• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişkin yaş ilişkileri

Denk değilsiniz diyen sensin ben de soruyorum neden böyle düşünüyorsun diyorum. Ben diyetisyenim yazmıştım. Doktorla denk değilsin denk değilsin deyip duruyorsun takıntı yaptığım yok. Ben zaten denklik aramıyorum da aramızda dağlar kadar bi fark yok
E tamam sen memnunsan sorun nedir ozaman?
Ben sana Doktorla denk degilsin diye yazmadim doktorun isyuku fazla tayin durumu oluyor herkes hayatinda boyle degisikliklere sicak bakmiyor. Sen mutlu isen kimseyidinleme kendi bildigin yolda ilerle

İyi de biriyle zaman geçirmeden de o kişinin senin için uygun olup olmadığına, evlenilecek adam olup olmadığına, baba olmaya layık bir adam olup olmadığı nasıl anlayacaksın? Kimsenin alnında bu adamla evlenilir bu adamla evlenilmez yazmıyor. Veya bu ilişki evliliğe gider, bu ilişki evliliğe gitmez ibaresi olmuyor. Burası kısa zaman içinde tanışıp, ilişkiyi ciddiye götüren sonrada evlenince sevgiliyken böyle değildi ama diye düşünenlerle dolu. İsteklerinizi anlıyorum ama bu konudaki acelenizi asla anlamıyorum. Ve bence bu aceleniz sizi hataya götürebilir cinsten.
Ha adamın ciddi ilişki içinde olup olmadığını da sen anlayabilirsin. İlişkinin başında konuşulur, belli de olur. "Ben evliliğe gitme potansiyeli olacak, ciddi ilişki istiyorum" diye konuşulur. Adam ben evlilik düşünmüyorum demediyse ciddi düşünüyordur zaten.
Yok evlenmek istemiyorum vs demiyor. Bilmiyorum ya ben uzun ilişki insanıyım sıfırdan birini tanı et o kadar sıkıcı ki eski sevgilim liseden arkadaşım ondan önceki sevgilimi de ortaokuldan beri tanıyordum. Bile bile mutsuz ediyorum işte kendimi

Valla benim çalıştığım hastanede doktorlar sosyal özürlü öküz gibi kadın erkek fark etmeden aralarında çok iyi insanlar var yok demiyorum ama genel olarak benim anlaştığım insanlar değiller ben de diyetisyenim atandım. Kendilerini doktorlarla denk görmüyorlar onlar farklı bir konumda biz de sıradan insanız 🤣
Bizim toplum dışında bir meslek grubunu bu kadar abartan göremezsin zaten. Maddi olarak evet iyi konumdalar ama vizyonu geniş bir insan için yeterli bir şey değil bu.

Kızlar merhaba
26 yaşındayım ve kafam çok karışık. Eski ilişkim 5 senelikti. evlenme teklifi aldım, aileler tanıştı. her şey oldu bitti derken ilişki oradan döndü ve bitti. O kadar uzun bir ilişkiden sonra yeni birine başlamak nasıl olur. nasıl hissedilir gerçekten unutmuşum.

5 ay geçti ve şimdiki sevgilimle tanıştım birden sevgilim oldu. Flört dönemi bile yoktu. Görüşmeye başladık aramızda bir konuşma geçti. Biz şimdi neyiz gibi konuşmaydı ve o konuşmada sevgili olduğumuzu anladım. 2 aydır beraberiz.

hoşlanıyorum, değer veriyorum. iyi biri ama aşık mıyım benim için doğru biri mi bunları bilmiyorum. O da 33 yaşında. İlgi görmek sevilmek hoşuma gitti. Eski ilişkimde bu kalmamıştı pek tek düzene binmişti herhangi bir kız arkadaşımdan farkı seks yapıyor olmamızdı. her şey çok doğaldı. liseden arkadaşlıktı. çevre ortaktı ve sürekli vakit geçirirdik. Şimdiki ilişkimde her şey yabancı. Bir de tam olarak ona açılamadım. Gardım inmiş değil. Cinsellik de yaşamıyoruz, acaba aramızdaki o mesafenin nedeni bu mu yoksa benim temkinli duruşum mu bilmiyorum. yoğun çalışıyor doktor olduğu için. ben işten erken çıkıyorum. 4te işim bitiyor onun nöbeti var. gün içinde akışımız bile başka. Ama gün içinde mutlaka yazar konuşuruz haftada 1 2 görüşürüz. güçlü bi karakteri var asosyal iletişim özürlüsü değil. Aksine ağzı laf yapıyor. Beraberken ağzım kulaklarımda karnımda kelebekler var.

Aşık olduğunu söylüyor ama ben emin olamıyorum. evlenmeyeceğim biriyle dr zaman kaybetmek istemiyorum. Yaşım ilerledikçe “boş sevgili” olayına tahammülüm kalmadı herhalde ama bu ilişki evliliğe gitmez de diyemem gider de diyemem. Aileme ilişkim olduğunu bile söylemedim. Arkadaşlarımın da bir kısmı bilmiyor. Hem bu kadar kısa sürede biriyle sevgili olduğum için sanki anlatınca bile içime sinmiyor gibi. Gelecekle ilgili konuşuyoruz ama evlilik düzeyinde değil… daha çok böyle “ileride bir bebeğimiz olursa…” gibi laf arasında geçen şeyler. Yaşıtlarım varsa siz nasıl ilişki yaşıyorsunuz hele sıfırdan başlayınca? Benim gelecek takıntım normal mi?
bence sizi bu sekilde dusunmeye iten sey sevgilinizin belirsizligi sevgili oldugunuzu da telefon konusmasinda ogrenmissiniz. Bende boyle bir durumu yasadim su anki sevgilimle 5 aylik bir flort donemi gecirmistik ama bana en sonunda tak edince gittim guzel guzel sorunumu anlattim konustuk ve bilincli bir sekilde iliskiye basladik. 26 yas evlenmek icin gec bir yas degil belki onceki iliskinizden kalan sizin fark etmediginiz exinizin soyledigi seylerden su anda kuruntu yapiyorsunuzdur 🤷🏻‍♀️ Doktor biriyle birlikte olmaz cok zor iliskide kesinlikle karsilikli bir feragat etme soz konusu oluyor, ama onu seviyorsaniz bu nobet, yorgunluk, uykusuzlugun getirdigi huysuzluk vb seyleri sorun etmezsiniz. Dilerim ki kafanizdan bu dusunculeri atip iliskinizi saglikli bir sekilde devam ettirip mutlu olursunuz 🥰

