- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
Ya gercekten dert oldu kafama takildi ve google amcada cevabi da yok ya da ben bulamadim neyse.. Yetistirme yurdunda buyuyen kizlar 18 yasina geldiginde ne yapiyorlar yurttan cikariyorlar degil mi? Nereye gidiyorlar kendimi dusunuyorum o yasta ne kadar toydum kendi ayaklarinin ustunde durabilmek icin cok kucuk bi yas degil mi?
Bir de sanirim onlara ozel memurluk sinavi oluyormus.Kazananlar ataniyor tamam ne guzel kazanamayanlar napiyor? 18 yasinda bi kiz ya da erkek asgari ucretten fazlasini kazanamaz ki nasil eve ciksin.Ne bileyim kafam karisti.Ayrica o memurluk sinavina kadar ortada mi kaliyorlar yine napcaklar.Bilen orneklerini goren var mi?? Cidden akibetlerini merak ediyorum..
Bir de sanirim onlara ozel memurluk sinavi oluyormus.Kazananlar ataniyor tamam ne guzel kazanamayanlar napiyor? 18 yasinda bi kiz ya da erkek asgari ucretten fazlasini kazanamaz ki nasil eve ciksin.Ne bileyim kafam karisti.Ayrica o memurluk sinavina kadar ortada mi kaliyorlar yine napcaklar.Bilen orneklerini goren var mi?? Cidden akibetlerini merak ediyorum..