- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
AmiinnnEvet kızım için ve tüm kız cocukları için iyi vicdanlı adil ve en önemlisi değerlerini bilecek insanlarla karsılaşmalarını diliyorum.Doğru insanı sevsinler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiinnnEvet kızım için ve tüm kız cocukları için iyi vicdanlı adil ve en önemlisi değerlerini bilecek insanlarla karsılaşmalarını diliyorum.Doğru insanı sevsinler.
Gercekten cok sabırlıyımdır, kocamı seviyorum mücadele ediyorum evliliğimin yürümesi içinEski konularını okudum da öyle ana babaya sahip adamı boşamaya doymazdım. hele o kp valla iyi dayanıyorsun.
Allah bazen insanlara büyük bir şans verir hiç layık olmadıkları iyilikleri verir, eşinize de sizi hiç hak etmediği halde sizi vermiş eşiniz bunun farkında değil, sizin kadar anlayışlı, naif, sevgisine sahip çıkan birini mumla arasa bulamaz ayrıca eminim iç güzelliğiniz yüzünüze de yansımıştır. Yazdıkların ne kadar olgun, kaliteli bir insan oldğunuz Sizin adınıza çok üzüldümBeni duygulandırdınız inanın sevgim adına ve evliliğim için her cabayı gösterdim gösteriyorum ama hala sorunlar deryasında yüzüyorum üstelik saçma sapan konulardan ötürü
Yazdıklarınızdan bile naif, kibar, anlayışlı biri olduğunuz anlaşılıyorken eşiniz sizin değerinizi nasıl anlayamamış diye düşünüyorum, olaylar karşısındaki tavrınızı aynen kendi tavırlarıma benzettim karşınızdaki incinmesin diye kendinizi incitmelerine izin veriyorsunuz. Eşiniz sizi hiç hak etmiyor, ailesi de düzelecek değişecek değil buna rağmen pişmanlık kelimesini kullanan siz değilsiniz.Beni duygulandırdınız inanın sevgim adına ve evliliğim için her cabayı gösterdim gösteriyorum ama hala sorunlar deryasında yüzüyorum üstelik saçma sapan konulardan ötürü
Ama kendinden vere vere nereye kadar gider böyle...Gercekten cok sabırlıyımdır, kocamı seviyorum mücadele ediyorum evliliğimin yürümesi için
Eşim aslında duygusal yanı olan bir adam ama onu da bastırıyor ve ailesinin etkisinde çok kalıyor yoksa özünde iyi biri.
Evet kızım için ve tüm kız cocukları için iyi vicdanlı adil ve en önemlisi değerlerini bilecek insanlarla karsılaşmalarını diliyorum.Doğru insanı sevsinler.
Onun için sorguluyorum ya eşim acaba beni sevmiyor mu diyeAllah bazen insanlara büyük bir şans verir hiç layık olmadıkları iyilikleri verir, eşinize de sizi hiç hak etmediği halde sizi vermiş eşiniz bunun farkında değil, sizin kadar anlayışlı, naif, sevgisine sahip çıkan birini mumla arasa bulamaz ayrıca eminim iç güzelliğiniz yüzünüze de yansımıştır. Yazdıkların ne kadar olgun, kaliteli bir insan oldğunuz Sizin adınıza çok üzüldüm
Yazdıklarınızdan bile naif, kibar, anlayışlı biri olduğunuz anlaşılıyorken eşiniz sizin değerinizi nasıl anlayamamış diye düşünüyorum, olaylar karşısındaki tavrınızı aynen kendi tavırlarıma benzettim karşınızdaki incinmesin diye kendinizi incitmelerine izin veriyorsunuz. Eşiniz sizi hiç hak etmiyor, ailesi de düzelecek değişecek değil buna rağmen pişmanlık kelimesini kullanan siz değilsiniz.
Kadınlar şu yıkılmayı, ölmeyi bitmeyi bırakıp cevap versinler, başlarını dik tutsunlar.
Bakın, siz dicektiniz ki : Ben , seni cahil olduğunu bile bile kabul etmişken sen kim benimle evlenmemek kim...evli kalmak istemiyorsan kimse seni kolundan zorla tutmuyor , işte kapı. Duracaksan edebinle dur istemiyorsan da eyvallah. Hata bende seni adama saydım.
Bu kadar.
Cahil, ezik tipleri kocam kocam diye başınıza çıkarıyorsunuz sonra da tepenize çıkıp inmiyorlar. Biraz kişiliğinizi , onurunuzu korumayı öğrenin yahu. Sevgi, aşk da bir yere kadar biri bana hakaret etse 100 yıllık kocam olsa gözünün yaşına bakmam haddini bildiririm. Siz kıyamıyorsunuz ama adam sizi aşağılamakta hiçbir sakınca görmüyor. Tez elden haddini bildirin.
Hem şikayet ederler hemde bakıcıya para vermeye ne gerek var biz bakıyoruz ya sen bizi mi beğenmiyorsun derler. Haasbinallah...Eski konularınıza hızlıca bir baktım da sizin en büyük sorununuz kayınbaba ve kayınvalide. Siz onları kendiniz gibi zannedip dert anlatmaya uğraşıyorsunuz bence. Alıp karşıma sakin konuşunca, açıklayınca anlayacaklar sanıyorsunuz. Ben de sizin gibiyim aslında. Höt diyemiyorum kimseye. Aman o kırılmasın ben ikiye bölünsem de olur, aman o üzülmesin ben çile doldururum diye yaşıyorum resmen. Ama karşıdakinin tarzı neyse, anladığı dil neyse öyle konuşmak lazım.
