Kızlar merhaba
26 yaşındayım ve kafam çok karışık. Eski ilişkim 5 senelikti. evlenme teklifi aldım, aileler tanıştı. her şey oldu bitti derken ilişki oradan döndü ve bitti. O kadar uzun bir ilişkiden sonra yeni birine başlamak nasıl olur. nasıl hissedilir gerçekten unutmuşum.
5 ay geçti ve şimdiki sevgilimle tanıştım birden sevgilim oldu. Flört dönemi bile yoktu. Görüşmeye başladık aramızda bir konuşma geçti. Biz şimdi neyiz gibi konuşmaydı ve o konuşmada sevgili olduğumuzu anladım. 2 aydır beraberiz.
hoşlanıyorum, değer veriyorum. iyi biri ama aşık mıyım benim için doğru biri mi bunları bilmiyorum. O da 33 yaşında. İlgi görmek sevilmek hoşuma gitti. Eski ilişkimde bu kalmamıştı pek tek düzene binmişti herhangi bir kız arkadaşımdan farkı seks yapıyor olmamızdı. her şey çok doğaldı. liseden arkadaşlıktı. çevre ortaktı ve sürekli vakit geçirirdik. Şimdiki ilişkimde her şey yabancı. Bir de tam olarak ona açılamadım. Gardım inmiş değil. Cinsellik de yaşamıyoruz, acaba aramızdaki o mesafenin nedeni bu mu yoksa benim temkinli duruşum mu bilmiyorum. yoğun çalışıyor doktor olduğu için. ben işten erken çıkıyorum. 4te işim bitiyor onun nöbeti var. gün içinde akışımız bile başka. Ama gün içinde mutlaka yazar konuşuruz haftada 1 2 görüşürüz. güçlü bi karakteri var asosyal iletişim özürlüsü değil. Aksine ağzı laf yapıyor. Beraberken ağzım kulaklarımda karnımda kelebekler var.
Aşık olduğunu söylüyor ama ben emin olamıyorum. evlenmeyeceğim biriyle dr zaman kaybetmek istemiyorum. Yaşım ilerledikçe “boş sevgili” olayına tahammülüm kalmadı herhalde ama bu ilişki evliliğe gitmez de diyemem gider de diyemem. Aileme ilişkim olduğunu bile söylemedim. Arkadaşlarımın da bir kısmı bilmiyor. Hem bu kadar kısa sürede biriyle sevgili olduğum için sanki anlatınca bile içime sinmiyor gibi. Gelecekle ilgili konuşuyoruz ama evlilik düzeyinde değil… daha çok böyle “ileride bir bebeğimiz olursa…” gibi laf arasında geçen şeyler. Yaşıtlarım varsa siz nasıl ilişki yaşıyorsunuz hele sıfırdan başlayınca? Benim gelecek takıntım normal mi?