeceğim

Hele banyoda her yeri ovalarken bi de ritme kapılırsan Üff ne gam kalıyo ne keder dımtıs dımtıs hobaaa eller havaya diyorsun bi anda 😁😁

Back
X