- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Kadin olmak zaten cok zor iken bir de bu zayifligin üzerine gidene adi denilir.
Bu cümle hariç katılıyorum. Biz eşitiz diye kendimizi ispatlamaya çalışırken zayıflığımızdan dem vurmak olmamış bence.
Ben anladım ne demek istediğinizi ama bunları zayıflık olarak değerlendirmiyorum benim görüşüm böyle. Madem ki eşitiz bunlar bahane olmamalı diye düşünüyorum.Zayifliktan kastim zaten zayifiz derdi degil. Kadin olmak zor adet agrisi, cocuk dogurmasi ve baraberinde gelen hassasliklar. Bunlari zayiflik olarak degerlendirdim. Yanlis anlasilabilir yazmisim. Umarim simdi iyi aciklamisimdir.
O zaman zayiflik kelimesini degistirebilirsiniz. Kelimeye cok takilmamak icin aciklama yaptim. Önemli olan o kelime degil zayifligin yerini alan seyler. Buna baska isim de verebiliriz. Bunlar aramizdaki farklar. Esitiz ama farkliyiz bu önemli olan. Tesekkürler bu arada.Ben anladım ne demek istediğinizi ama bunları zayıflık olarak değerlendirmiyorum benim görüşüm böyle. Madem ki eşitiz bunlar bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Güzel bir konuya değinmişsiniz konuyu fazla dağıtmak da istemiyorum.
Eger oglum ve kizim olursa ogluma sunnet yapacaksan illa kizima da kutlancak bi sey bulurum azicik ucundan diye pasalar gibi gezdireceksem oglumu ki abartili buluyorum boyle seyleri kizimin da okumayi ogrenmesini hatta ilk askini bile dugun yapabilirim be sunnet bile bi ayri.ti bence benim gorusum
şurayı 2 gün okuyan bu sistemi kadınların büyük bir keyifle sürdürdüğünü anlar.iş yalandan kınamaya gelince kolay.
erkek diliyle konuşan,sevgilimle beraber oldum diyen kadına SENDEN ALACAĞINI ALDI artık niye evlensin.,diyen kadından geçilmiyor ortalık . ee kadından alınabilecek tek şeyin kuku olduğunu oğluna da kodlarsan, o da bunu alıp kadını da öldürmekte bi sakınca görmez.çünkü kadını insan sıfatına koymaz.
Herseyi anlayip hak verdim de yalandan kinayan ben mi oldum onu anlamadim. Gerci önemi de yok ama yazmak istedim yine de.
yok yahu.sizi tanımıyorum. kavramlar üzerinden konuşuyoruz. elbet kınayanlardan bu kafada olan çok olacak.
Oğlan çocuğunu şeytanlaştıran bizler değil miyiz? Daha bebekliğinden başlar farklı tutumlar. Pipiyi öpmeler, küfür ettirmeler... Ergenliğe gelir oğlan yaparsa helal koçum, kız yaparsa kıyı kıyı saklanır.
Işin ailede bittiğini düşünüyorum. Erkek, kız ayrımı yapmadan kişilik değerlerini öğretebilsek keske...
Kızıma bana her vuruşunda karsındaki hiçbir canlıya vurma hakkı olmadığını söyledim. Suan 27 aylık vurulmayacağını çok iyi bilir.
Anneye vurduran, sonrasında alkış tutan banaannecıkler yok mu? Çocuk kafasını masaya vurduğunda masayı dövmeyerek başlayabiliriz kendimizi değiştirmeye.
Tabii ki. Kendi cinsimizi küçümseyen bizler değil miyiz?Daha dün akrabamiz bir yasindaki cocuga adam geldi adam yapti kizimin yaninda. Su adamliga erkeklige vurgudan sinir basiyor bana. Bunlardanmidir bilmiyorum ama hep kiz istemistim ve cok sükür kizim oldu. Ben de abimin daha degerli oldugu bir ortamda büyüdüm. Ama simdi kizima deger vermemde sorun yok cok sükür. Dedigim gibi kadinlarin da beynini degistirmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?