Bizim toplum dışında bir meslek grubunu bu kadar abartan göremezsin zaten. Maddi olarak evet iyi konumdalar ama vizyonu geniş bir insan için yeterli bir şey değil bu.
Memur adam ne kadar kazanabilir para olarak bi sanayici daha yüksek kazanıyor muhtemelen. Sadece eğitimi zor uzun sürüyor okuması kazanması zor. Kolay değil herkes yapamaz.

bence sizi bu sekilde dusunmeye iten sey sevgilinizin belirsizligi sevgili oldugunuzu da telefon konusmasinda ogrenmissiniz. Bende boyle bir durumu yasadim su anki sevgilimle 5 aylik bir flort donemi gecirmistik ama bana en sonunda tak edince gittim guzel guzel sorunumu anlattim konustuk ve bilincli bir sekilde iliskiye basladik. 26 yas evlenmek icin gec bir yas degil belki onceki iliskinizden kalan sizin fark etmediginiz exinizin soyledigi seylerden su anda kuruntu yapiyorsunuzdur 🤷🏻‍♀️ Doktor biriyle birlikte olmaz cok zor iliskide kesinlikle karsilikli bir feragat etme soz konusu oluyor, ama onu seviyorsaniz bu nobet, yorgunluk, uykusuzlugun getirdigi huysuzluk vb seyleri sorun etmezsiniz. Dilerim ki kafanizdan bu dusunculeri atip iliskinizi saglikli bir sekilde devam ettirip mutlu olursunuz 🥰
Hayır tabii telefonda öğrenmedim buluşup duruyorduk yakındık ama ben kendimi çekiyordum yeni ilişkiden çıktığım için o da tam tersini söylüyordu sonra ben onu her yerden engelledim ulaştı insan arada bi engel kaldırır yoklar vs diye telefonda konuştuk sevgilim dedi flört ediyorduk ama flört gibi de değildi neredeyse her gün buluştuk. Ben de sevgili miyiz dedim evet seni seviyorum vs dedi bana lovebombing yapma dedim o da love var ama bombing kısmı yok ben öyle bir şey yapmadım dedi ki gerçekten yapmıyordu. 1 ay bike tanımadığım adama sevgilim demezdim. Sonra sevgili olduk. Eski ilişkimde böyle bi şey geçmedi geç kaldın vs geç kaldım da demiyorum ama ilerde evlenmeyeceğim biriyle şuan takılmak istemiyorum.

Yok evlenmek istemiyorum vs demiyor. Bilmiyorum ya ben uzun ilişki insanıyım sıfırdan birini tanı et o kadar sıkıcı ki eski sevgilim liseden arkadaşım ondan önceki sevgilimi de ortaokuldan beri tanıyordum. Bile bile mutsuz ediyorum işte kendimi
Bence siz hiç şuan ilişkiye hazır değilmişsiniz. Açıkcası sevgilinize olan duygularınızdan da yoğunmuş gibi bir enerji almadım. Sanki birlikte güzel zaman geçiriyorsunuz, uyumlusunuz diye başlayan ve devam eden bir ilişki. Çok bi duygusallık yok sizden. Diğer ilişkiniz evlilikten döndüğü için mi hazır olmadığınız için mi bilmiyorum ama aşamadığınız bir durum var geçmişten. Keşke bunları aşmadan yeni ilişkiye başlamasaydınız.

Bence siz hiç şuan ilişkiye hazır değilmişsiniz. Açıkcası sevgilinize olan duygularınızdan da yoğunmuş gibi bir enerji almadım. Sanki birlikte güzel zaman geçiriyorsunuz, uyumlusunuz diye başlayan ve devam eden bir ilişki. Çok bi duygusallık yok sizden. Diğer ilişkiniz evlilikten döndüğü için mi hazır olmadığınız için mi bilmiyorum ama aşamadığınız bir durum var geçmişten. Keşke bunları aşmadan yeni ilişkiye başlamasaydınız.
Yani şöyle evet enerjimiz çok uydu ağzım kulaklarımda heyecanlanıyorum yükseliyorum ona karşı sürekli görmek istiyorum konuşmak istiyorum. Seviyorum da mesela bi kaza geçirdi trafik kazası mahvoldum. Ama eski ilişkinin gölgesi herhalde daha arkadaşlarıma bile anlatamadım. Az çok anlıyorlar biri olduğunu tabi annem bile. Bu sefer 5 seneni çöpe atma artık diyor sinir oluyorum

Yani öpüşüp koklaşıyoruz ama daha evine vs gitmedim korkuyorum sanırım. Bana da az geliyor zaman ama ilgi gören sosyal bi kadınım. Belki cinsellik yaşasak bağımız daha farklı olacak ondan adım bekliyorum aslında atıyor ama işte kendimi geri çektim
Biraz akışına bırakmayı deneyebilirsiniz ya.
Hala bir şeyler içinize sinmiyorsa öyle belki ayrılmayı falan düşünebilirsiniz.

Back
X