"Ayy bebeğe bunu mu aldın, israf" dediklerinde "annesi benim, çalıştım aldım" diyebilmek lazım. "Sen bizimle inadına mı farklı şeyleri savunuyorsun hep" dediklerinde "ya evet" diye alay edebilmek lazım aslında.
Çünkü eşiniz de onları kırmak istemiyor. Aslında sizin arkanızda durmalı ama bence aradaki farkı anlayamıyor. Sizi ne kadar zor bir durumda bıraktığının, üzdüğünün, aslında rencide ettiğini bilemiyor. Gerçekten sürekli bu şekilde yaşamak çok zor ama bence eşinizle güzelce bir konuşun hepsini. Bazı insan konuşturmaz, dinlemez, lafa girer hemen. Öyle bir yapısı varsa yazın. Böyle uzun uzun, dolu dolu yazın. O sırada neler hissettiğinizi, söylediği şeye ne kadar kırıldığınızı. Bence eşiniz de sizi seviyorsa buna bir çözüm bulması gerekiyor. Çocuğunuza bakıcı bulabildiniz mi? Evladınızı da kendilerine benzetirler ellerinde olduğu sürece.
Teşekkürler konularımı okuyup yorum yazdığınız için tüm tespitlerinize katılıyorum Mevlana ne demiş karşındakinin anladığı kadarsın ne kadar kendimizi paralasak da olan bu malesef.Bakıcı bulamadım.Eski konularınıza hızlıca bir baktım da sizin en büyük sorununuz kayınbaba ve kayınvalide. Siz onları kendiniz gibi zannedip dert anlatmaya uğraşıyorsunuz bence. Alıp karşıma sakin konuşunca, açıklayınca anlayacaklar sanıyorsunuz. Ben de sizin gibiyim aslında. Höt diyemiyorum kimseye. Aman o kırılmasın ben ikiye bölünsem de olur, aman o üzülmesin ben çile doldururum diye yaşıyorum resmen. Ama karşıdakinin tarzı neyse, anladığı dil neyse öyle konuşmak lazım.
"Ayy bebeğe bunu mu aldın, israf" dediklerinde "annesi benim, çalıştım aldım" diyebilmek lazım. "Sen bizimle inadına mı farklı şeyleri savunuyorsun hep" dediklerinde "ya evet" diye alay edebilmek lazım aslında.
Çünkü eşiniz de onları kırmak istemiyor. Aslında sizin arkanızda durmalı ama bence aradaki farkı anlayamıyor. Sizi ne kadar zor bir durumda bıraktığının, üzdüğünün, aslında rencide ettiğini bilemiyor. Gerçekten sürekli bu şekilde yaşamak çok zor ama bence eşinizle güzelce bir konuşun hepsini. Bazı insan konuşturmaz, dinlemez, lafa girer hemen. Öyle bir yapısı varsa yazın. Böyle uzun uzun, dolu dolu yazın. O sırada neler hissettiğinizi, söylediği şeye ne kadar kırıldığınızı. Bence eşiniz de sizi seviyorsa buna bir çözüm bulması gerekiyor. Çocuğunuza bakıcı bulabildiniz mi? Evladınızı da kendilerine benzetirler ellerinde olduğu sürece.
Peki bu durumda sizi sevmesi gerçekten yetecek mi? Sevdiğini bilseniz, sizden af dilese tüm bu sorunlarlara katlanmaya devam mı edeceksiniz? Sırf seviyor diye...Onun için sorguluyorum ya eşim acaba beni sevmiyor mu diye
Gercekten cok sabırlıyımdır, kocamı seviyorum mücadele ediyorum evliliğimin yürümesi için
Onun için sorguluyorum ya eşim acaba beni sevmiyor mu diye[/QUOTE
Sizi üzmek istemem ama maalesef aşkın olduğu yerde pişmanlık barınmaz, siz pişman olması gereken tarafken pişman değilsiniz neden çünkü seviyorsunuz
Hayır tabi ki ama sevdiğim ve sevildiğim bir evlilik için mücadele edeceğim tam tersi yani sevilmediğim bir evlilikte kalmak kendime ihanet olur.Peki bu durumda sizi sevmesi gerçekten yetecek mi? Sevdiğini bilseniz, sizden af dilese tüm bu sorunlarlara katlanmaya devam mı edeceksiniz? Sırf seviyor diye...
Kadınlar şu yıkılmayı, ölmeyi bitmeyi bırakıp cevap versinler, başlarını dik tutsunlar.
Bakın, siz dicektiniz ki : Ben , seni cahil olduğunu bile bile kabul etmişken sen kim benimle evlenmemek kim...evli kalmak istemiyorsan kimse seni kolundan zorla tutmuyor , işte kapı. Duracaksan edebinle dur istemiyorsan da eyvallah. Hata bende seni adama saydım.
Bu kadar.
+1 valla aynıları geçiyordu içimden , adam bildim seni de ,
Teşekkürler konularımı okuyup yorum yazdığınız için tüm tespitlerinize katılıyorum Mevlana ne demiş karşındakinin anladığı kadarsın ne kadar kendimizi paralasak da olan bu malesef.Bakıcı bulamadım.
Hem şikayet ederler hemde bakıcıya para vermeye ne gerek var biz bakıyoruz ya sen bizi mi beğenmiyorsun derler. Haasbinallah...