ygs 2011

pööff eşit ağırlık öğrencisiyim matematik çok zorladı sinirden ağlıycaktım:Sherkes matematikten yakınıyo zaten ama türkçe sosylçok iyiydi

matematik geçen yıl daha kolaydı yhaa:S

pööff eşit ağırlık öğrencisiyim matematik çok zorladı sinirden ağlıycaktım:Sherkes matematikten yakınıyo zaten ama türkçe sosylçok iyiydi

matematik geçen yıl daha kolaydı yhaa:S
evet matematik zorlayıcıydı malesef bnm de sosyal ve türkçe fule yakın ama mat daha da iyi olabilirdi böyle olmasaydı

Kendimi denemek için çözdüğüm geçen sene mat. sorularından çalışmadan 14 net yapmıştım. üzerine iki aylık çalışma ile 24 nete çıktı denemelerde.
Sınavda ise sadece 8....
O stres başkaydı doğrusu.

Bana geçen yıla göre kolay geldi. Matematık zordu sadece. fen i çözmedim zaten onu bılmıyorum.turkçe sosyal mat çözdum. bu yıl hıç çalışmadıgım halde geçen yıldan daha ıyı geçti stresle alakalı bence. zaten üniye gırdım duşuncesi oldugu ıçın heycansız gırdım,geçen yıl heyecan ve telaş yuzunden 10 soru kaybetmıştım yanlış okuma vs. şeklınde.buyuzden stres çok etklıyomuş dha ıyı anladım. bu yıl turkçe fln ful geldı kolaydı bnce .herkesın gonlune gore olsun herkes yerleşsın ınş

netlerim iyi ya matematiğim 30 a yakın bi o çok kötü 110 120 arası gelcek heralde.. bende lys ye kitledim bana göre geçen sene çok daha basitti ama bu sene matematik başa belaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…